02/04/2013

Rimmel London | Nail Rescue Treatment

Nakon kraćeg odsustva evo mene... Želim da vam se izvinim što sam na kratko zapostavila blogosferu, ali nadam se da ćete razumeti da jednostavno kada nisam raspoložena ili imam previše posla, radije bih preskočila koji dan, nego u silu pisala post.  No, ne brinite - kada su u pitanju popusti bila sam aktivna, pa sam se malo i ponovila, a inače ukoliko me pratite na Facebook-u mogli ste da primetite da sam obećala više postova ove nedelje, kao malo iskupljenje, pa očekujte malu invaziju! ;)
A danas vam pišem o proizvodu koji je za mene postao sinonim bačenih para i razočaranja. Lak za ''negu'' noktiju...


Moji su nokti užasni! Krhki, lako se lome, listaju se, a imaju i ona rebarca...blagi užas. Tako da sam ja uvek u potrazi za dobrim lekom, ali do sada ništa nije pomoglo. Odmah da vam kažem, isto se desilo i sa Rimmel-ovim 'Nail Rescue'.


Ovaj tretman zahteva dosta vremena (čak 14 dana), ali ja sam bila odlučna i pažljivo sam pratila uputstva - tretman za nokte treba da se nanese u jednom sloju prvi dan, a drugi sloj se nanosi sutradan. Nakon nedelju dana tretman se skida sa noktiju i ponavlja još jednom. Sve sam ja to fino uradila, na noktima je izgledao fino i uredno, sa blagim roze odsjajem, a čak se nije ni ljuspao jedno 5 dana. Svi prvi utisci su bili fantastični! Onda sam ga skinula nakon prve nedelje i, na moje iznenađenje, nokti su bili isti kao pre - razlistani i lomljivi. Nisam želela da prekinem tretman, pa sam opet ponovila ceo proces. Ni nakon dve nedelje moji nokti nisu bili ni najmanje poboljšani, a kamoli izlečeni. Bila sam vrlo, vrlo razaočarana. A po količini proizvoda u mojoj bočici možete zaključiti da sam se svojski trudila, ali avaj...

Klasična četkica

Tako su meni ostali moji listajući nokti, koji pucaju kao šavovi i  ja ih stalno puštam i oni se stalno lome i tako vam ja večito imam nokte iste dužine kao i hronični grickač noktiju.
Sam ''tretman'' košta oko 500 dinara, a bočica sadrži 12 ml proizvoda. Meni se nikako nije isplatilo, niti bih ikome preporučila.

Da li ste koristile ovaj ''tretman''? Koji tretman za nokte preporučujte?

kissi&kissi
LeClaire

*Morala sam da koristim sliku sa zvaničnog Rimmel sajta, da biste videli proizvod u originalu, jer mom fale neki natpisi, pošto je putovao  sa mnom (da, nosila sam ga na sedmodnevni put!!!) i drugi lak se razlio, pa kada sam čistila skidačem laka, sem laka skinula sam i još nešto. :)

68 comments:

  1. Lepo što si ovo podelila sa nama da ne bacamo pare. Mada ja nešto i ne kupujem ove tretmane jer imam dobre nokte pu pu :) Drugarica ponekad koristi Diklu za nokte i zanoktice i kaže da joj pomaže,nokti joj budu čvršći i ne lome se. Imaš u apoteci 200 i nešto din. Ja nisam probala tako da ne mogu da ti garantujem ali vredi probati ako već nisi :)

    ReplyDelete
  2. Eveline 8 u 1 kura za nokte! to svima pomogne :)
    ja koristim kalcijum i dovoljan mi je da mi samo malo ojača nokte pošto su poprilično fini :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cula sam za taj, a sada je na nekoj akciji, tako da ga svakako kupujem :)

      Delete
    2. Izvini, a gde je na akciji? ja sam uspela da unakazim nokte dalijinim plavim acetonom pa sad trazim spas :))

      Delete
    3. U DM-u :) Ja koristim Dalijin narandzasti i odlican mi je!

      Delete
    4. Ostalo sam u DM - u na vencu i to samo SOS. Bile smo dobre pa smo ti ostavile jedan primerak :))

      Delete
    5. SOS ima svuda... Nigde nema 8u1 :(

      Delete
  3. Koristila sam ga pre ali sve što imam da kažem jeste da je to bio bačen novac :(

    ReplyDelete
  4. A joj, baš šteta, a ja sam se taman ponadala da si otkrila neko čudo u maloj bočici što bi meni svakako trebalo. Moji nokti su jako krhki i lako pucaju, čim ih malo pustim oni su toliko tanki da odmah puknu sa strane i eto... Baš bi mi trebalo nešto za učvršćivanje... Probala sam tretman od Alessandra i meni je bio OK nakon što sam skinula gelirane nokte (nakon vjenčanja), ali koliko god da sam se trudila nakon toga poboljšati svoje nokte, ovaj tretman nije djelovao :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja nikada nisam imala gel, znaci nisam tretirala nokte nikako. Grickala sam ih do sredine osnovne skole, ali izgleda da se nikada nisu izlecili.... -.-

      Delete
    2. Nadam se da će se ipak izliječiti jer ni moji nisu bog zna što - dok sam pripremala pravosudni cijeli su bili izgrizeni od nervoze :D

      Delete
  5. I ja sam kupila ovaj lak, stvarno nista ne radi. Onda sam otkrila Eveline 8 u 1 i moji nokti nikad bolji nisu bili! Dobro si me podsetila da napisem na blogu nesto o njemu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jao, ajde molim te, hocu da ga kupim i bas bih volela da cujem jos neko misljenje! :)

      Delete
  6. Probala sam onaj Eveline SOS tretman , ali su me od njega tako nokti bolili da sam odustala nakon 2 dana :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, objasnili su mi da je to zbog formaldehida u sastojcima laka. :/ totalno je neugodna bol.

      Delete
    2. Hvala ti na obavestenju! Svakako ne bih zelela to da iskusim.

      Delete
  7. Ja uvek imam gel na noktima, jer su i moji rebrasti, kao čips, pa mi se to baš ne dopada, sa gelom su glatki :D

    ReplyDelete
  8. Ja koristim iz nekih drugih razloga Titania calcium gel i iskreno ne vidim da ista "radi" mojim noktima. Cula sam da devojke dosta hvale Opi Nail envy pa mozes i sa njim da pokusas. Ja nemam nekih problema sa noktima pa ne mogu da ti kazem iz licnog iskustva da li valja. Dosta je hvaljena i Opi baza Start to finish. ;)

    ReplyDelete
  9. Moja definitivna preporuka je Eveline tretman 8 u 1. Meni je on spasio nokte, koji su bili uzasni (listali se, krzali, lomili, savijali). Iako nisam bas pratila uputstva sa mazanjem, vec mazala samo pred lakiranje, preporodila sam noktice. Jedino sto bas susi zanoktice, ali i to se da resiti. :)
    Mojoj sestri odgovara i Evelinov SOS na primer. ojacao joj je nokte i podstakao rast.

    ReplyDelete
  10. Krivo mi je sto ti nije pomogao :(.. Recimo da Prima kozmetika ima fine proizvode za nokte, moja drugarica ima njihova ulja za zanoktice i jos neke stvarcice i zadovoljna je (oko 400 dinara su). Kakvi god da su ti nokti, nemoj stavljati gel, znam da nekim ljudima odgovara odredjeno vreme, ali mora tetka Dijana da ti skrene paznju. Verujem da se vodi racuna u salonima, ALI uvek postoji sansa da navuces neke gljivice. Ako ti vec nisu bas nokti kako treba, bolje nastavi potragu za nekim finim lakom koji ce ti pomoci, nego da se ne daj boze unesrecis dodatno. Nisam kompetentna da smaram na temu gela posto meni nije potreban (hvala genetiko jednom u zivotu) ali ajde, svima to pricam :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nisam ni mislila da radim gel, jer sam se jedno vreme vodila idejom da ga stavim, ali onda sam cula horidne price o posledicama i odustala definitivno. :) Trazicu ja moj savrseni tretman, ali hvala na brizi ''tetka'' Dijana :*

      Delete
    2. Hahhaahhhahhah :****. Nadam se da cu citati uskoro post `Kako sam oporavila nokte` :*

      Delete
  11. E, baš mi žao što se trud nije isplatio. Nisam probala, ali ionako ibegavam Rimelove proizvode za nokte (tj. lakovi nisu nešto, brzo se ogule) tako da ovo verovatno ne bih ni kupila.
    Ja koristim Alverde ulje za nokte, nije loše!

    ReplyDelete
  12. Joj ja sam nekako izlomila "reljef" nokta kako sam gurala zanoktice onom bzzzzz-bzzz spravicom za turpijanje na baterije pa bih i ja nesto da ih izravna i oporavi. Nekad sam ih pustala a sad stalno sjeckam jer su ionako bezveze cim malo krenu da rastu :S Hvala za recenziju, nadam se da je neka iduca o proizvodu koji pomaze :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahah, bzzz bzzz! :D I ja moje sada seckam i to me nervira, ne mogu da ih pustim ni do neke normalne duzine... Nadam se da cu naci nesto, pa da nas sve obradujem!

      Delete
  13. I ja da dodam da je alverde ulje bas dobro!Zao mi je sto ti ovo nije pomoglo iako si bila uporna i disciplinovana :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. I tako ja danas kupim serum umesto ulja...bila sam ubedjena da ste mi pricale o serumu... memorija zlatne ribice...

      Delete
  14. Hvala za informaciju. Ja inače pijem vitamin d3 i kalcij, to mi je do sad najbolje pomoglo
    počela san koristiti i ovi eveline 8u1 ali ne znan šta bi rekla .. rano je još :)

    ReplyDelete
  15. Ajde barem si se trudila i dala sve od sebe :) Ja trenutno koristim Eveline Diamond Hard ili tako nešto, ali to je za jačanje. I ja sam sve super čula o Eveline 8u1, ali ga nisam probala, pa mu daj šansu. I nema smisla na silu pisati postove, ponekad jednostavno ne ide. Takvi postovi bi bili bezveze ;)

    ReplyDelete
  16. Baš sam se iznenadila. Prije nego što sam naišla na Nail Rescue, mislila sam da nikad neću imati duge nokte. Bili su skroz meki (bukvalno su se savijali) i mnogo su se listali, a on ih je baš ojačao... Baš mi je žao što ti nije pomogao.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Uh ja sam toliko nade ulozila u taj tretman i stvarno se trudila, ali nista... -.-

      Delete
  17. Merz dražeje mi pomažu kad zagusti. To je kompleks vitamina B za kožu, kosu i nokte pa probaj. Ali trebaš piti neka dva mjeseca da primjetiš rezultate.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nisam cula za te drazeje... Probacu vitamin B kompleks :)

      Delete
  18. I ja sam imala groblje nokte nakon što sam skinula gel poslije vjenčanja. No, za to sam vrijeme stavljala shellac trajne lakove koji su mi sakrili štetu. Nakon dobrih tri mjeseca, nokti su se konačno počeli vraćati u normalu. Nisam koristila nikakve tretmane, ali da sam išla u shopping, vjerojatno bih odabrala baš ovaj jer mi je Rimmel inače drag, a bočica slatka, tako da si mi svakako uštedjela novce.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Moji nokti nisu tretirani, a uzas su.... Drago mi je ako sam nekome ustedela koji dinar :)

      Delete
  19. Također kao i ti, dala sam mu šanse i šanse. Čitala sam da su mnogi zadovoljni ali moji nokti su preslabi i očito im ništa ne pomaže :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saosecam sa tobom...za sada nisam nasla leka za moje nokte...

      Delete
  20. A meni je bio dobar :O i to baš dobar !
    Probaj Eveline 8 u1, hvale ga cure :D

    ReplyDelete
  21. Draga moja Pudrijerice, ja osobno ne vjerujem u takve lakove i već godinama ih zaobilazim jer ne po meni to samo marketing. Moj ti je savjet da lipo nabaviš sebi B komplex vitamine i to piješ, bit će ti i kosa i nokti i živci puuuuuuno bolji! ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti Lenka :) Nabavljam B kompleks koliko sutra!

      Delete
  22. Kupi si essence ultra strong nail hardener. Ja ga imam vec jako dugo i odlican je

    ReplyDelete
  23. meni je ovaj rimmel bio super. nije bas kao moj omiljeni alessandro naih hardener (pisala sam i o jednom i o drugom na mom blogu), ali ga imam kod kuce, kao jeftiniju od alessandra, ok varijantu. a za alessandro (onaj beli nail hardener, sto je slika nokta koji lomi sraf na kutiji) ja samo reci hvale imam, pa mozes i njega da probas

    ReplyDelete
  24. Ni moji nokti nisu u najsavrsenijem stanju, listaju se i sl. ali ovo cu ti od srca napisati...Moj savjet bi bio da se ne zamaras ovim niti slicnim proizvodima jer ti nista sto se maze na nokte nece popraviti samo stanje noktica. Nokat je haman pa mrtav, ono sto vidimo, ta nokatna plocica je vec izrasla i sa njom tesko sta da mozes uciniti. Mozda malo kamuflirati stanje. Prava stvar je promijeniti ishranu, promijeniti nacin zivota. To i jeste najteze i zato svi posezemo za bocicama svega i svacega. I sama to radim ali prave rezultate sam uvijek imala kada bih se bolje brinula o svom zdravlju. Mislim da nije glamurozan odgovor, nije sigurno nesto sto se i meni dopada ali mislim da je najrealnije.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti na iskrenom odgovoru, skorz je realan. Ali ja koliko god vodila racuna o ishrani i svemu, imam jako lose nokte...Negde je problem....Gde? Ne znam! -.-

      Delete
  25. Nisam problema (a sad sigurno ni neću :D), ali mogu ti preporučiti Eveline 8 u 1. Košta kod nas 20 kn, to je manje od 3 eura i stvarno je dobar. Ljetos mi je spasio nokte. :)

    ReplyDelete
  26. Probaj Essenceov ili Farmasijev, oni su meni bili odlični :)

    ReplyDelete
  27. Ja sam cula uglavnom negativne komentare na racun njega i ja licno ne bih izdrzala a da ne mazem lak 14 dana :D svaka cast, imam isti problem kao ti i probacu eveline 8u1, svi ga hvale,a nije skup, pa sto da ne..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma ja sam bila ocajna, tako da sam se kontrolisala 14 dana :) A ovaj 8u1 ne mogu naci ovde -.-

      Delete
    2. Svaka cast na tome, ja sam juce uzela neki Eveline ucvrscivac za nokte (isto nije bio 8u1 :((( ) i izdrzala sam ceo jedan dan da ne namazem nokte :D

      Delete
  28. Ja sam koristila Rimmel rescue i zadovoljna sam :)

    ReplyDelete
  29. Upravo ga kupila :( Rece mi prodavacica u Liliju da je najbolji -.-.
    Dodjem kuci, potrazim o njemu i naletim na ovo huh.

    ReplyDelete
  30. Nas dve imamo isti problem! I ja sam prvo kupila Rimmel Nail Rescue, i trudila se i davala mu priliku, ali mi nije pomogao. Jedino što bi mi napravio kad bih ga stavila je bilo to što mi je podstakao rast noktiju i ništa više. Ali šta će mi duži nokti ako su slabi i lome se? A onda sam kupila Eveline 8 in 1 i učvrstio mi je nokte! Imam i Eveline Diamond Hard and Shinny Nails i Eveline Maximum Nails Growth koji trenutno koristim i svi su predobri! Ali ti preporučujem ovaj Maximum Nails Growth jer kada koristiš 8 in 1 ili Diamond Hard and Shinny Nails nokti ti ojačaju ali sporije rastu. A ovaj obavlja obe funkcije. I da, sadrže 2% formaldehida, pa kupi Essense ulje za nokte i namaži zanoktice pre mazanja laka.
    http://1.bp.blogspot.com/-BdbwK1fPQNA/UTuyUdhd9_I/AAAAAAAAHOE/kDZdKC-X0Bg/s1600/Essence_Studio+Nails_Caring+Nail+Oil.JPG
    Ili kupi Eveline Nail Therapy Multi Nourishing Oil
    http://beautycosmetic.biz/images/eveline_nail_therapy_nourishing_oil_care.jpg
    Možeš ih naći u DM-u. :-)

    ReplyDelete
  31. Jedino lose sto sam ja primetila kod ovog laka je mozda los sastav tj teske hemikalije koje se i po mirisu osecaju. :D Ni meni nije nista uradio za 14 dana, ali i znala sam da kakav god da je lak za 14 dana ne moze nista da uradi. Mislim da je fora u tome da svoje nokte skratis koliko mozes tj koliko su osteceni i nanosis lak redovno. Nebitno koliko slojeva i kad skidas i menjas lak. Ali da ti je uvek na noktima pa makar i kao baza za lak u boji. I da ga tako koristis mesec, dva, dok novi deo nokta ne izraste malo. Taj novi deo bice mnogo jaci. Ja ovaj lak koristim vec 2 godine, konstantno i samo zahvaljujuci njemu ja i imam nokte. :] Ako jos uvek imas strpljenja i novca a nisi nasla nista sto je pomoglo tvojim noktima, pokusaj opet, ovako. :*

    ReplyDelete
  32. Meni je ovaj lak pomogao, ali kako mi je prodavacica rekla ne moze nista za 14 dana, tako da mora se koristiti najmanje mesec dana da bi se videli rezultati, a moji nokti nikad jaci nisu bili, s tim sto kada pocinjem tretman s njim posle gela recimo nokti su mi kratki, mozda je i u tome fora.

    ReplyDelete

Hvala što ste izdvojili vreme i pružili povratnu informaciju. :)


*Komentari sa promo linkovima neće biti objavljeni.