O meni / O blogu

Tijana / 25 / Beograd

Želela sam da diskutujem o kozmetici sa ljudima koji je vole koliko i ja, kao i sa onima koji se u nju razumeju daleko više nego ja. Tako se rodila Pudrijerica, moj mali kutak interneta u kome se skupljaju svi oni opčinjeni svetom šminke i preparative, oni koji cupkaju od sreće kada nova kolekcija dolazi i malčice se rasplaču kada se nešto više ne proizvodi.
Iako sam redovan student univerziteta u Beogradu, često me možete naći u raznim drogerijama i parfimerijama kako se šaram šminkom kao malo dete.
Tip kože lica: Normalna ka mešovitoj sa izrazito suvim delovima oko usana, dehidrirana i podložna ljuspanju.
Tip kože tela: Uglavnom normalna ka suvoj.
Tip kose: Normalna, blago suva sa lomljivim krajevima.

Disclaimer

Pudrijerica je moj lični blog o kozmetici započet 23. januara 2013. godine. Blog, kao takav, je otvoren za saradnju sa kompanijama (kontakt: it.is.leclaire@gmail.com). Svaki proizvod koji je dobijen od PR-a/uvoznika/distributera će biti naznačen kao takav, kao i svaki sponzorisani tekst ili objava. Sebi, kao autoru, ostavljam pravo da prihvatim proizvode, usluge i drugo, kao i da svojevoljno odlučim da li želim da recenziram određeni artikal.
Recenzije su uvek iskrene i predstavljaju moje lično mišljenje o proizvodima bez obzira na njihovo poreklo.
Svi tekstovi i fotografije su moje lično vlasništvo (osim ako drugačije nije naglašeno) i nisu podložni za dalju distribuciju bez moje dozvole, tj. dozvole autora.