13/08/2015

Samo za hrabre | Deborah Milano Natural blush (Cherry)

Rumenila su, ove godine, postala moja slaba tačka. Želim ih u svim nijansama, rado ih nosim i ako ne stavim rumenilo - smatram da se nisam našminkala. Ali, pre nego što je to ludilo uopšte i počelo dobila sam jedno koje definitivno nije za početnike. Samo nešto jači pritisak četke u rumenilo vas deli od izgleda zajapurene gospodže.

Deborah Milano Natural blush Cherry swatch pudrijera review

Zašto? Zato što je Deborah Milano Natural rumenilo izuzetno, skoro zastrašujuće, pigmentovano. Najnežniji dodir pokupiće idealnu količinu proizvoda, dok histerično trljanje četke o sam proizvod će učini da, iako mislite da izgledate sabrano, zapravo svi znaju da danas nije vaš dan. No, pre nego što poželite da izbegavate Natural rumenilo kao kugu, uzmite u obzir činjenicu da ne znam da li se ovakva pigmentacija prostire kroz čitavu kolekciju.

Deborah Milano Natural blush Cherry swatch pudrijera review
Deborah Milano Natural blush Cherry swatch pudrijera review

Nijansa 05 Cherry, jedina iz linije koju sam probala, jeste izuzetno pigmentovana. Reč je o tamno roze nijansi, koja se sadrži i berry roze tonove. Iako proizvođač tvrdi da je finiš rumenila mat, ipak se mogu videti sitni komadi šimera. Na swatchevima, kao i u samom pakovanju se to ne može videti, no kada je boja izblendana, šimer daje minimalan sjaj licu koji uklanja umrtvljeni mat izgled. Jedna od velikih prednosti Deborah Milano Natural rumenila jeste postojanost, jer ono na koži ostaje sve dok ne poželite da ga skinete. Cherry nijansa zapravo ostavlja stain, te sa proizvodom morate raditi brzo. Moja preporuka je nanošenje minimalnih slojeva, pre nego nanošenje mnogo proizvoda odjednom. S obzriom na to da se brzo lepi za kožu - teško se i blenda. Postepeno nanošenjem postižem lepo izblendano rumenilo.
Još jedna stvar oko koje morate biti oprezni jeste rasipanje rumenila. Deborah Milano Natural blush se dosta kruni. Zbog svoje pigmentacije ovo rumenilo treba nanositi blagim utapkavanjem četkice, te nanošenjem kružnim pokretima na lice. Ono što ne želite da uradite jeste da kružite četkom po rumenilu, kao što je slučaj sa većinom drugih rumenila, jer tada pokupite previše proizvoda, a pri tom se i mnogo kruni. Samim tim vas gomila proizvoda na četki i oko pakovanja obaveštava da ste preterali.

Deborah Milano Natural blush Cherry swatch pudrijera review

Kada se uzme u obzir problem sa krunjenjem, jasno je da je reč o fino mlevenom proizvodu koji je prilično mekan na dodir. Umirujuća je činjenica da je sve upakovano u čvrstu plastiku, koja se ni nakon nekoliko nezgoda nije polomila (kao ni bilo šta u pakovanju). Četkica koja dolazi u pakovanju je krajnje beskorisna.
Ako ste u potrazi za izuzetno postojanim rumenilom, koje će vam trajati čitavu večnost (6g), a čija cena neće oštetiti vaš budžet (919din.) onda svakako razmotrite neku od nijansi Deborah Milano Natural rumenila.

Da li ste probali Deborah Milano Natural rumenila?
*Proizvod je dobijen na testiranje i to ne utiče na iskrenost recenzije. Više o tome ovde.

26 comments:

  1. Koliko je pigmentovano! Nisam do sada čak ni isprobala toliko pigmentovano rumenilo. :) Lepa je nijansa jako. Rumenila stavljam kada se malo jače šminkam, ovako inače nešto slabije.Trenutno sam u potrazi za breskvasto rozim. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mislim da u ovoj liniji ima jedna takva nijansa. :)

      Delete
  2. Haha, a jesi me nasmijala :D zajapurena gospođa :D mene Deborah uopće ne privlači, da ti budem iskrena. Nisu mi zanimljivi nimalo. Lijepa je ovo nijansa, ali ipak ne :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hm, moram se sloziti sa tobom da medju drogerijskim brendovima, Deborah je medju onima koji me manje privlace.

      Delete
  3. U jeeeee. Pa ovo pigmentovanije od senke za oci. Boja je odlicna al vala bas nije za pocetnike

    ReplyDelete
    Replies
    1. Btw, samo sam jednom povukla swatch, nisam nadogradjivala ili nesto tako. :)

      Delete
  4. Izraz "pigmentovano rumenilo" je dobio sasvim novo značenje :D Mada, ne sumnjam da na licu izgleda lepo kada se izblenda :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Uz ,,laku ruku'', brz rad i dobar blend - da, izgleda fino. :)

      Delete
  5. lijepooooo jeee *.*
    nisam u potrazi za rumenilom ali ga nekako uvijek pronađem i završi mi u korpi, bilo u onoj online ili RL. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha, to je neka magnetna sila, jer i meni tako svasta zavrsi u korpi. :D

      Delete
  6. Wow.... Samo jednom povukla swatch?! To se zove pigmentacija...

    ReplyDelete
  7. Ja bas volim pigmentirane proizvode, oni me barem ne razocaraju kad ih pocnem koristiti ali definitivno treba prakse s ovim haha :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Volim i ja, ali kada je nesto super pigmentovano treba razviti tehniku koriscenja. :)

      Delete
  8. Imam ovo rumenilo, ali u drugoj nijansi i uopšte nije tako pigmentovano. Ovo tvoje na prvi pogled daje taj utisak, ali nema veze kad je nijansa predivna :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jeste lepa, ali mora se oprezno rukovati s njom. :)

      Delete
  9. Nisam ljubiteljica takve pigmentacije, kada su rumenila u pitanju, ali nijansa je lijepa. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. I ja sam vise za nesto malo slabije, imam vise kontrole.

      Delete
  10. Koja divna pigmentacija i boja :o
    Nemam nijedno Deborah rumenilo, kod nas su nešto slabi s njihovim proizvodima u zadnje vrijeme, ali ako nađem ovu nijansu, uzimam!
    I u pravu si, ovakva pigmentacija svakako nije za početnike :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kod nas je prilicno dobra ponuda, malo kasne sa uvozom nekih linija, ali su stalci uvek puni. :)

      Delete
  11. Nisam probala rumenilo. Izgleda veoma dobro. Imam sjaj za usne koji bih verovatno nosila non-stop da nema uzasan miris (od pocetka je takav- nije pokvaren). To me nekako odvlaci i od ostalih stvarcica koje bih isprobala :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Probala sam nekoliko Deborah stvari i dosta njih jeste parfimisano, mada ne znam da li sam se ja navikla ili sta, no meni se ne cini toliko napadno. :)

      Delete
  12. Koja pigmentacija :D za mene smotanu nije ovaj proizvod definitivno :D

    ReplyDelete
  13. Meni se sviđa, ne bežim od pigmentovanih rumenila, Illamasqua me je istrenirala :)

    ReplyDelete
  14. Deborah su mi omiljena rumenila, imam ovakvo u nijansi Mahogany 06 i Spicy 04. Prva je manje pigmentovana od 04, nisam primjetila da se trusi, baš naprotiv. I u pravu si za pakovanje, meni je jednom ispalo ali ništa se nije desilo.Odlična su im i Hi tech rumenila! Volim Deboru, kvalitetni su a moram pohvaliti njihove nove Velvet mat tečne ruževe, nemam ni jednu zamjerku!

    ReplyDelete

Hvala što ste izdvojili vreme i pružili povratnu informaciju. :)


*Komentari sa promo linkovima neće biti objavljeni.