23/08/2015

Kraj Pudrijerice, Periscope, Lancome i #BLOGOLJUBAV

Došlo je vreme da se oprostimo, da stavimo tačku na jednu priču. Možda se ovako nešto i moglo naslutiti, jer svemu nekada dođe kraj. Tako je došao i kraj Pudrijerice.

pudrijera blog lancome audacity periscope blogoljubav

Zbogom Pudrijerice
Da, ozbiljna sam. Opraštam se od Pudrijerice i zatvaram to poglavlje. Vreme je za nove priče. Vreme je da Pudrijerica poraste i postane Pudrijera. Dve godine blogovanja su praktično sto internet godina, tako da je red da i Pudrijerica izađe iz pelena i proslavi neku vrstu punoletstva, inauguracije ili nečeg sličnog. Kao što ste možda već primetili, zakupila sam domen www.pudrijera.com, a na skoro svim društvenim mrežama sam promenila naziv iz Pudrijerica u Pudrijera ili PudrijeraBlog, izuzev na jednoj mreži, tako da je (na neki način) i zvanično Pudrijera porasla. Ja ne mogu biti srećnija, jer uskoro stiže još promena na blog, a nadam se da će se i vama dopasti.

Periscope i #bbloggers
Periscope je aplikacija za live-video-streaming koja vam je neophodna, ukoliko se bavite blogovanjem ili bilo čim vezanim za internet. Britanske blogerke snimaju kratke live videe u kojima pričaju o raznim stvarima. Najviše volim da pratim British Beauty Blogger, jer često diskutuje o kontraverznim temama - plaćanje blogera, odnos blogera i PR-ova, odgovornost blogera... No, neretko su uključeni i prenosi sa beauty događaja, kao i pregled nadolazećih kolekcija. Iz sličnih razloga pratim i London Beauty Queen koja me je skoro inspirisala da napišem jedan rant post o blogovanju i novcu (klik), mada, priznajem da mi je Jane draža.
Ako imate Twitter, skiniti aplikaciju na svoj telefon i ulogujte se sa Twitter profila. Jednostavno, a vrlo korisno. Moj profil možete naći pod kvačicom PudrijericaBlog (tada još uvek nisam promenila kvačicu na tviteru, pa je ostalo ovako) gde ću možda i napraviti neki live stream ako to želite.

pudrijera blog lancome audacity in paris
*
Lancome Auda(City) in Paris paleta
Obožavam advertorijale. Do skoro je moj omiljeni bio Givenchy-jev advertorijal za Prisme Libre pudere gde je glavnu ulogu odigrala Mariacarla Boscone, no kada sam videla promo fotografiju nove Lancome Auda(City) in Paris palete za jesen 2015. oduševila sam se! Pored prelepog promo materijala, sama paleta je vredna iščekivanja i stavljanja na listu želja. Paleta se sastoji od 4 vizuelno odvojena kvada (quad), a pokriva sve boje koje vam mogu biti potrebne. Lancome naslovljava da se u moru neutralnih boja izdvaja tek njih nekoliko, a da se one sve nalaze u novoj Auda(City) in Paris paleti. Ovo je takođe i jedan od prvih proizvoda koje, kao kreativni direktor Lancome-a, potpisuje čuvena Lisa Eldridge.

Nova sezona - nove kolekcije
Mnogo se radujem novim proizvodima koji će nam stići u nadolazećoj sezoni! Već sam na facebook stranici izbacila preview nekih NYX noviteta, a videla sam i da će AURA plasirati tečne iluminatore. Jedva čekam da vidim Essence limitirane kolekcije, kao i Guerlain božićnu kolekciju koja će imati čuvene kuglice sa zvezdicama u kuglicama! LOVE LOVE LOVE!
Kako neću moći da propratim sve kolekcije na blogu, budite sigurni da zapratite Pudrijera facebook stranicu (klik), kako biste bili obavešteni o svim kolekcijama.

pudrijera blog my beauty column blogoljubav

#BLOGOLJUBAV
Rešila sam da u okviru ovih nedeljni-apdejt-roundup-postova dodam i neki tekst ili blog koji mi je bio posebno interesantant te nedelje. Pa, kako je ovaj članak u duhu novih stvari i početaka, želim sa vama da podelim blog My beauty column, koji je relativno nov, a verujem da je već mnogima, kao i meni, među omiljenima. Piše ga Marija i svakako vam preporučujem da zapratite MBC blog, jer nećete moći da odolite prelepim tekstovima propraćenim fantastičnim fotografijama.


Ko je vaša ovonedeljna #blogoljubav?

*Slika preuzeta sa interneta

23 comments:

  1. A tako mi je bila draga Pudrijerica. :D Čestitam na punoletstvu! :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ako ti je Pudrijerica bila draga - obožavaćeš Pudrijeru. :)

      Delete
  2. Zelim ti puno uspeha,obozavam da te citam,nastavi da rastes tako lepo :)

    ReplyDelete
  3. Čestitam :) Slažem se za Marijin blog, otkad sam je otkrila postala mi je jedna od dražih blogerki. I moje preporuke za njen blog.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Verujem da se svi možemo složiti da je blog fantastičan.

      Delete
  4. Replies
    1. Gospodžo, molim Vas, udaljite se s' poseda.

      Delete
    2. Joj sto me prepade, ja kontala ti ides u penziju i neces vise pisati. XD
      Ajde super, veselim se novostima. Sad si dot kom gospodza, nemoj se ufurat, dođi nekad da se druzis i s nama blogspotovcima. Ostavila bih ti link ali mi komentar neces objavit pa cu se suzdrzati.

      Delete
  5. Jao, Tijana... Ti! Ti! Ti si jedna dušica i hvala ti :***
    Čestitam na domenu (a i punoletstvu ;)) i radujem se unapred promenama, samo rasti Pudrijero :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha hvala ti i znaš da mi je mnogo drago da podržim kvalitetan rad kakav je tvoj. Nadam se da ćemo zajedno rasti. :)

      Delete
  6. Mislim da sam krenula da čitam Marijin blog medju prvima jer je ona jedna od retkih blogerki koja je počela sa izvanrednim dizajnom, slikama i tekstom!
    Čestitam na odrastanju i predvidjam kolektivni plač za Lancome paletom!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Slažem se, u startu je blog bio ,,unapređena verzija''. :D
      +1 za kolektivni plač :(

      Delete
  7. Cestitam ti od srca i nadam se da ces biti mnogoo mnogoo uspesnije, drzim ti palceeve!!! <3

    ReplyDelete
  8. Ica je bila odlična, ali veselim se njenoj odraslijoj verziji ;) :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Neće biti preterane razlike, u početku su u pitanju tek nijanse. :)

      Delete
  9. Marija je simpatičan curetak, a blog rado čitam od samog početka! <3
    Veselim se novim promjenama na blogu, s nestrpljenjem pratim ;))*

    ReplyDelete
  10. Najlepše čestitlke za punoletstvo i prerastanje u jedan ozbiljan blogobrend. :)

    ReplyDelete
  11. Uf prvo sam se uplasila a onda :) Pa nek je sa srecom. Da nam jos dugo dugo potraje Pudrijera !

    ReplyDelete

Hvala što ste izdvojili vreme i pružili povratnu informaciju. :)


*Komentari sa promo linkovima neće biti objavljeni.