22/05/2015

Novo na drogerijskim policama - Rimmel, Maybelline, Deborah, Bourjois, Alverde

Bliži se leto, a sa promenom sezone uvek stižu i noviteti na drogerijske, a i parfimerijske police. Danas sam bila u obilasku drogerijskih lanaca - DM, Lilly i M drogerie - i primetila zaista interesantne nove stvarčice, od kojih su neke nove svuda, a neke su samo nove našem tržištu.

noviteti u drogerijama lilly dm m drogerie

Rimmel-ovi 60 seconds lakovi su meni jedni od omiljenih. Iako su gušće formule, visoka pigmentacija i postojanost, kao i odličan izbor boja me je uvek oduševljavao. Rita Ora je nastavila svoju saradnju sa Rimmel-om i tako je ova klasična linija osvežena uz minimalne promene. Od 12 nijansi, moj favorit je kajsijasta Peachella i nešto narandžastija Orangina. Lepe novosti stižu i za ljubitelje sjajeva - Oh my gloss! Potpuno nova linija visokopigmentovanih sjajeva za usne sadrži i arganovo ulje, te pored postojanosti možete očekivati i negu.  15 nijansi pokriva širok spektar boja - od bežnjikavih, preko rozikastih do purpurnih, dok većina sadrži šljokice. Testere, za sada, možete naći samo u M Drogerie.
Čini mi se da je Rimmel ove godine rešio da zavlada svetom maskara, pa tako na displeju možete naći novu Wonder'FULL Wake Me Up maskaru u privlačnom zelenom pakovanju, iako je pre samo par meseci novitet bila ScandalEyes XX-Treme. Nova maskara sadrži vitamine i ekstrakt krastavca, a lagana formula ne otežava trepavice, te su one duže podignute.

Rimmel London Noviteti sjaj maskara lak pudrijerica
Cena: Lakovi - 295din.; Sjajevi - 695din.; Maskara - oko 800din.
Da li se sećate Baby Lips pomame? Da... Spremite se, jer sada je tu Maybelline NY BABY SKIN! Biće svuda, svi će pričati o tome i mišljenja će biti podeljena. Reč je o bazi za popunjavanje pora i zaglađivanje kože, kao i bazama za neutralizaciju sivila kože koje dolaze u rozikastoj varijanti Cool Rose i žućkastoj Warm Apricot. Nakon kraćeg guglanja, mogu vam reći da su baze za neutralizaciju poprilično hvaljene. Ali, pre nego što pojurite u lokalnu drogeriju, znajte da sam ih tek danas videla spremne za stavljanje na displej u DM-u, tako da će proći jo nekoliko dana pre nego što budu svuda dostupni.
Maybelline Baby Skin pudrijerica
Mat usne su letnji passe, a Bourjois je obezbedio nešto za one koji ne vole sjajeve, ali vole sjaj na usnama - AQUA LAQUE Rouge Edition. Apsolutno spadam u tu grupu i jedva čekam da probam neku od 8 nijansi. Zaintrigirana sam i činjenicom da ova hranljiva tečna fuzija ruža i sjaja bez bisernog efekta, zapravo, ima uputstvo - nanositi isključivo na čiste i suve usne, a nikako preko sjaja, olovke ili drugog proizvoda za usne.
Lakoholičarke će obradovati novi LA LAQUE lakovi za nokte, čije me samo pakovanje oduševljava, a i ponuda boja. 12 čistih, intenzivnih i pigmentovanih nijansi nove forumle dolaze upakovane sa okruglastom četkicom, radi lakše aplikacije. Moji favoriti među nijansama su kajsijasto-koralna Orange Outrant i rozikasta nude Chair Et Tendre.

Bourjois La Laque Aqus laque Pudrijerica
Cena: Aqua Laque ruževi - 1369din.; La Laque lakovi - 839din.

Nešto što nisam videla uživo, ali znam da stiže, jer sam videla sličicu na Jasmin-ovom sajtu - Deborah Milano Red Shine ruževi! Nega, hidratacija i dašak boje je ono što očekujem, a o čemu je zapravo reč, videćemo kada ruževi stignu na police. Sudeći prema, gore pomenutoj, fotografiji, kod nas će se uvoziti 7 od ukupno 14 nijansi. Nadam se da su, oni koji su birali, napravili dobar izbor.

Deborah Milano Red shine ruzevi lipstick pudrijerica

U moru DM-ovih sezonskih noviteta, istakla bih jedan za koji žalim što ga nisam uzela danas kada sam ga videla. Novi Alverde višenamenski puder u kamenu sadrži tri nijanse - žutu, ljubičastu i zelenu, a ima namenu da koriguje različite nepravilnosti, poput sivila, crvenila ili plavetnila. Iako pri grubljem swatch-u se može činiti da su zasebne boje jako pigmentovane, ono što sam primetila jeste da se savršeno stapaju jedna u drugu i ostavljaju naizgled transparentan trag. Drugi novitet, koji predstavlja dopunjavanje kolekcije mono mat Alverde senki jesu i dve nijanse - Grayness Blue i Rose - pastelno plava i roze.

Alverde puder senke vise boja
Cene: Alverde višenamenski puder - 585din.; Senke - oko 300din.
Poptuno novi brend kod nas jeste Olival. U DM-u sam primetila samo tri njihova proizvoda - Zlatno ulje smilja za negu suve i osetljive kože, Čarobno suvo ulje i Čarobno zlatno ulje za lice, kosu i telo. Olival je hrvatski brend koji postoji preko 20 godina, a bazira se na tradicionalnim farmaceutskim recepturama i prirodnim sastojcima aktivno propraćenim novim tehnološkim saznanjima.
za lice, kosu i telo, kao
Cena: Zlatno ulje smilja oko 1400din.; Čarobno suvo i Čarobno zlatno ulje - oko 1500din.

Šta od noviteta dodajete na listu želja?

*Fotografije preuzete sa interneta i prerađene.

20 comments:

  1. Radujem se isprobavanju LA LAQUE lakova i Maybelline prajmera :)

    ReplyDelete
  2. Sviđaju mi se noviteti, jedva čekam isprobati neke ;)

    ReplyDelete
  3. Maybelline olovka za usne u olovci, loreal paleta nude....kako si to zaboravila

    ReplyDelete
    Replies
    1. Olovka za usne u olovci? Da li mislis na na Colordrama jumbo olovke za usne? One su se pojavile proslog oktobra, a i pisala sam o njima. :) Loreal paletica je novitet sa pocetka meseca, a pomenuti u postu su se pojavili ove ili prosle nedelje.

      Delete
  4. Averde puder u kamenu mi odlicno deluje, moracu da ga uzmem. :D

    ReplyDelete
  5. Uh ovi sjajevi od Bjurios-a prelepi!!! Koliko su?

    ReplyDelete
  6. Maybelline Baby Skin izgleda zanimljivo i ide na listu za kupovinu :). La Laque lakovi izgledaju divno ali mi je 800 din mnogo za lak za nokte. Ipak ću se držati jeftinije varijante i kupiti Rimmel :)

    ReplyDelete
  7. nisam probala mayibelline Baby skyn ☺

    ReplyDelete
  8. Videla sam ove nove Rimmel Rita Ora lakove, i taman da kupim par komada, zalepim se za neke iz "redovne" 60 seconds linije koju obožavam, ali verujem da ću pribaviti i neki od ovih. Ovi Bourjois zaista deluju primamljivo, ali kolika god ja lakoholičarka bila, cena mi je malo prejaka :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cena je jača za drogerijski rang, ali nadam se da kvalitet opravdava cenu. :)

      Delete
    2. Hvala bogu vise da su vam uvezli Baby Skin. Imam ga otkako se pojavio ovde u DE, pisala sam o njemu, sasvim je korektan. Imam i ovaj trobojni Alverde, al nikako da stignem da ga recenziram. Mogu slobodno reci da je Alverde kozmetika sasvim solidna. Ovde nazalost nema Rimmel, a bas volim njihove 60 sec lakove.

      Delete
  9. Najviše se radujem Bourjois novitetima, njihovu dekorativu mnogo volim, a bočice lakova izgledaju neodoljivo :D

    ReplyDelete
  10. Baby skin naravno... :)

    ReplyDelete
  11. Baby skin....Nadam se da se necemo razocarati .Kao sto vec svi znaju dobijamo robu pakovanu za trece trziste a placamo iste cene.Maybelline baby lips kupljen u inostranstvu i kod nas se mnogo razlikuje.

    ReplyDelete
  12. Hahahaha, nikako nećemo širiti priču da su mat usne pase, da bismo mi koji ih volimo nastavili da ih nosimo. :D
    Alverde puder jedva čekam da probam, obožavam njihov ''običan'' puder u kamenu, jedan je od najboljih koje sam probala i divan je za masnu kožu.

    ReplyDelete
  13. Alverde puder i baze deluju jako zanimljivo :)

    ReplyDelete
  14. Jedva cekam da probam Baby skin zato sto mislim da su prajmeri bas ono sto fali u nasim drogerijama (pogotovo ovi za smanjivanje pora) a cula sam da ga spominju kao dupe za Porefessional

    sparklygoddess.blogspot.com

    ReplyDelete
  15. Isprobala sam Baby skin i nisam potpuno odlepila...meni se Benefit POREfessional vise svidja...no, dobro, mojoj kozi vise taj odgovara ne mora da znaci da je los ostalima...radujem se Rimmel maskari :)

    ReplyDelete

Hvala što ste izdvojili vreme i pružili povratnu informaciju. :)


*Komentari sa promo linkovima neće biti objavljeni.