03/05/2015

Noviteti | Martovsko - Aprilska edicija | 2015

Prošle godine, u neko slično vreme, sam napisala svoj poslednji New In post. Volim da čitam ovakve postove i nekoliko novih stvarčica je izazavalo moju želju da se vratim ovoj kategoriji. Ovo mi je, takođe, mini podsetnik o stvarčicama o kojima bi trebalo/želim da pišem, a nadam se da ćete mi sugerisati šta vas najviše interesuje.

pudrijerica noviteti

ebeline sundjer blush 12A 65E

Iskreno, četkice mi uvek fale. Nemam ih čak ni mnogo. *namignamig* Skoro sam otkrila da je smoked-out linija ispod donjih trepavica, nešto što me oduševljava, pa mi je srednje mekana, tkzv. pencil četkica bila neophodna. Blush 65E je baš takva, samo se nadam da neće brzo izgubiti oblik.
Blush 12E, takođe neophodna, pošto mojim ćevapčićima ne mogu precizno da nanesem korektor oko očiju. Volela bih da je malčice duža dlaka, ali u svakom slučaju mi se sviđa gustina. Kako Beauty Blender uskoro stiže i u našu Seforu, poželela sam da probam jeftiniju alternativu. Ebelin ,,beauty blender'' me je prijatno iznenadio, jer odlično razmazuje voskastije korektore, koji su previše gusti za klasične četkice. Jedina zamerka je što se suši sto godina. Sasuših se i ja s njim.

multiactive micelarna vichy micelarno ulje skin sleep loreal velvety

I ain't no one man's woman! U ovom slučaju, žena za jednu micelarnu. Iako znam da je Bioderma najbolja i najisplativija, jednostavno me sve micelarne mame da ih probam. Čini mi se da je Revita Derm micelarna novi proizvod u Multiactiv asortimanu, a formula sadrži Q10, hijaluronsku kiselinu i pantenol. Za sada nemam šta više da vam kažem, pošto trošim ostalih 65 skoro potrošenih micelarnih
Nemam ni najmanje sličan tip kože kao Ana ili Zlatana, ali kada one hvale tonik za suvu kožu, ja ne mogu da odolim. Još uvek nisam sigurna da li se pridružujem njihovom kultu ljubitelja L'Oreal Skin Perfecting Velvety Toner-a. Koristim ga uveče umesto seruma, a ispod noćne kreme i nisam imala probleme. Vreme će već reći svoje.
Sigurno ste primetili da je Vichy izbacio nekoliko noviteta, a zvezda je Skin Sleep gel-balm.* Bila sam tako uzbudjena kada sam čula za Skin Sleep kremu, kao i za Purete Thermal ulje. Masnjikave formule me uvek zaintrigiraju, ali sa Skin Sleep se ispostavilo da ostavlja plastični film na licu, koji se trudim da izbegavam. Proizvod koji sam iščekivala je Purete Thermal micelarno ulje*, jer je ponuda balmova i ulja za čišćenje lica, kod nas, izuzetno slaba. Razočarana sam sastavom, ali činjenica je da ulje jako dobro skida šminku, samo što nakon njega moram dobro da oribam lice, kako bih skinula parafin.

natura siberica nivea cellular eye avon nutra

Već je bilo reči o novoj AVON-ovoj Nutra Effects liniji, a hidratantna krema Hydration*, sa kompleksom čia semenki, je bila sjajan izbor za mene. Ljubav na prvo (i svako naredno) korišćenje se desila i sa Natura Siberica Gentle Face Peeling-om.  Ovaj brend je relativno nov, kod nas, a nakon odličnog prvog iskustva, želim svašta da probam.
Nakon Nivea* događaja, imala sam nekoliko noviteta, ali bila sam zainteresovana samo za okoloočnu kremu Cellular Perfect Skin Eye Illuminator, prevashodno jer mi je pakovanje kul. I'm shallow like that. U planu je recenzija sa još par tuđih mišljenja.

insight dry velne cream shower sante lotion

Isto važi i za Sante, koji nije tako nov, ali za mene jeste. Njihov Grenadine Spirit losion za telo sa narom ima savršen slatkasto-gorkast miris, koji se zadržava na koži i nije napadan. Nažalost, losion je reformulisan, a miris blago izmenjen, tako da njim sada mažem isključivo udove koje mogu da omirišem u toku dana. Kada već pričamo o mirisima, nije baš apsolutna ljubav, ali miris novog Velnea Cream Shower Orange&Guarana gela za tuširanje je odlična osežavajuća opcija. Malo me asocira na Ziaja gel za tuširanje sa pomorandžom, samo što je kod Velnee tekstura znantno želatinastija.
Moja opsesija InSight Dry maskom za kosu, se nastavlja i ovog meseca. Već sam pominjala ovu masku i moje oduševljenje ne jenjava. Odlična je za kosu koja se lako mrsi, tako da ću je kupovati sve dok vidim efekat.

artdeco camouflage cream nyx full cover

Ovog meseca sam se posvetila kremastim korektorima, pa sam tako uzela NYX Above&Beyond Full Coverage korektor koji me je blago razočarao, s obzirom da naglašava suve delove. Nijansa Porcelain 01 mi je malo roze, ali ostale su bile prežute. Pružiću mu još prilika, jer stvarno želim da ga koristim i zavolim. Onaj koji sigurno već obožavam jeste Artdeco Camouflage Cream u nijasni #1. Pisala sam o zelenim korektorima i kako ih koristim, u prethodnom postu. Mogla bih da pišem i o bež senkama, pošto mi se čini da samo njih uspešno potrošim. Zato sam i uzela Essence Mono senku u starom pakovanju, iako je osrednjeg kvaliteta. Sigurna sam da ćete je videti u nekom smećarniku.

rimmel new 2015

Iz Rimmel-a* su mi stigli razni noviteti, a najviše me je obradovao Lasting Finish kremasti korektor, jer odlično prekriva i prilično je postojan, jedino su nijanse malo ograničavajuće. Pravo iznenađenje je Lasting Finish puder u kamenu, koji je tako fino mleven da je skoro kremast. Nanosim ga u malim količinama kako bih setovala puder/korektor. Na Rimmel štandovima, od skoro, možete naći i novu Scandaleyes Xtreme maskaru, sa izuzetno čudnom silikonskom četkicom, kao i par novih nijansi Kate ruževa.

max factor new 2015

Kada sam, kod stranih blogerki, videla da je Max Factor* plasirao nova Creme Puff rumenila, samo sam se nadala da će stići kod nas. Od četiri nijanse, koliko je dostupno ovde, ja imam svog favorita, ali više o njima ćete čitati u toku nedelje. Takođe, lansirana je nova maskara za volumen, sa češljić četkicom - Masterpiece Glamour Extensions 3-in-1. Četkica je svakako izazov, sama po sebi.

Šta je novo kod vas? Da li volite New In postove?
*Proizvodi su poklon od PR/Uvoznika/Distributera i to ne utiče na moje mišljenje o samim proizvodima. Više o tome možete pročitati ovde.

19 comments:

  1. Insight Dry Hair je moje otkriće meseca (kvartala :D) i mnogo sam zadovoljna, dosta mi pomaže, iako sam mislila da neće ovako brzo delovati :)

    ReplyDelete
  2. obozava Max Fctor ali nisam probala rumenilo ☺ ☺ ♥♥♥♥

    ReplyDelete
  3. Max Factor Rumenilo ♥ ♥ ♥

    ReplyDelete
  4. Natura Siberica piling koristim već jako dugo i odličan je!

    ReplyDelete
  5. Rimmel korketor mi izgleda lepo a takođe i MF rumenila koja inače ne koristim, ali ova me mame :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ne koristis rumenila? Mene su preobratile blogerke, ja cu tebe. :*

      Delete
  6. Slažem se da Nyx-ov korektor naglašava suve delove. Kada sam ga kupovala planirala sam da njime pokrivam podočnjake, ali ništa od toga. Sada se družimo kada se pojavi bubuljica koju samo puder ne može da pokrije, a nije loš ni kao baza za senku, ukoliko se kapci ne maste. Potrošiću ga u svakom slučaju :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Uh, meni se odmah skinuo sa podocnjaka, ali instant. :( Probacu ga na sve nacine, ne bih da ga bacam.

      Delete
  7. Tijana, bas sam pre par dana kupila Multiactiv micelarnu i ovaj Lorealov tonik i odlicni su mi (imam mesovitu kozu), malo me plasio alkohol u sastavu tonika ali zasad mi ne isusuje lice,nadam se da i nece. Zanima me tvoje misljenje o Lasting Finish korektoru i kamenom puderu, pa ako budes mogla napisi nekad nesto o njima, bila bih ti zahvalna :). I MF rumenila izgledaju divno, cekam i tu recenziju :) Kristina

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bice vise reci o korektoru i puderu u toku meseca, a rumenila, ako me sunce posluzi, vecu toku naredne nedelje. :)
      P.S. Nadam se da ce ti se tonik i micelarna odlicno pokazati do poslednje kapi.

      Delete
  8. Kako su samo lijepa ova dva Rimmel ruža, a iako ovaj lijevo nije moja nijansa oko ga je snimilo kao lijep primjerak :D

    ReplyDelete
  9. Koliko su prelepa ova rumenila *.*

    ReplyDelete
  10. Odlicni noviteti, nijanse ruzeva su prelepe, deluju bas pogodno za prolece. :)

    ReplyDelete
  11. Max Factor maskara mi je favorit od prvog trenutka i zaista dugo nisam s nekom maskarom bila tako zadovoljna! Rumenila jedva čekam da dođu, a pratit ću da vidim tvoje utiske prvo! :)

    ReplyDelete
  12. Lijepo si se ponovila! Nedavno sam i ja snimala Vichy Idealia kremu, ali za sada je još samo u planu ;)

    ReplyDelete
  13. Interesantni noviteti. :) Kate ruževi su baš lijepi.

    ReplyDelete

Hvala što ste izdvojili vreme i pružili povratnu informaciju. :)


*Komentari sa promo linkovima neće biti objavljeni.