25/03/2014

Beauty Event | La Roche-Posay EFFACLAR DUO [+]

Prošlog četvrtka u udobnosti hotela Zira, La Roche-Posay održao je jednu prezentaciju o tome šta su zapravo akne i koji su uzroci nastajanja istih? Pored odličnih predavača stvarno nije bilo teško ispratiti ovakav dogadjaj.


Naravno, ja sam kasnila i, naravno, nisam ja bila kriva. No, uhvatila sam dobar deo predavanja prof. dr. Meri Tadinac, sa Filozofskog fakulteta univerziteta u Zagrebu. Ona nam je objasnila koliko je zapravo psihologija povezana sa mnogim problemima organizma, pa i kože. Kao i o tome kako akne i sveukupni fizički izgled pojedinca može uticati na njegovu psihu. Stres, tačnije - socijalni stres, koji nastaje kao posledica nepovoljnih socijalnih okolnosti - pospešuje upalne reakcije. Anksioznost, kao bolest modernog čoveka, uzima svoj danak, a svoj neugledni trag može ostaviti i na koži lica. U suštini, smanjite stres i beneficije će biti očigledne, pre svega vama, a potom i ostalima.
Dalje predavanja održala je doc. dr. Mirjana Milinković sa klinike za dermatovenerologiju koja je više puta naglasila da akne treba lečiti. One neće same proći od sebe, ali ih ne treba gledati kao tešku bolest. Akne se leče. I izleče. Danas je medicinska kozmetika dovoljno uznapredovala, pa postoji više različitih tretmana i jedan će uvek odgovarati. No, ne treba gubiti duh ako prvi put ne uspe ili ako se pojave nus efekti koji se mogu tretirati. Upornost i istrajnost, uz nadzor lekara, su formula uspeha u izlečenju.
Potom nam se obratila Tamara Tuđek, brend direktor La Roche-Posay Adria. Ona nam je više rekla o novitetu kuće La Roche-Posay - EFFACLAR DUO [+]. Ako već niste čuli za njegovog pretka EFFACLAR DUO-a, onda ste verovatno živeli pod kamenom na dnu mora. Fama koja obigrava oko ovog proizvoda čini ga, sada već, legendarnim. Pa zašto je već dobra formula unapredjena? Koliko se razlikuje? EFFACLAR DUO [+] zadržava sve kvalitete svog prethodnika, veštog u borbi protiv nepravilnosti, i ti isti kvaliteti nisu ublaženi (čak su pojačani), ali pored toga ima dodatak - procerad. Procerad je patentiran ceramid nove generacije koji za funkciju ima sprečavanje nastanka fleka koje ostaju nakon akni. EFFACLAR DUO [+], pored već navedenog, ujednačava tena, a ono što mene najviše raduje - pospešuje otčepljenje pora. Prvi efeki su brzo uočljivi, a dugoročnom primenom koža se vraća svom normalnom stanju i izgleda zdravo.  La Roche-Posay sada je obezbedio mogućnost savršene kože, gde niko ne mora da zna sa čim ste se borili pre.

prof. dr. Meri Tadinac ^
doc. dr. Mirjana Milinković^
Tamara Tuđek^
Predstavnici sveta medicine i farmacije, kao i predstavnici medija^
La Roche-Posay EFFACLAR gel za čišćenje lica i EFFACLAR DUO [+]

Da li ste probali Effeclair Duo i da li imate u planu da probate EFFACLAR DUO [+]?

kissi&kissi
LeClaire

*Sve fotografije u ovom postu su zvanične fotografije LRP Adria i nisu moje vlasništvo.

18 comments:

  1. Osam minuta posle mene, mašala :D
    I došla si otprilike 8-10min. posle mene :D
    Super si sve uklopila :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala :) Nisam tempirala, ali kada sam po šesti put u istoj definiciji pročitala ,,prihodi'', zabolela me glava i reših da objavim post. :D

      Delete
  2. nepoznat mi je brand, u smislu da ga nisam koristila. no s obzirom kako moja koža voli iznenaditi, nije loše znati za ovo.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ako do sada nisi probala, svakako probaj, barem tester traži. Mnogi su prezadovoljni LRP kozmetikom :)

      Delete
  3. Definitivno imaju jaku kampanju.... Sada čekamo dojmove!

    ReplyDelete
  4. meni je ova krema izvrsna baš recenziju danas napisala!

    ReplyDelete
  5. Wow. Ovo ne bih nazvala event/om ili prezentacijom. Ovo je prava ozbiljna edukacija :).

    ReplyDelete
    Replies
    1. Slažem se! Definitivno je bilo više od promocije proizvoda. :)

      Delete
  6. Probala i super je! I love LRP <3

    ReplyDelete
  7. Tražila sinoć u Lily-ju u Aviv parku i nema. Imaju neke LRP proizvode, ali ne i ove nove. Gde može da se kupi?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dobila sam informaciju da je proizvod pušten u prodaju, ali da je potražnja velika. Svakako proverite u većim Lilly drogerijama. :)

      Delete
  8. Probala kremicu i nisam zadovoljna :( ali event izgleda da je fenomenalno protekao! ;)

    ReplyDelete
  9. Dali mogu preko DUOA da mazem KADA GA KOZA UPIJE njihovu HIDRANTNU KREMU LA ROCHE PASAY HIDREANE LAGERE/LIGHT

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hidratantna krema, u ovom slucaju Hidreane Legere, se maze ispod tretmana. Znaci prvo na celo lice legere, a onda na bubuljice ili problematicno podrucje Duo. :)

      Delete

Hvala što ste izdvojili vreme i pružili povratnu informaciju. :)


*Komentari sa promo linkovima neće biti objavljeni.