20/01/2016

Beauty novosti | YSL, Lancome, Dior, Givenchy...

Volim početak godine, uvek je tako obećavajuć. Svi planiraju nove početke starih života, ali u mnogo površnijem svetu - bjutisferi, dolazi do lansiranja novih kolekcija. Tačnije, tokom prvih meseci bivamo preplavljeni najavama kolekcija, bankovni računi nas peku i planiramo štednju za taj novi proizvod koji je tako revolucionaran i neophodan. Obožavam ovaj period!

Novo u parfimerijama


Cushion tehnologija


Iako je u Aziji trend jastučastih pudera stara vest, zapadnjački brendovi su tek otkrili cushion tehnologiju i svi planiraju da uskoče na taj voz u toku ove godine. Vozom, naravno, upravlja Lancome koji je još prošle godine plasirao svoj cushion-foundation. Ove godine taj trend ispratiće Dior sa svojim puderom u jastučiću - Dior Diorsnow Bloom Perfect Cushion koji sadrži SPF 50. Obećanje brenda jeste puder koji pruža hidrataciju i blistavu završnicu, čineći da koža izgleda i bude zdrava. Slična obećanja su i ona od strane YSL-a i njihovog novajlije - YSL Le Cushion Encre de Peau koji sadrži SPF 23 i navodno bi trebalo da hidrira kožu tokom 24h. Givenchy se nada da će njihov Givenchy Teint Couture Cushion puder savršeno upotpuniti čuvenu Teint Couture liniju.
Još prošle godine sam sa vama podelila najavu o MAC jastučastom puderu putem Instagrama (#shameless #selfpromotion), a od skoro je i dostupan MAC Matchmaster shade intelligence compact, što znači da ni brendovi namenjeni uglavnom profesionalnim šminkerima ne ignorišu #cushionhype.
U pristupačnijem cenovnom rangu, cushion pudere će imati L'Ooreal - True Match Lumi Cushion i SEPHORA Color Control Cushion Compact Broad Spectrum koji sadrži SPF 50 i kod nas će biti dostupan u februaru.
Lancome neće napustiti cushion trend, već će ga obogatiti sa svojim novim Lancome Cushion Blush Subtil rumenilima koja će biti dostupna u 4 nijanse.

YSL Le Cushion Encre de Peau, Givenchy Teint Couture Cushion, Dior Diorsnow Bloom Perfect Cushion i MAC Matchmaster shade intelligence compact
YSL Le Cushion Encre de Peau, Givenchy Teint Couture Cushion, Dior Diorsnow Bloom Perfect Cushion i MAC Matchmaster shade intelligence compact 

 L'Ooreal True Match Lumi Cushion i SEPHORA Color Control Cushion Compact Broad Spectrum
 L'Ooreal True Match Lumi Cushion i SEPHORA Color Control Cushion Compact Broad Spectrum
Lancome Cushion Blush Subtil
Lancome Cushion Blush Subtil

Ujednačeni i blistav ten


Kao što se da primetiti iz prethodnog, lagana prekrivenost, koža koja diše i zdrav sjaj će biti u prvom planu tokom proleća i leta. Chanel Les Beiges Healthy Glow puder se već nalazi u prodaji, a sadrži SPF25 i pruža satensku završnicu. Mnogi su već pisali recenzije o ovom puderu, pa je mišljenje svetskih blogerki na samo jedno malo Google istraživanje od vas.
Sigurna sam da ćemo videti još korektora, ali sezonu otvara YSL koji upotpunjuje liniju najčuvenijeg i originalnog iluminatora - Touche Eclat, novim korektorima u zelenoj, ljubičastoj i kajsijastoj nijansi - YSL Touche Eclat Neutralizers, koji će biti deo stalne postave brenda.
U DiorSnow liniji nalazi se i Snow Cherry Bloom Powder, koji predstavlja fuziju rumenila i hajlajtera. Ne znam samo ko će se usuditi da uništi prelep print na proizvodu? Iluminirajući puderi iz druge linije - Dior Diorskin Nude Air Glowing Gardens, takođe imaju prelep print proizvoda, a swatch-evi obe nijanse - Glowing Nude i Glowing Pink polako preplavljuju Instagram.
Nešto drugačiji highlighter biće u Givenchy La Revelation Originelle kolekciji - Givenchy Poudre Lumiere Originelle, jer je u pitanju highligter sa mat završnicom.

Chanel LES BEIGES Healhty Glow foundation
Chanel LES BEIGES Healhty Glow foundation
YSL Touche Eclat Neutralizers
YSL Touche Eclat Neutralizers
Snow Cherry Bloom Powder Givenchy Glowing Gardens
Dior Diorskin Nude Air Glowing Gardens. Givenchy La Revelation Originelle i Dior Snow Cherry Bloom Powder


Sjajne i sočne usne


Kada je Lisa Eldrige podelila sliku novog Lancome proizvoda za usne, svi su jedva čekali da otkriju o čemu je reč! Zaljubljenicima u šminku je trebalo izuzetno malo vremena da razbiju misteriju, jer je uskoro otkriveno da je reč o dvofaznom sjaju Lancome Juicy Shaker. Kombinacija ulja i pigmenata dopušta vam da nadogradite nijansu koliko želite, a nega nikako ne izostaje, jer su u sastav uključena ulja badema, koštice breskve, ruže i brusnice. Izbor od 20 nijansi svakako osigurava pronalazak one savršene, a tu je i jedinstveni sunđerasti aplikator koji mene, iz nekog razloga, asocira na jagodicu.
Clinique me malo vraća u prvih nekoliko godina 21. veka, sa svojim luckastim POP proizvodima, a novi Clinique Sweet Pots zvuči kao nešto što je totalno u mom stilu - balzam za usne u boji s jedne strane, a sa druge šećerni piling. U nekim zemljama je već u prodaji, ali nisam sigurna da li će bilo koja od 6 nijansi biti dostupna i kod nas. Ono što će verovatno biti u prodaji i u našim parfimerijama jeste Clinique Pop Lacquer Lip Colour - izuzetno pigmentovani sjajevi za usne. Pakovanje, tekstura, priča, sve me malo podseća na Essence Liquid Lipstick, te me ovaj novitet ne uzbuđuje previše.
Givenchy La Revelation Originelle linija biće u pratnji dva mistera - Mister Scrub, piling za usne u stiku i Mister Gentlebalm (plusić za naziv), balzam za usne u boji, te će vaše usne biti spremne za vašeg Mistera.
Lancome Juicy Shaker
Lancome Juicy Shaker
Clinique Sweet Pots
Clinique Sweet Pots
Givenchy La Revelation Originelle Mister Balm mister scrub
Givenchy La Revelation Originelle Mister Scrub & Mister balm i Clinique Pop Lacquer Lip Colour 

Kada završite sa negom nabacite malo boje uz Givenchy Rouge Interdit Vinyl ruževe. Spektar od 12 nijansi pruža dosta opcija, ali verujem da će pravi hype izazvati nijansa Noir Revelateur, koja u stiku deluje crno, a na usnama ostavlja različiste tamno purpurne nijanse, u zavisnosti od pH nivoa usana. O jednoj od nijansi svakako ćete čitati na blogu.
Sličnu formulu već pomenutim ruževima, imaće i novi Guerlain La Petite Robe Noire Le Rouge Delicieusement ruževi, koji dolaze u 20 nijansi. Pakovanje je predivno i prati dizajn La Petite Robe Noire parfema, čije note, u razblaženoj varijanti, upotpunjuju nove ruževe.

Givenchy Rouge Interdit Vinyl Guerlain La Petite Robe Noire Le Rouge Delicieusement
Givenchy Rouge Interdit Vinyl i Guerlain La Petite Robe Noire Le Rouge Delicieusement
Kojim kolekcijama za proleće/leto 2016 se radujete?

*Fotografije sa Google-a

8 comments:

  1. Volim ovakve tvoje postove. :) Nešto mi se ovi uljani sjajevi ne čine u teoriji funkcionalnim, ali ko zna. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meni se čine fantastičnim! :D Prošle godine je bilo nekoliko ulja za usne, trend koji je predvodio Clarins, i to je baš dobro bilo prihvaćeno.

      Delete
  2. Dior Snow Cherry Bloom Powder je prelep, ali prelep. Šteta što je samo za japansko tržište. Još kad bih imala nekog u Japanu ili kad bi neko putovao tamo uskoro... :D

    ReplyDelete
  3. Joj, sve mi je divno i zanimljivo, ne znam sta bih prije probala, a tako bih sveeeee :)

    ReplyDelete
  4. Zaljubila sam se samo gledajuci u Clinique Sweet Pots :)

    ReplyDelete
  5. I sad se ti kontroliraj?! Pa kako? Lancome me posebno zanima ;)

    ReplyDelete

Hvala što ste izdvojili vreme i pružili povratnu informaciju. :)


*Komentari sa promo linkovima neće biti objavljeni.