31/01/2016

Artdeco | Beauty meets Fashion by Talbot Runhof + Prvi utisci

Čuveni modni duo Johnny Talbot i  Adrian Runhof, kreatori nemačkog brenda Talbot Runhof, za sezonu proleće/leto 2016, ponovo su se udružili sa verovatno najpopularnijim nemačkim brendom šminke - Artdeco. Nova prolećna kolekcija Talbot Runhof prožeta je bojama svežine i novih početaka, upakovanih u cvetni dezen u kombinaciji sa prugama. Kolekcija priziva vedrije dane bojama limete, crvene, prozračno roze...

Artdeco Beauty meets Fashion by Talbot Runhof

Beauty box Quattro & Eyeshadow #515, #520, #535


Svaku Artdeco limitranu kolekciju prati i magnetna kompakt kutija. Ovog puta to je Beauty box Quattro za 4 senke ili dve kamuflaže, a ukrašena je printom koji savršeno oslikava kolekciju. U mojoj paletici našle su se 3 nove nijanse, sve podjednako dobro pigmentovane i postojane:
#515 Mat Stony - Smećkasto- taupe nijansa mat finiša, odlična za samostalno nošenje, definisanje pregiba ili popunjavanje svetlijih obrva;
#120 Pink Love - Hladna rozikasto- lila nijansa sa satenskom završnicom, koja mi se jako sviđa u tankom sloju;
#135 Skipper's Love - Nijansa koja graniči između tople pink i crvene, meni jedna od najdražih kada je odeća u pitanju, ali na kapcima je izazovnija za kombinovanje. Satenska završnica dobija se zahvaljujući izuzetno sitnim crvenkastim šimerom.

Artdeco Beauty meets Fashion by Talbot Runhof
#515 Mat Stony, #120 Pink Love i #135 Skipper's Love

Artdeco mono senke: #515 Mat Stony, #120 Pink Love i #135 Skipper's Love

Mineral Eye Styler


Glavnu ulogu u definisanju očiju ima Mineral Eye Styler u nijansi #90 Mineral  Navy Blue - bogata teget nijansa satenske završnice sa mikro plavim šimerom, skoro nevidljivim.. Kremasta tekstura omogućava da se ajlajner razmaže, po želji, no jednom kada se setuje - ne pomera se. Pakovanje je, takođe, vrlo praktično i sada, kao i Invisible Lip Styler, ima gumeni držač za veću kontrolu pri korišćenju.

Artdeco Beauty meets Fashion by Talbot Runhof Mineral eye styler 90

Eye Designer Applicator & Refill


Eye Designer aplikator u Beauty meets Fashion by Talbot  Runhof kolekciji dobija novo ruho, ali zadržava svoju klasičnu dvostranu formu. Sa jedne strane nalazi se okrugalsti, malo širi sunđerasti aplikator, dok je sa druge strane špicastiji, za preciznije nanošenje senki u prahu. Na proleće stižu tri nove nijanse Eye Designer Refill-a, među kojima se nalazi i 13A Stoney Shore - srednje pigmentovana nijansa sa sitnim šimerom, koju Artdeco opisuje kao pesak braon.

Artdeco Beauty meets Fashion by Talbot Runhof
Artdeco Beauty meets Fashion by Talbot Runhof Eye Designer Applicator
Artdeco Beauty meets Fashion by Talbot Runhof eye design a13
Artdeco Beauty meets Fashion by Talbot Runhof
L-D: #515 Mat Stony, #120 Pink Love i #135 Skipper's Love mono senke, 13A Stoney Shore Eye Designer & #90 Mineral  Navy Blue Mineral Eye styler

Invisible Lip Styler


Mislim da je ovo jedan od proizvoda koji je i ranije bio u Artdeco ponudi, a reč je o ,,nevidljivoj'' olovci za usne koja deluje kao barijera, te sprečava razlivanje ruža oko usana. Na usnama se ne vidi i blago ih matira, dok pruža silikonast osećaj. Delotvornost Invisible Lip Styler-a testirala sam sa par ruževa i ona je uspešno izvršila svoj posao.

Artdeco Beauty meets Fashion by Talbot Runhof

Hydra Lip Booster


Trend ovog proleća je blistava završnica na licu, kapcima i usnama, te sjaj za usne ne može izostati iz kolekcije. Hydra Lip Booster je prilično guste teksture, iako na usnama pruža balzamast i blago lepljiv osećaj. Koliko sjajevi mogu biti pigmentovani, za ovaj bih rekla da je slabo ka srednje pigmentovan. Lepljivost mi se ne dopada, ali me manje mori od kako sam skratila svoju grivu. Postojanost sjaja je fantastična! Na mojim usnama stoji oko 3-4 sata, a to je sa sve kafom.
Nijansa #06 Banner je topla koralna boja koja, na mojim usnama, prosijava u više rozikasti nego oranž ton.

Artdeco Beauty meets Fashion by Talbot Runhof hydra lip booster 06

Art Couture Nail Lacquer


Blistave, potentne, dugotrajne - takve su nove nijanse Artdeco Art Couture lakova za nokte. Od 4 nijanse nove kolekcije, probala sam #840 Couture Heavenwards - kremasto svetlo plavu nijansu. Naizgled, jednostavna, ova boja me je oduševila, jer jako lepo pristaje bledunjavim rukama, puna boja se postiže već u jednom sloju, četkica ne ostavlja tragove, a lak izgleda savršeno nekih 3-4 dana, što smatram fantastičnim!

Artdeco Beauty meets Fashion by Talbot Runhof nail lacquer 840

Long-lasting Foundation oil-free


Artdeco Long Lating oil-free tečni puder pruža koži blagi mat finiš i ujednačen ten. Srednja prekrivna moć omogućava nadograđivanje, a kremasta tekstura se ne kači za suvkaste delove na koži i ne uvlači se u pore.  SPF 20 je svakako za pohvalu, kao i činjenica da sadrži hijaluronsku kiselinu i vitamin E. Ovaj puder sada dolazi u dve nove nijanse - #50 Very light sand i #58 Cool sand. Ja sam probala nijansu #58, koja je za mene previše tamna, a mat završnica nije nešto što preferiram. No, ako volite mat finiš, svakako isprobajte ovaj puder jer jako lepo izgleda na koži.

Artdeco Beauty meets Fashion by Talbot Runhof long lasting oil free foundation
Artdeco Beauty meets Fashion by Talbot Runhof
L-D: #840 Couture Heavenwards lak za nokte, Long Lasting Oil-Free puder u nijansi #58 Cool sand & Hydra Lip Booster u nijansi #06 Banner

Volume Supreme Mascara


Klasična crna maska u ne-tako-klasičnom pakovanju. Volume Supreme maskara trebalo bi da obezbedi izgled prirodno gustih ultra crnih trepavica koje će trajati satima. I to svakako ispunjava, osim ako vam, kao i meni, ne zasuze oči s vremena na vreme, jer tada ima tendenciju da se rastopi. No, pruža fantastičan izgled trepavicama, a silikonska četkica čini da se trepavice ne slepljuju.

Artdeco Beauty meets Fashion by Talbot Runhof
Artdeco Beauty meets Fashion by Talbot Runhof

Pored pomenutih proizvoda u Artdeco Beauty meets Fashion by Talbot Runhof kolekciji nalaze se i Mineral Lip Styler-i u tamno brodo nijansi, kao i Perfect Mat ruževi u 6 nijansi. U mom paketu se nije našao i, verovatno, najlepši komad kolekcije - rumenilo, Blush Couture, ali naćiće se u prodaji sa ostatkom kolekcije.

Šta vam se najviše dopada iz Artdeco Beauty meets Fashion by Talbot Runhof limitirane kolekcije?

*Proizvodi dobijeni na testiranje od strane PR-a/distributer/uvoznika i to ne utiče na mišljenje autora.

7 comments:

  1. Najviše mi se dopada lak,boja je prelepa :D

    ReplyDelete
  2. mat stony mono senka. :)

    ReplyDelete
  3. Meni se najvise dopada teget olovka. Skroz je u mom fazonu. ;)

    ReplyDelete
  4. Pažnju mije privukao ajlajner Mineral Eye Styler :-)

    ReplyDelete
  5. Olovka za usne (nevidljiva)... Treba mi to! ;)

    ReplyDelete

Hvala što ste izdvojili vreme i pružili povratnu informaciju. :)


*Komentari sa promo linkovima neće biti objavljeni.