11/06/2015

Skandalozne trepavice? | RIMMEL Scandaleyes XXTREME

Rimmel Scandaleyes XXtreme maskara pudrijera skandal

Kada je reč o maskara, uvek sam bila ljubitelj klasičnih, ne-silikonskih četkica i srednje vlažne formule. Nikada nisam bila pomamljena za najnovijim trendi maskarama sa neobičnim četkicama, iz čistog straha da mi se neće dopasti, jer neću znati kako da ih koristim. Pre par meseci, počela sam da koristim baš jednu takvu, sa užasno čudnom četkicom i, uz malo vežbe, nisam bila razočarana učinkom.

Rimmel Scandaleyes XXtreme maskara pudrijera skandal

Rimmel SCANDALEYES XXTREME maskara je jedna od novijih u ponudi, a sigurno ste je već i primetili zahvaljujući jarkom crvenom pakovanju. Neobična četkica ne zaostaje za pakovanjem, kada je privlačenje pažnje u pitanju. Četkica ima dve strane, jednu zakrivljenu, sa više kraćih čekinja, dok je druga strana poput češljića. Zakrivljena strana bi trebalo da pruža volumen i dužinu, dok ravna raščešljava, a nakon što sam isprobala sve moguće načine nanošenja Scandaleyes XXtreme maskare, otkrila sam da mojim trepavicama najviše pomaže kada na, prethodno uvijene trepavice, zakrivljenom stranom, potezima ka gore, nanesem jedan sloj i potom ravnom stranom, cik-cak potezima, nanesem ,,drugi sloj'' maskare. Pod navodnicima je isključivo, jer ne uzimam još proizvoda na četkicu, već je svaki sloj, zapravo, deo istog nanošenja. Pruža volumen i dužinu, što je iznenađujuće, jer ne sadrži vlakna u sebi. Trepavice su, takođe, razdvojene zahvaljujući češljiću.

Rimmel Scandaleyes XXtreme maskara pudrijera skandal
Rimmel Scandaleyes XXtreme maskara pudrijera skandal

Sama maskara ima srednje vlažnu formulu, što znači da mi je u početku malo slepljivala trepavice (to sam uspela da izbegnem onda kada sam se setila da obrišem višak proizvoda sa četkice), ali da je nakon par nedelja korišćenja idealna. Ovo nije vodootporna maskara, ali meni se nije mrvila niti topila na visokim temperaturama i pri sparnom vremenu. Što se tiče uvijanja trepavica, uz pomoć četkice, trepavice su blago uvijene, ali ništa posebno. No, kada su mi trepavice već prethodno uvijene, drži ih takvim sve dok ne skinem maskaru.
Iako je četkica interesantna i daje rezultate, ipak je prilično velika i nekoliko puta sam se ubola u oko, tako da ako ste izuzetno nespretni, koristite ovu maskaru na sopstvenu odgovornost. Takođe, veličina četkice malo otežava nanošenje na donje trepavice, ali nije nemoguće.

Rimmel Scandaleyes XXtreme maskara pudrijera skandal
 Trepavice bez maskare i uvijanja (iznad)
Rimmel Scandaleyes XXtreme maskara pudrijera skandal
Trepavice bez uvijanja, sa Rimmel Scandaleyes XXTREME maskarom (iznad)

Rimmel Scandaleyes XXTREME maskara ima 12ml, a cena je oko 800 RSD, mada je često na sniženjima.

Koju maskaru vi smatrate skandalozno dobrom/lošom?
 
*U saradnji sa Rimmel London Srbija, više o tome pročitajte ovde.

14 comments:

  1. Mnogo mi se sviđa, više volim prirodniji izgled trepavica, a čini mi se da ova baš daje takav efekat. Odlične fotografije :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ne stvara grudvice, i volumen koji pruža nije ludački, ali ne bih rekla da daje potpuno prirodan izgled. :)

      Delete
  2. Haha pa ti se nešto bojiš maskara :D
    Četkicom jako podsjeća na Oriflameovu! A fora je, lijepo ti izgledaju trepkice.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Koliko sam se puta ubola u oko, s pravom se bojim. :D Hvala :*

      Delete
  3. Uuu pa bas dobro izgleda. Bas bih je probala :)

    ReplyDelete
  4. Opa, odlično izgleda na trepkama! Taman sam kupila Better Than Sex zbog tvoje recenzije, sad si mi prodala i ovu :)

    ReplyDelete
  5. Ova mi odlicno izgleda, nisam ocekivala ovako dobar efekat. :)

    ReplyDelete
  6. Vrlo neobična i glomazna četkica. Djeluje interesantno, mada i sama sam sklonija klasičnim četkicama.

    ReplyDelete
  7. Po meni najgore su essence maskare, jer svrbe oci od njih, moja drugarica je imala infekciju.iste davale najjaci volumen. Ne znam..Ja stalno menjam maskare ni jednom nisam posebno odusevljena. Ova tvoja nije losa. <3

    ReplyDelete
  8. Maskara je katastrofa kao I sve rimmelove. Samo dobro izgledaju. Uvek sam se pokajala.

    ReplyDelete
  9. Skroz fino izgleda. Nemam obicaj zagledati rimmel maskare, jednom davno sam uzela neku sexy curves cini mi se i bila je uzasno suha, pa me nekako strah da ne bacim pare :D doduse, tad ih nisu lijepili oko zatvaraca, ko zna cije je sve ruke prosla dok nije kod mene zavrsila.

    ReplyDelete

Hvala što ste izdvojili vreme i pružili povratnu informaciju. :)


*Komentari sa promo linkovima neće biti objavljeni.