27/04/2015

Smećarnik | Edicija GLAMBOX (Orofluido, Shiseido, Eucerin, Revlon, AYNA, MeiLab...)

Krajem prošle godine i kod nas je došao čuveni sistem kutija iznenađenja. Ja svakako podržavam GlamBox akciju, jer bih ja uvek sve probala i treba mi još jedna koža da namackam sve što želim. Nakon četiri kutije, koliko sam ih imala, vreme je za jedan emtpies post.

smecarnik glambox poklon

Pudrijerica subrina revlon orofluido aloxxi volumizing

OROFLUIDO ulje za kosu - Pre par godina sam prvi put probala ovo ulje i zaljubila se u miris. Miriše na vanilu i kolače i poslastičarske perverzije u koje želim da se potopim i umrem k'o srećan čovek. Ulje je jako fino i ne ostavlja kosu masnom i ne razdvaja je u one donjke, pa da svaki pramen solira. 'Će se isprsim za jedan full size.
REVLON Professional Style Masters Smooth šampon i regenerator -  Pre svega, oba proizvoda predivno mirišu i miris se zadržava u kosi nekoliko sati. 75ml šampona sam potrošila kroz 3 pranja, kao i 50ml regeneratora. Kako je reč o liniji namenjenoj ravnoj kosi i kontrolisanju nemirnih vlasi (frizz), svakako je ispunila očekivanja. Regenerator dosta olakšava raščešljavanje kose, dok šampon ne isušuje kosu. U kombinaciji, smiruju kosu i olakšavaju manipulisanje istom.
Aloxxi Volumizing šampon - SWEET BABY JESUS! Ukoliko imate gustu kosu ili je imate mnogo, nikako ne preporučujem ovaj šampon! Meni fali malo volumena pri korenu vlasi, zbog težine kose, ali ovaj šampon je dao volumen svuda! Imala sam glavu kose na glavi! Tu ogromnu džunglu sam jedva raščešljala i pokušala da pripitomim, ali bezuspešno. Tako da, ukoliko vam fali volumen kose - svakako isprobajte Aloxxi Volumizing šampon.
Subrina Professional NutriSence Balance šampon - Mislim da me ovaj šampon nije oduševio isključivo zato što nije za moj tip kose. Šampon je namenjen masnoj kosi i regulaciji rada lojnih žlezda (kako piše na kutiji). Miris kore narandže se ne zadržava u kosi, a sam šampon ne isušuje vlas. Nije mi učinio ništa nažao, ali je sasvim prosečan - pere kosu i to je to.

pudrijerica yves rocher nivea creme smooth smece

NIVEA Creme Smooth krema za tuširanje - Koristila sam Nivea kremaste tuširalice, ali nikada nisam probala klasične mirise. Creme Smooth sa dodatkom ši butera je novi dodatak liniji, a kao i ostatak linije ostavlja na koži vrlo tanak film i čini je mekanom na dodir. Meni se to dopada, a mislim da je odlično i za ljude koji ne vole da se mackaju nakon tuširanja. Nastaviću da kupujem Nivea kreme za tuširanje, samo sa nekim egzotičnijim notama.
Yves Rocher Expert Repair losion za telo - Ne. Nikome ne mogu ovo da preporučim. Tečna plastika. Jednom sam namazala ruke ovim losionom i zgrozila se činjenicom da se uopšte ne upija, te da ruke ostaju masne. Potom sam ga koistila isključivo za noge i pidžama mi se uspešno zalepila za kremu na nogama. Ima pomalo neprijatan veštački miris ši butera.

pudrijerica yves rocher lash plumping mascara

Yves Rocher Lash Plumping maskara - Zaista nemam ništa protiv Yves Rocher-a, kao brenda, ali ni maska me nije oduševila. Možda je samo do uzorka koji sam ja dobila, ali bila je krajnje suva i jedva sam je koristila. Malo oboji trepavice, doda koju grudvicu i ništa više.

pudrijerica ayna serum poklon meilab academie

AYNA Anti-age supreme booster serum - Serum je lagan i vodenast. Meni, sa izuzetno dehidriranom kožom, nije dovoljan, ali mislim da će želje većine zadovoljiti. Ostavlja blago lepljiv film i glavna zamerka je ta što pipeta nije dovoljno duga, te se poslednja četvrtina prozvoda mora izlivati iz bočice. I srebrni deo natpisa se ljušti.
Ja sam dobila jedan u februarskoj kutiji, ali sam pre toga već imala jedan i taj sam potrošila. Tako da, sada imam jedan AYNA anti-age serum za vas! Ako želite da ga probate, prijavite se putem formulara ispod.
Meilab krema za lice sa 30% bademovog ulja - Ovo je bilo u nekoj od zimskih kutija i jedan je od najboljih proizvoda iz GlamBox-a. Odlična krema za suvu, čak i dehidriranu kožu. Izuzetno masna, ali s obzirom da je bazirana na uljima, film koji ostavlja nakon što se krema upije, ima smislenu funkciju. Svakako ću kupiti full size kada krene oštrije vreme.
Academie Soothing and Refreshing tretman - Iako je namenjeno za osetljivu i iritacijama sklonu kožu, mislim da niko, a posebno navedeni tip kože, ne treba da koristi ovu kremu. Ostavlja plastični film na licu, a meni je za 3 korišćenja uspešno izljuspala kožu.

shiseido eucerin recenzija pudrijerica

SHISEIDO Ultimune koncentrat - Vodenasto-gelaste teksture, ovaj serum je mojoj koži bio odlična podloga za dalju dnevnu negu. Upija se kroz 20 sekundi i ne ostavlja lepljivi film. U ovoj mini tubici od 5ml ima dovoljno proizvoda za korišćenje nekih 10-15 dana, jer je izuzetno lagan i maziv. Puna veličina proizvoda ima paprenu cenu, te preskačem.
Eucerin 3in1 micelarna voda - Nikako za skidanje šminke, pekle su me oči i trebalo mi je 5-6 tupfera. Koristila sam kao tonik i bila zadovoljna. Ništa revolucionarno, ali koža me nije zatezala i nisam imala neke neprijatne reakcije.

Mislim da je GlamBox odlična ideja i da ima svoju publiku, a to su, uglavnom, ljudi poput mene, koji vole sve da isprobaju. Svoju kutiju možete naručiti preko njihovog sajta po ceni od 1299 dinara.

a Rafflecopter giveaway

 Kakva su vaša iskustva sa GlamBox-om?
*U saradnji sa GlamBox-om. Više pročitajte OVDE.

25 comments:

  1. post je odlican,pudrijerica puna zanimljivosti i finih ideja

    ReplyDelete
  2. Ja sam GlamBox-om generalno zadovoljna, aki uvek moze bolje :) Decembar su razvalili, Eucerin kreme i Nivea okoloocna su me odusevile! Februar za mene razocarenje, nije bilo full size proizvoda, mada je gore pomenuta Ayna povadila stvar jer mi je jako prijala. Martovska kutija bolja :) Gosh maskara i Subrina za masnu kosu su bili po mojoj meri. Aprilska porucena i jedva je cekam :D Sve u svemu ja sam ZA :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Svakog meseca bude barem jedan interesantan proizvod. :)

      Delete
  3. odlican post,sa zadovoljstvom citam

    ReplyDelete
  4. Aloxxi Volumizing, zapisano :3 ja obično dolazim da vidim šta da je tebi previše volumena, u nadi da će dati i meni .D

    ReplyDelete
  5. Iskreno, volela bih da je više full size proizvoda ili makar testera koji nisu u kesicama od 5ml.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mislim da testeri generalno ne prelaze 10ml i to su lux veličine, ali slažem se da bi u svakoj kutiji trebalo da bude barem jedan full size. :)

      Delete
  6. Jao zeno pa ja tebe obozavam!Jedva cekam nove postove!

    ReplyDelete
  7. Ja sam bila odusevljena idejom kao i prvom i trecom kutijom; sve ostalo je razocarenje,posebno jer sam primetila da kutije nemaju istu vrednost. Inace,imam svih pet kutija. Ti njihovi odgovori:"Bicemo sledeci mesec bolji!" su me potpuno smorili jer su (bar moje kutije) bile sve gore i gore. Tako da sto se mene tice, ja vise ne porucujem kutije od njih. Probacu onu drugu koja postoji na trzistu,a ko zna mozda se pojavi jos neka...ko zna? :)

    ReplyDelete
  8. Beauty kutije i Potrošenci?! Idealna kombinacija za mene ;)
    Ljubomorna sam kaj je mi nemamo....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha drago mi je da ti se kombo dopada! :) Mislim da Purity Box dostavlja u ceo region.

      Delete
  9. Baš sam malo toga probala od ovih tvojih, samo Eucerin i Shiseido. Jednom ću i ja vala pazariti to Orofluido ulje, jeste da je više silikon nego ulje, ali nema veze :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Moze da bude sta hoce, jer mirise najdivnije. :D

      Delete
  10. Sjajan post, kao i tvoj blog koji redovno sa velikom paznjom pratim. Zelim ti jos puno uspeha!

    ReplyDelete
  11. Aprilska kutija je i moja prva GlamBox kutija i mogu reci da sam bas zadovoljna. Da sam sama birala, mislim da ne bih bolje izabrala.
    Inace, blog ti je odlican, jedan od retkih bas kvalitetnih.
    Samo tako nastavi! ;)

    Smiljana

    ReplyDelete

Hvala što ste izdvojili vreme i pružili povratnu informaciju. :)


*Komentari sa promo linkovima neće biti objavljeni.