08/03/2015

AURA | Final Matte ruževi + POKLON (ZAVRŠENO)

Izgleda da su u poslednjih par godina mat ruževi apsolutni hit. Tako ni AURA nije zaostala za ovim trendom i, nakon kremastih mat ruževa, izbacila je i tradicionalne ruževe. Kako sam čitala samo reči hvale o novoj Final Matte liniji karmina, moja očekivanja su u startu bila prilično visoka.


Iako sam od Aure dobila kompletnu kolekciju, neću prikazati sve nijanse. Većinu nijansi ne bih nosila više od dva tri puta, tako da sam većinu njih prosledila nekome ko će ih mnogo više voleti, maziti i paziti - Aneli sa bloga Lipstick Attack. Par nijansi će dobiti neko od vas, a o tri koje sam zadržala, čitajte u daljem tekstu.


Ruževi imaju kremastu mat završnicu i prilično su suvi, ali to je jedna od normalnih karakteristika takvih ruževa. Nijanse koje sam probala su izuzetno pigmentovane, postojane, ravnomerno se skidaju, ostavljaju lagani stain i zadivljujuće - ne isušuju usne. Ipak, ja preferiram da nanesem neku vrstu baze ispod njih kako bi lakše klizili preko usana (iako se tada gubi na mat završnici).
701 Guess Who - Moj favorit i, svakako, nijansa koju najčešće nosim. Takozvana ,,boja mesa'', tj. tamnija zagasita i topla roze, će većini pristajati jer je jedna od onih nijansi koje svi imaju i koriste kada ne znaju šta drugo. Kremastija je od ostalih, te se i lakše nanosi.


708 Naive Peach - Zapravo nije breskvica uopšte. Reč je o toploj roze nijansi koju sam zadržala iz čisto eksperimentalnih razloga. Nemam roze nijanse u kolekciji, ali ova lepo pristaje bledim licima. Naive Peach je ruž čija mi se tekstura najmanje svidela, jer je dosta suv i težak na usnama, a pri tom se uvlači u sve borice i naglašava sve neravnine. Ovaj problem se delimično može izbeći utapkavanjem ruža na usne.


711 Kissed by Fire - Klasična fire engine red nijansa - crvena i jarka, pomalo oranž. Vrišti. Nijansa koju morate imati za sunčane dane. Kissed by Fire se teže nanosi, jer je ludački pigmentovana, ali baš zbog toga s njom možete malo da varate i precrtate usne. Ne naglašava suve delove, borice i slično, ali moj savet je da ovu nijansu nanosite preko baze ili četkicom.


Ako želite pristupačan mat ruž - Aura Final Matte je odgovor na vaše molitve, jer su ovi ruževi sasvim ok. Neki su, kao što sam rekla, suvlji, ali i sa tim se može raditi. Svi ruževi imaju vanilasti miris, a proizvod sadrži 4,5g i košta oko 500din., a može se nabaviti u svim drogerijama.


 | Dobitnice su Jovana V. i Željka V.|

Da li ste probali Final Matte ruževe?

SREĆNO!
*Proizvod je poklon od PR-a/Distributera/Uvoznika i to ne utiče na moje mišljenje.

41 comments:

  1. Neverovatno, ali jos uvek nisam probala te njihove ruzeve koje svi toliko hvale. Snimila sam neke lepe crvene, ali ipak mislim da cu probati ovaj koji si ovde predstavila. To je ta boja koju trazim vec neko vreme ;) I super ti stoji ;)

    Svidja mi se i taj boje mesa, za svaki dan je kao stvoren ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ovo je prava vrišteća. :D Ima još par crvenih, jedna malo vuče na pink, a druga je ona klasična. Naćićeš nešto, sigurno. :)

      Delete
  2. Odlicno je.Ja nisam koristila ove ruzeve ali mi izgledaju odlicno.Sve tri nijanse ruza mi se svidjaju.
    Uradila sam sve sto je potrebno za Nagradnu igru :)

    ReplyDelete
  3. Obozavam njihove proizvode, ali naomiljeniji od svih je Golden Spice hajlajter..:)

    ReplyDelete
  4. Omiljeni proizvodi su mi Prime me, puder Cover me u nijansi 103, hajlajter, mineralni puder u prahu i tecni mat ruzevi ( konkretno najvise volim 613) ♡

    ReplyDelete
  5. Dopada mi se ova prva nijansa, treca je previse narandzasta za moj ukus :) A omiljeni Aurin proizvod su mi njihove olovke za usne koje koristim svakodnevno umesto ruza i mini kolekcija extra lasting lakova koju sam sakupila celu.. Volim jos mnogo toga naravno ali dva navedena proizvoda nekako najvise :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Olovke nisam probala, ali sada ću morati. :D

      Delete
  6. Ja obožavam tvoje recenzije ruževa :D

    ReplyDelete
  7. proizvodi su odlicni.Isprobala sam Fix me fiksator za sminku i Cover me tekuci puder,a ruzeve nisam... 708 Naive Peach odlicno ti stoji i same pohvale.. Pratim te na FB Pudrijerica Mara Sedlic

    ReplyDelete
  8. Ja volim njihove pudere,a sto se tice ovih ruzeva svi mi se dopadaju,ali mozda ovaj u sredini nekako najvise,post ti je super.

    ReplyDelete
  9. Auuuh guess who je oodlicna! Ja hocu nju da osvojim, hvala :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja ću da šaljem, ali ako ti dođe pire, nisam kriva. :D

      Delete
    2. Nece se dvaput desit :D ganjam bg za subotu, ovaj put se vidimo ako dodjem ali cekam da mi cura javi jel idemo.

      Delete
  10. Sto su lepa prva dva! :) Skroz su po mom ukusu.

    ReplyDelete
  11. Omiljeni proizvod od AURE je Final Matte ruz, Violet Code sa brojem 707. Savrsena nijansa, preporucila bih svima. Vrlo kvalitetan i postojan ruz.

    ReplyDelete
  12. :* :D evo mi ih na polici, čekaju sunce, jer je ona prognoza nevažeća koliko im je trebalo da dođu :D šalji drugu prognozu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha, još ja gledala za 10 dana, ali nema...to je ta ekspres sigurna pošta. :D

      Delete
  13. Ja koristim njihpv tecni puder i fantastican je !

    ReplyDelete
  14. Prelepa crvena! :D Imam gomilu crvenih karmina, ali moracu i ovaj da probam :))

    ReplyDelete
  15. Najomiljeniji Aurin proizvod joooj imam ih vise,a to su : Cover me korektor,Absolute Matte 610,Aura hajlajter -Golden Spice i Nude Shimmer....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zaboravila sam da napisem :-) prelepo ti stoji- 701 Guess Who ja takve boje volim,predivno stvarno moracu i ja da nabavim takav <3

      Delete
  16. Nisam isprobala ništa od ovog branda. 701 i 711 su baš krasne nijanse.

    ReplyDelete
  17. Aura Tečni mat ruževi su mi fenomenalni i najdraži proizvodi. Darivanje je prekrasno, nijanse su pree! :D

    ReplyDelete
  18. Sve što je mat, to si i ja želim :D

    ReplyDelete
  19. Najomiljeni proivod mi je Cover me tekući puder...sad ću probati i ruževe :-)
    Nikolina Juriša

    ReplyDelete
  20. Volim- njihove lakove-- aurine maskare, !

    ReplyDelete
  21. Obožavam tvoje recenzije ruževa ;)

    ReplyDelete
  22. Nisam probala Aura kozmetiku..a voljela bi..a ruzevi izgledaju fantasticno...hvala

    ReplyDelete
  23. 708 Naive peach je prelepa nijansa,nisam ih probala ali planiram.:)

    ReplyDelete
  24. Mislim da si me navela da zavolim ruzeve za usne :)

    ReplyDelete
  25. Meni je omiljeni Highlighter 218 - Nude Shimmer

    ReplyDelete
  26. Nisam još sli mi se najviše dopada nijansa 701 Guess Who ♡

    ReplyDelete
  27. korektor i tecni mat ruz svakodnevno koristim,obozavam sve vrste recenzija

    ReplyDelete
  28. 712, savrsen! Pre toga sam kupila Absolute Matte 611, prelepa nijansa,ali mi se ipak ova kolekcija Final mat vise svidja, zbog nanosenja... Obavezno procitam tvoje recenzije ruzeva,sve je super.Pozdrav!

    ReplyDelete

Hvala što ste izdvojili vreme i pružili povratnu informaciju. :)


*Komentari sa promo linkovima neće biti objavljeni.