04/11/2014

Pevonia Botanica & Hyatt Regency Belgrade

Tmurno vreme, vrva grada, užurbanost života - sve staje onog momenta kada zakoračite u Olympus Club hotela Hyatt Regency u Beogradu. Otvarajući vrata zalazite u svet nasmejanih lica i opuštajuću toplinu oaze.


Početkom oktobra u Olympus Club stigao je novi brend - Pevonia Botanica. U Hyatt-ovom spa centru, ovaj brend je uključen u veliku ponudu tretmana kako za lice, tako i telo. Inače, Pevonia Botanicals je prvi brend koji je plasirao proizvode isključivo za spa centre, a ima i vrlo razvijenu filozofiju o prirodnim sastojcima, na kojima se svi preparati baziraju. Takođe, Pevonia Botanica se u Srbiji može naći ekskluzivno u Hyatt Regency hotelu.
Ja sam imala priliku da isprobam Lumafirm® Lift & Glow tretman lica koji se preporučuje svim starosnim grupama, jer pruža ,,blic efekat'' idealne kože. Hedonističko iskustvo započelo je upoznavanjem sa kozmetičarkom Ivanom - devojkom koja je obskrbljena znanjem o svim aspektima kozmetičkih preparata. Nakon kraćeg razgovora o stanju moje kože, prepustila sam se njenim nežnim rukama.
Lagano čišćenje lica me je uvelo u ono što je postala poptupna opuštenost, a potom je usledelo toniziranje kože, kao i enzimski piling koji su samo dalje razradili užitak. Moj omiljeni deo su bile kratke masaže lica između svakog koraka, kao i maska za regeneraciju kože. Dok je koža upijala masku, prostorija je najednom zamirisala poput egzotičnog koktela. Reč je bila o pilingu za telo sa dodatkom manga i papaje sa kojim su tretirane moje ruke. Moram naglasiti da je moja koža tela, a posebno ruku, izuzetno mekana i nežna, ali da je nakon Pevonia Botanicals pilinga bila poput kože najnežnija koža bebe.


Pre kreme, nastupila je zvezda tretmana - takozvani ,,disk''. To je, zapravo, poseban tupfer natopljen proizvodom tretiranim ,,freeze-dried'' tehnologijom koja omogućava da sastojci, pri korišćenju, budu u svojoj punoj snazi. ,,Disk'', kako ga u salonu zovu, u kombinaciji sa kremom stvara ,,mrežu'' na licu koja čini da koža izgleda svetlije, sjajnije i svežije. Rezultati su odmah vidljivi, a traju oko nedelju dana.


Nakon sat vremena tretiranja bilo mi je potrebno nekoliko minuta da se osvestim. Osećaj opuštenosti  nastavio se i u svlačionici Olympus Club-a. Hedonističko iskustvo svakako mogu da upotpune djakuzi, bazen i parni tuševi. Tu je i lagano osveženje u vidu čajeva u kojima možete uživati dok se baškarite u najmekanijim bademantilima.

Peškirići u vodi sa ledom. *_*
Posebno moram da se zahvalim Jeleni, što je bila moja pratnja u ovoj avantura, kao i da pohvalim njene fantastične fotografije.

Da li biste probali Pevonia Botanica tretmane lica?

-Tijana

12 comments:

  1. Lift & Glow tretman zvuči super. Vjerujem da si uživala. :)

    ReplyDelete
  2. Hvala. :) Nadam se da ćeš imati prilike da probaš tretmane.

    ReplyDelete
  3. Divno. A gde su peškirići u ledu?

    ReplyDelete
  4. Već dugo tam hoću da idem,mnogo mi se tamo sviđa. :) Radim sad giveaway na blogu pa ako hoćeš možeš i ti učestvovati. :)
    http://verondzaa.blogspot.sk/2014/11/giveaway-for-bloggers.html

    ReplyDelete
  5. Odlican post, a kozmetika koja se zasniva na prirodnim ekstraktima je meni uvek number one...

    ReplyDelete

Hvala što ste izdvojili vreme i pružili povratnu informaciju. :)


*Komentari sa promo linkovima neće biti objavljeni.