17/11/2014

Event | RoC inovacija

Ono što, uglavnom, motiviše žene da se priključe ,,sferi'' lepote jeste želja da prikriju ili otklone nesavršenosti svoje kože. I tada podležu raznim marketinškim trikovima, pompeznim naslovima i suludim obećanjima. RoC, koji je, meni lično, asosijacija za borbu protiv starenja, rešio da skine sve maske koje nameće advertajzing i ponudi vam rezultate, ne reklamu.


Roc se ove sezone potpuno obnovio, od logoa do linija proizvoda. Tu je sada šest linija namenjenih onima koji žele da preduhitre starenje kože, koji žele da koriguju prve znake starenja, ali i one koji se intenzivno hvataju u koštac sa godinama.


PRO-PRESERVE linija namenjena je onima kojima starenje još uvek nije problem. RoC stručnjaci kažu da ovu liniju mogu koristiti i tinejdžeri, a sastoji se od antioksidantnog zaštitnog fluida i kreme koji sprečavaju foto-starenje i dubinski hidriraju kožu, dok ojačavaju odbrambene mehanizme kože.
PRO-RENOVE linija namenjena je prvim, plitkim, borama i sastoji se od regenerativnog anti-age fluida i kreme koji ublažavaju prve bore, poboljšavaju tonus kože i sprečavaju nastajanje tamnih fleka. Preporučuju se i nakon korišćenja pilinga i laserskih tretmana, kao posebna nega.
PRO-CORRECT će posebno interesovati one kojima duboke bore nisu strane. Linija čiji proizvodi sadrće RoC retinol® i hijaluronsku kiselinu bore se protiv bora i čuvaju mladolikost kože. Korektivni fluid, kao i krema, redovnim korišćenjem, kroz 8 nedelja smanjuju vidljivost dubokih bora, ali zvezda linije je korektivni koncentrat protiv bora koji sadrži dvostruko više retinola nego ostali proizvodi PRO-CORRECT linije. Pored toga što koriguje čak i mimične bore, koristi se i kao dodatna nega nakon raznih anti-age tretmana.
PRO-DEFINE linija se preporučuje damama koje se već neko vreme bore sa gravitacijom i čija je koža sve opuštenija. Lifting fluid i krema sadrže RoC THPE® koji zateže i učvršćuje kožu, dok intenzivna nega u vidu lifting koncentrata redefiniše konture lica uz pomoć bugrane, koja očuvava ,,lifting efekat''.
PRO-SUBLIME je linija posvećena nezi okoloočne regije. Krema protiv bora za očnu zonu sadrži retinol i hijaluronsku kiselinu, dok  intenzivni anti-age tretman za zonu oko oka sadrži RoC E-Pulse, tj. jedinstvenu tehnologiju kozmetičke elektrostimulacije kože koja podstiče prirodnu regeneraciju.
PRO linija je namenjena osetljivoj koži svih dobi koja se bori sa crvenilom i suvoćom. PRO-CLEANSE je jedini novi čistač, dok se među novitetima nalaze i PRO-CALM krema protiv crvenila, PRO-CICA balzam koji umanjuje iritiranost kože (posebno nakon depilacije i brijanja) i PRO-PROTECT - zaštitna krema sa SPF-om 50 koja se preporučuje i nakon kozmetičkih tretmana koji čine kožu osetljivom na sunce.


U udobnosti hotela Crowne Plaza smo se edukovali i družili, a uz živu muziku su kočnice popustile i noge zaplesale.

Da li koristite RoC kozmetiku?

-Tijana

*Sve fotografije su vlasništvo DOING-a

2 comments:

  1. Probala sam samo jednu kremu koja mi je bila OK, no čini mi se da su ove linije puno konkretnije.

    ReplyDelete
  2. Nisam do sada probala. Mada bih mogla :)

    ReplyDelete

Hvala što ste izdvojili vreme i pružili povratnu informaciju. :)


*Komentari sa promo linkovima neće biti objavljeni.