29/05/2014

Novo na policama | Jasmin parfimerije

 Nakon što je prvi post nove kategorije ,,Novo na policama'' naišao na zaista lep prijem, rešila sam da nastavim dalje i ovaj put vas obavestim o tom šta je to novo u Jasmin parfimerijama! Za razliku od prethodnog, ovde preovlađuje dekorativa, a i mirisi ne izostaju.


Artdeco je plasirao novu limitiranu kolekciju na tržište - Jungle Fever . Sastoji se od dva bronzera sa laganim šimerom, jednog rumenilo-bronzera, 8 nijansi sedefastih ili satenskih senki, kao i dva ruža. Ja sam se ponadala da će bronzeri biti isti kao i oni od prošle godine iz Marakech kolekcije, ali ipak taj šimer i blago oranž ton ih čine drugačijim. Ruževi dolaze u crvenoj nijansi narandžastog podtona, kao i u narandžastoj nijansi sa šimerom. Prava letnja kolekcija.

Cena: 2809RSD
Cena: 2489RSD
Cena: 1149RSD
Cena: 1759RSD

Guerlain je upotpunio svoju Terracotta liniju sa 5 nijansi bronzane podloge koja sadrži algu Hlorela koja podstiče obnovu kože, 8 nijansi bronzera i losion za telo koji se nanosi posle sunčanja. U suštini Guerlain vas je opremio da budete the Bronze Goddess ovog leta. No, ono što je mene posebno zaintrigiralo su ruževi - 7 novih nijansi u klasično fascinantnom pakovanju.

Cena: Terracotta Joli Teint - 5869RSD; Hidrantni bronzer - 5679RSD (sada na akciji za 3975RSD), After Sun krema - 6090RSD
Cena: 5230RSD (sada na sniženju 3667RSD)

Collistar nas je ove sezone počastio kolekcijom ,,Ti amo Italia''. Sastoji se od 6 ruževa, koji su uglavnom sedefastog finiša, dva kremasta laka, dva ruža i dve senke u olovci. Tu su i Crema di Sole - bronzana kremasta podloga koja se setuje u puderasti finiš, kao i Cuore di Colore - dve nijanse rumenila sa sličnom formuolom kao prethoni proizvod. Naravno, vaš italijanski look neće biti potpun bez nove maskare ili mog ličnog favorita - Amore - fuzija bronzera i rumenila.

Cena: Bronzer/Rumenilo - 3990RSD (sada na akciji za 2000RSD); tečni bronzer - 3299RSD; Lak za nokte - 839RSD; Senke i ruževi u olovci - 1939RSD; Rumenilo - 2799RSD; Maskara - 2779RSD
Cena: 2699RSD

Chanel je u toku prethodnih meseci rešio da upotpuni svoju ponudu sa novim Perfection Lumiere Velvet tečnim puderom. Po teksturi je sličan originalnom Vitalumier Aqua, samo što je nešto postojaniji i ima baršunastu završnicu.

 Cena: 5089RSD

Escada nas je, kao i svake godine, počastila novom limitiranom edicijom toaletne vode - Born in Paradise. Meni, iskreno, sve Escade mirišu slično (jedino mi se ona trešnjica izdvajala) - voćkasto, slatkasto, letnje. Miriše na sve one slatke letnje koktelčiće ili možda voćne salate, jer miris nije otužan, već svežnjikav.
Dolce&Gabanna je napokon izbacio verziju Light Blue parfema koja se meni dopada. Original je dosta citrusan, dok nova verzija - Dreaming in Portofino je nekako slatkastija. A i pakovanje je lepše.
S druge strane, Prada se usudila da izaci novu verziju jednog od mojih omiljenih parfema, a kao ni prethodna Candy L'Eau, ni ova edicija mi se nije dopala. Nova Candy Florale je baš to - florale. Originalni Candy je vruća karamela, slatko opuštanje po hladnom danu. Božur nema šta da radi tu.
Cacharel i još jedna nova edicija Anais Anais parfema - Premier Delice. Pun pogodak! Originalni Anais Anais je puderast i klasičan ženski parfem 20. veka, dok je Premier Delice mlada i slatka i puna energije. Kao majka i ćerka.

Cene možete videti na sajtu Jasmina - Escada; Dolce&Gabanna (sada na sniženju); Prada; Cacharel

Za više informacija o pojedinim proizvodima, svakako proverite sajt Jasmin parfimerije - jasmin.rs

Šta ste novo vi spazile na policama?

kissi&kissi
Tijana

11 comments:

  1. Vidjela sam kolekcije, Collistar mi ima najljepšu, a Escadini miris mi se najviše svidio od svih, pravi je tropski doživljaj u bočici. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Collistar je odlično osmislio kolekciju, a Escadice su uvek super. :)

      Delete
  2. Meni se mnogo svidja Born in Paradise,mirse mi na leto :)) Jedina zamerka je kod cene Chanel pudera,mogli su malo bolje to da urade,ne ovako rucno :/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, ali šta da se radi. :) Bolje da piše nego da je kao enigma, pa da nagadjam koliko je.

      Delete
  3. E ovo "kao majka i ćerka" je tačno.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ali u suštini to je najbolji metod kada se izbacuje nova edicija nekog parfema, oni koji su voleli original će ga dalje voleti, a oni kojima treba približiti brend će volti novo izdanje.

      Delete
  4. Još jednom pohvala za rubriku :)
    Radujem se novoj verziji Candy, taj parfem me je oduševio ove zime, obavezno ću da ga šnjufnem kad budem u Jasminu
    Sa druge strane, Light blue je parfem koji mi zaista ni najmanje ne prija, a jeste popularan... još jedan me ne čini srećnom :/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala :) Novi Candy ne sliči ni malo originalnom, dok novi Light Blue jedva podseća na stari. Tako da njušni oba. ;)

      Delete
  5. Super je rubrika :) Sviđa mi se Collistar bronzer/rumenilo!

    ReplyDelete

Hvala što ste izdvojili vreme i pružili povratnu informaciju. :)


*Komentari sa promo linkovima neće biti objavljeni.