23/02/2014

Artdeco | Lip Brilliance

Nadam se da vam je ovaj serijal o proizvodima za usne, koji se polako bliži kraju, zanimljiv i da vas silni ruževi nisu razočarali. No, za one koji preferiraju druge mazalice, današnja zvezda će zasijati. Ja, lično, uvek dajem prednost ruževima i to onim kremastim, ali i meni se dogode neki, uglavnom, neplanirani izleti u čudne svetove sedefa, šimera i sjajeva. Neki proizvodi, poput ovog u današnjoj recenziji, navedu me da ponekad i namerno odem u taj svet.


Artdeco je meni jedan od dražih brendova i uvek rado isprobavam njihove stvarčice, a uz to, stalno postoje neki popusti, akcije, ponude... Tako sam i ja naletela na jednu ponudu gde se uz kupljen jedan proizvod dobijao mini dugotrajni sjaj iz linije ,,Lip Brilliance''. Naravno, ponudu sam iskoristila, ali je taj sjaj stajao u svojoj kutijici i ja nisam često posezala za njim. Dok jednog dana nisam malo preterala sa tamno sivom senkom i planirani ruž je mora da presedi ovu utakmicu. Na teren je izašao sjajić 72 Romantic Pink - blago mutirana topla roze nijansa koja je slabo ka srednje pigmentovana i u sebi sadrži sitne srebrne šljokice. Šljokica nema previše na usnama (iako u pakovanju se može učiniti drugačije), pa i sjaj nije previše napadan. Na usnama više liči nekoj glazuri (poput onih na krofnama). Usne sa njim jednostavno izgledaju predivno.


Sjajeve prvenstveno ne volim zbog lepljivosti i činjenice da postoji mogućnost da me moja gusta griva uguši kada dune vetar. Tako je i ovaj sjaj lepljiv (u mom majušnom iskustvu nisam naletela na nelepljiv sjaj i ne znam da li je to samo urban mit!?), ali ne previše. Ne do one mere da se stvaraju tračice izmedju usana kada pričam.
Ono što je mene iznenadilo jeste postojanost. Ovaj sjaj će na usnama trajati oko 2-2,5 sata, gde će efekat glazure nestati nakon oko sat vremena. Takodje, što ga duže držite na usnama postajaće blago lepljiviji, što možda i nije katastrofa jer vas podseća da je vreme da vaše usne ponovo učinite slasnim.


Moje ,,gole'' usne (slika iznad)
U senci (prva); na direktnoj sunčevoj svetlosti (druga)
Originalno pakovanje je od čvrste plastike, kao i ovo ,,mini'' koje sadrži 3ml i ima klasičan sundjerasti aplikator. Ovde možete videti kako izgleda proizvod u punoj veličini - 5ml koji u Srbiji možete kupiti u Jasmin parfimerijama po ceni od 1219RSD (€10 ).
Artdeco ,,Lip Brilliance'' sjaj ne verujem da ću ponovo kupiti, ne zato što je loš, već zato što preferiram druge mazalice, a i veličina testera je poprilično izdašna.

Koju vrstu mazalica za usne najviše volite?

kissi&kissi
LeClaire

28 comments:

  1. Kroooooooooofne <3 Sjajeve sam u poslednja 2-3 meseca potpuno zaboravila, ne pamtim nešto sjajno na usnama, kod mene samo mat stvarčice prolaze trenutno :)

    ReplyDelete
  2. Ja u zadnjih pola godine nisam nijednom stavila sjajilo na usne, a nekada sam samo njih kupovala. Ne volim njihov efekt, ne volim shimmer, ne volim ih uopće. Nekima to lijepo stoji, ali ja, da sam muško, ne bih ih poljubila :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha, za poljubce nije sjaj definitivno. Meni se svidja kako sija na usnama po sunčanom danu.

      Delete
    2. Ovako nešto možeš samo ti reći... Predobro!

      Delete
  3. sultanijo tijana na vašim veličanstvenim usnama bi i rozi sedefasti ruž izgledao veličanstveno!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. O fala velika sultanijo Dženzivenzi. :* ljubim skute, ljubim skute.

      Delete
  4. Imam nekoliko Artdecoovih sjajila (mislim, o drugim stvarima neću ni nabrajati, imam čitavu vojsku Artdeco proizvoda) i krasni su. Mogu ti najiskrenije reći da sam pomalo i ljubomorna na vas susjedice koje svako malo imate Artdeco na popustima... ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. E ali to je rat po radnjama, kao pustoš, čim se dozna za popust - sutradan već ničeg nema.

      Delete
  5. Joj ja nikako ne volim sjajeve za usne, a posebno ove koji jos imaju i bledunjavu boju. Retko kad mi dodje da pozelim da ih namazem, mada ima i takvih dana :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja mažem na neke šmuljave dana, kada nema vetra, a nebo je belo od oblaka i sve blješti.

      Delete
  6. predivno! nekad tako na izgled obične stvarčice baš ispadnu super, ovo izgleda jako lijepo i prirodno na usnama :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, boja je zapravo dosta slična onoj koje je unutrašnji deo mojih usana. :)

      Delete
  7. Stidi se, objavila si sliku golih usana :D Večeras sam nakon "iha-haj" stavila sjaj i sama se sebi čudila šta se to desilo. Ali inače ne ljubim se ja sa sjajevima za usne, više volim ruž :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Evo sva se sramim u ćošku. ;) Haha, malo oduška i sebi da daš.

      Delete
  8. I ja sam lip gloss hejter u zadnje vrijeme, kad sam otkrila ruževe pitala sa se gdje mi je pamet bila pa sam uvijek mackala sjajila na usne pored divnih ruževa. Ali sviđa mi se nijansa i na tvojim usnama izgleda lijepo!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja sam očigledno bila u nekoj zabludi kada sam mislilad a više devojaka voli sjajeve od ruževa. :/ Hvala ti. :)

      Delete
  9. Lijepo ti stoji. Volim brand, ali kad razmislim, mislim da nisam nikada imala njihovo sjajilo?!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ne razumem se preterano u sjajeve, pa ne mogu ti reći da li šta propuštaš ili ne. :)

      Delete
  10. Divna je bojica a njihove sjajeve obožavam!

    ReplyDelete
  11. Lep je, ali kod mene svi sjajevi pre ili kasnije ionako završe zaboravljeni u ladici, nimalo mi se ne isplati da ih kupujem :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zato ih ja i ne kupujem, već skupljam te uzorke, čisto za tako neke momente. :)

      Delete
  12. Volim samo onaj sjaj koji može da zameni karmin. Dakle, ima pigment.
    Inače, ili je tu neki Blisteks, a ako želim mat ruž, on je mat i ne želim sjaj. Ako želim sjajan ruž, onda stavim takav.
    Ljilja

    ReplyDelete
  13. Vidi ja citam i komentarisem postoveeeeeeeeeeeee :* imas tu cast :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vidim komentarišeš, ali koliko čitaš....to je upitno. Ali fala na ovoj vel'koj privilegiji.

      Delete
  14. Artdeco proizvodi mi se oćenito sviđaju, ali nikada nisam probala neko njihovo sjajilo. Boja je lijepa :)

    ReplyDelete

Hvala što ste izdvojili vreme i pružili povratnu informaciju. :)


*Komentari sa promo linkovima neće biti objavljeni.