30/12/2013

Godišnji favoriti | 2013.

Dan pred doček Nove Godine! Svi u nekim trilemama i užurbanosti - oni koji organizuju doček muku muče oko pripreme za druge, a oni koji negde idu muku muče oko pripreme sebe. Zato ja vam donosim jedan lagani post, za jedan kratki predah. Zapravo sam, prvenstveno, htela da pišem o mom omiljenom crvenom ružu, ali fotoaparat nije saradjivao sa mnom i nije hteo da uhvati dobru nijansi. Avaj, alternativa postoji i evo je! Ovo su proizvodi koje sam najviše volela i koristila tokom ove godine...


- Avene ,,Extremly Gentle Cleanser''(KLIK) je bio moj spas poslednjih meseci ove godine. Koristila sam jedan antibiotski gel umesto kreme i sve mi je iritiralo kožu, a ovaj čistač je sve sredio, uz minimalnu abrazivnost. Tokom godine sam promenila 3-4 čistača, ali ovaj mi nikakav kontra-efekat nije dao.


- LUSH ,,Angels on Bare Skin''(KLIK) ostaje moj omiljeni piling. Sve mrtve ćelije odstrani, a ne isušuje mi kožu niti me grebe. Skoro sam kupila novi piling, ali još moram da vidim da li će zaživeti u mom srcu kao AOBS.


- Eucerin ,,50+ Sun fluid''(KLIK) o kome sam već pisala i bez kojeg moja leta ne protiču. Za sve one sa osetljivom kožom, koja lako izgori ili one sa alergijom na Sunce - topla preporuka!


- ,,Biljna rosa'' je nešto kao balzam. Tvrd je i masne teksture. Služi kao aromaterapija i kada me boli glava u predelu slepoočnica ili čela, malo namažem i intenzivan osećaj hladjenja počinje. Bol je ublažen, a nekada čak i potpuno nestaje u roku od 10-ak minuta. Ja sam ga kupila kada mi je nos bio zapušen i mazala sam ispod nozdrva - jedini bolji lek od toga jeste da pojedete kašiku rena ili vasabi sosa.


- Neutro Roberts ,,Derma Zero'' dezodorans u stiku - O MOJ BOŽE! Od kako sam otkrila da mi je Rexona napravila neku kuglicu ispod pazuha, odmah sam se prešaltala na dezodoranse bez aluminijuma. Svi su bili očaj! Dva sata i odoše! Ovaj traje ceo dan! I još je providan, pa nema fleka. Moja jedina zamerka je što je dosta tvrd, pa se malo teže razmazuje, ali avaj, to mogu da prebrodim.


- TooFaced ,,Shadow Insurance''(KLIK) baza je već nekoliko godina moj verni pratilac. Nikada me nije izneverio i predvidjam da će ljubav dugo trajati.


- Artdeco senka u nijansi ,,544 Peticoat''(KLIK) je bila potcenjena kada sam je kupila, ali sam od februara do oktobra potrošila jednu i potom kupila novu u kojoj se već nalazi udubljenje. Divna bež boja, koja mi služi kao baza  za lakše blendovanje ostalih senki ili je nosim samostalno za svakodnevnu ,,baš me briga'' varijantu.


- Maybelline 24h Color Tattoo u nijansi ,,On and on bronze''(KLIK) je moj kremasti favorit. Veoma lako se nanosi, izuzetno je postojana, a daje malo sjaja očima. Šta drugo poželeti?


- Deborah Milano ,,MATEYEPENCIL'' u nijansi ,,Kaki green'' imam oko pola godine i često ga koristim. Za svakodnevnu ajlajner varijantu je super. Pošto je ovo buckasta olovka ja proizvod nanosim ajlajner četkicom.


- Maybelline The Eraser Eye korektor sam otkrila pre mesec dana, ali ipak je favorit godine. Verno sam koristila Bourjois Healthy Mix korektor i on je genijalan - sve prekriva. Sve, sem suvih delova. Tu Maybelline briljira, jer ne ističe suve delove, a fino se stapa sa kožom. Da, ja ga koristim i na licu, a ne samo na okoloočnom predelu. :)


- Ovo mi je najteže bilo da izaberem. Poznato je da su ruževi moja slabost i ja ih sve volim. Ali najčešće sam koristila Artdeco Hydra Lip Color(KLIK). Porzračan je i lagan, te vrlo očigledan izbor za svakodnevno korišćenje. Rosal (ink)redible colors(KLIK) ga je na kratko zamenio, ali prva ljubav je prva ljubav.


- Blush 16A četkica je koju koristim svaki dan. Ja je uglavnom koristim za nanošenje već pomenute Artdeco senke, jer pokupi dosta proizvoda i fino razmaže sve.


- Don  Juan One Coat(KLIK) je pravo otkriće. Veoma pigmentovan i postojan, a uz to i jeftin. Nijansa ,,OC230'' koju ja imam je klasična rozikasta nijansa. Klasika ipak pobedjuje sve sezonske ekstreme.
- Eveline 8 u 1 tretman je nešto najbolje što sam probala ove godine, barem što se tiče nege noktiju. Nokti mi se ne listaju, ne krzaju i ne pucaju na svaka dva minuta. Pu, pu, da kucnem u drvo!
 *Don Juan neće da saradjuje, te na fotografiji izgleda bež, a u prirodi je roze.


 Želim vam srećne praznike i da se sutra uveče ludo provedete sa dragim ljudima! Srećna vam nova 2014. i nadam se da će vam to biti najbolja godina do sada! :)

 Koji se proizvod istakao za vas ove godine?

Do sledeće godine,
kissi&kissi
LeClaire

24 comments:

  1. Joj super vafotiri! Meni se jednom desila ta mala kuglica ali je brzo nestala. Meni ionako ni jedan dezodoran bilo kod tipa nista ne radi. Sve se tesim zdravo je znojiti se. I jeste naravno, ali smara jer ne mogu ko covek da nosim uske stvari. Nisam taj neutro robert videla do sad moram da priznam. Inace da te zgadim jos vise. Te kuglice ako puno porastu ide se kod lekara da ti to cede. Da cede! I boli ko djavo. Srecom ja to licno nisam dozivela :D
    Inace moram da probam taj maybelline korektor i TooFaced bazu. A blush cetkica mi je odavno na spisku za kupovinu :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. umrla sam od smeha za vafotire! znam da je slucajna greska, ali o boze :D Ovo za kuglice...fuj! :p

      Delete
  2. Draga, sretni blagdani! Nadam se da će ti se uspjeti ostvariti želje u Novoj 2014. :D
    Super su mi tvoji godišnji favoriti, neke čak i dijelimo :D
    Btw, ja nikako da ugrabim ovaj Maybelline.-ov korektor :/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala, takodje! Nadam se da ces uskoro probati korektor, jer je divan!

      Delete
  3. Bas smekam ovaj Maybelline korektor. :)

    Lepi favoriti.

    P.S. Zelim ti sve najlepse u novoj godini :)

    ReplyDelete
  4. Huh, sad me podseti da bi teoretski trebalo da i ja napišem post ovog tipa, a pojma nemam šta bih izdvojila, svaki čas menjam favorite i koristim previše proizvoda :) Probaj NR u spreju, nema muke sa tvrdoćom, a učinak je isti.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Isto razmišljanje :). Volim da čitam ovakve postove jer su neka vrsta super pregleda, ali sama ne bih bila u stanju da napravim izbor :D

      Delete
    2. Ajte žene nemojte da vas mrzi :)

      Delete
  5. Sto nisi stavila izmasakriran maybelline eraser eye? Neka ljudi vide sta si mu jadnom uradila :D
    Elem, maybelline i artdeco sjene - so good! Ja cekam artdeco 50% u cm-u pa da uzmem nekoliko "bas me briga" dnevnih i nocnih varijanti :)

    ReplyDelete
  6. Jao, jao što imaš divne favorite - imamo dosta istih <3
    Ova Deborah kaki je savršena, ja imam čak dve :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha baš mi je drago! :D Ja ću morati još jednu da uzmem, jer nisam nigde videla sličnu!

      Delete
  7. ahahahah vidim ti facu za dezodorans O MOJ BOZE ahahahah! Moram da ga probam, nisam ga primetila, probala sam njihov zeleni i bio mi je okej..
    I ja obooozavam Eucerin kremicu za suncanje, divna mi je Artdeco senkica i nju kupujem, skoro pa sam istrosila Urban Decay slicnu :( a prva ljubav ti je stvarno nezamenljiva, bas je divan.. :)
    ee i onu Biljnu rosu moram da probam, pa kad me spopadnu bolovi po sred citaonice ima da se mackam :D :***

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha verujem da znaš facu! ;) Biljna rosa je presudna za ispitnu sezonu!

      Delete
  8. Divni favoriti ;)

    I ja obozavam HM korektor, kao i Eucerin Sun Fluid ;) Moram da probam taj Maybelline korektor koji svi toliko hvalite :)

    ReplyDelete
  9. Slažem se za Avene, a Maybelline korektor moram isprobati. Pozdrav i sve naj u novoj od nove blogerice

    ReplyDelete
  10. Artdeco karmini su usli u moj zivot i ne izlaze do daljnjeg :)


    www.newayofteenagelife.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. Potpisujem za korektor, imam ga i sama i baš mi je kul, pogotovo za prištiće. Jedino što sam ja zimi bijela pa ga ne mogu koristiti dok se sunce malo ne vrati u pogon :D
    Usto, nisam nikad čula za biljnu rosu, al živo me zanima ima li neki pandan za kupiti ovdje kod nas :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Za mene je biljna rosa pravo iznenadjenje. Bila je ekstrmno jeftina i posle kada sam pročitala čemu sve služi...genijalnost. :D

      Delete
  12. Odlicni favoriti, ja bih ubila za Avene:)

    ReplyDelete
  13. Dijelimo Maybelline kremastu sjenau, znas da sam vjerni navijac Avene cistilice a Eveline tertman za nokte me "ujeo" previse puta za okolnu kozicu da bih ga voljela. A srce mi je poskocilo kada sam vidjela da si uvrstila Lush AOBS! Jaooo kako ja njega volim, moja prva Lush ljubaf! :D

    ReplyDelete

Hvala što ste izdvojili vreme i pružili povratnu informaciju. :)


*Komentari sa promo linkovima neće biti objavljeni.