30/01/2013

Deborah Milano | Atomic Red lipstick

Evo, pišem već drugu recenziju, pa već osećam određenu bliskost. Pa kada smo već tako bliske, da vam otkrijem jednu tajnu - ja obožavam ruževe! Dobro de i nije baš neka tajna, ali poenta je da nikada nisam bila ljubitelj sjajeva, tako da su ruževi moj slatki greh. Verovatno jedino što volim više od njih su labela i balzami. No, kada mi treba malo boje da osveži moje prebledo lice, karminčići su samo par zavrtaja udaljeni!
Iz ovog kratkog opisa moje slabosti, pomislili bi neki da ja volim sve ruževe. Iskreno, malo je onih koji mi nisu prirasli za srce, ali ne mogu mi svi biti omiljeni. Takvi su Deborini ruževi iz 'Atomic Red' linije. Ja ih imam u dve nijanse, slične koliko severni i južni pol (sličnost: polovi su), '20' i '08'.

Deborah Milano - Atomic Red ruževi u nijansama '08' i '20'

  
Nijansa '20' u tubi izgleda mnogo ljubičastije i dublje nego što zapravo jeste. Kada se nanese dobija boju trule višnje sa primesom ljubičaste. Ima satenski finiš, bez štrasa ili glitera. Izuzetno je kremast, ali baš zbog toga postojanost je jako slaba. Traje jedva 2 sata, s tim da posle prvog sata znatno gubi od svoje prvobitne nijanse. Ja ga koristim kao 'lip tint', tačnije nanesem jedan sloj, deo skinem deleći strastvene poljupce sa maramicom, a potom nanesem još malo, ako treba. Na kraju dobijem efekat ''moje usne, samo bolje''.

 Nijansa '20'(izvinjavam se što je mutno, fotoapart je odbijao da se fokusira na ovaj ruž)



Nijansa '20' nakon (dosta) poljubaca sa maramicom

Sličan problem postojanosti ima i nijansa '08' koja ima sjajan, pomalo sedefast finiš i malo sićušnog šimera, koji je u tubi mnogo očigledniji nego na usnama. Što se tiče same boje, u tubi izgleda braonkasto bež, ali možete videti da je to ipak bežnjikava nijansa zagastike kajsije sa određenom dozom roze. Ovaj ruž obavezno prekrijem sjajem u tonu kajsije ili bledo roze, a kao što sam ranije naglasila, sjajeve ne obožavam, te samim tim i ovaj ruž slabo koristim.

Nijansa '08'(sama)

Ono što stvarno obožavam kod ove linije ruževa je pakovanje - lako se čisti, a i izgleda nekako ultra moderno, skoro futuristički! :) Osećam se tako cool kada ga izvadim iz torbice da popravim ruž.


I na kraju, naravno, cena. Ja sam ova dva ruža kupila u Lilly-ju, pre par nedelja, kada su bili u setu i na akciji 2 za 1, pa sam potrošila oko 700 din. (za oba), a to i nije tako loše. :)

Da li ste probale neke Deborine ruževe( ili nešto drugo) i kako su vam se dopali?

 Do sledeće osude, pardon, posta,
kissi&kissi
LeClaire

22 comments:

  1. Pises bas zabavno :)
    Imam jedan ruz iz ove kolekcije i ok mi je, osim sto sam poprilicno promasila boju, ali ja to ionako redovno radim :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ne kazem da su ovi ruzevi losi ili najgori, ali imam druge koji imaju bolju postojanost. :)
      I ja sam delimicno omasila nijansu - kada sam kupovala nije bilo testera i nisu mogli da se otvore, pa sam ocenila po nalepnici kakva je boja i delimicno omanula. Ali, Boze moj, koristice se vec... :)

      Delete
  2. I ja sam slaba na karmine,nikad mi dosta :) obozavam te njihove akcije i nijednu ne propustam, probaj njihova rumenila,fenomenalna su,a i te karmine jako volim,moj omiljeni je 09 :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bas sam sada odgledala tvoj video o najboljim proizvodima iz drogerija, gde hvalis njihova rumenila. Moracu da probam neko :)

      Delete
  3. Meni se najvise dopada 08 nijansa... Ja sam imala neku crvenu nijansu ovog karmina ali sam je negde izgubila. Luda glava. :)

    ReplyDelete
  4. Meni su ok ovi ruzevi, malo mi se skupljaju na usnama posle nekog vremena, a i vec 2 puta sam imala peh sa nijansama koje sam posle prosledjivala, pa stoga nisam nesto posebno vezana za njih. Pakovanje jeste super :) i ova nijansa 20 mi se jako dopada, pogledacu ga uzivo

    ReplyDelete
    Replies
    1. Definitivno nisu iste nijanse kao u tubi! Nadam se da ces imati vise srece nadalje :)

      Delete
  5. nijansa 08 mi se jako svidja! nisam ih probala ali bih svakako volela :)

    ReplyDelete
  6. Oba ruža su mi predivna, ne mogu čak ni odlučiti koji mi je ljepši :D i ja više volim ruževe, sjajila su ljepljiva i koristim ih samo za fotografiranje i takve stvari xD Od Deborah imam samo lak za nokte, nekako nisam naviknula kupovati njihovu kozmetiku.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ah, jos jedna obozavateljka ruzeva!!! :D Nisam probala lakove, ali navodno jedna nijansa bi trebala da bude zamena za Chanel-ov Peridot(iako je jos nisam videla). :D

      Delete
  7. Volim njihove ruzove, svidja mi se dvadesetica! Pakovanje im je najlepse u drugstore kategoriji.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Slazem se! I nije mi mrsko da platim stotinak dinara vise za lepse pakovanje. :)

      Delete
  8. Ja sam izgleda jedna od retkih koja ne koristi karmine. Imam samo jedan koji sam kupila pre 100 godina i verovatno je za kantu al posto ga svakako ne koristim stoji za ukras.... :D Svidja mi se ova nijansa 08. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh, probaj neki karmin i precices na 'tamnu' stranu. ;)

      Delete
  9. I love the second one lipstick! you have a great blog
    would you like to follow each other?
    kisses

    ReplyDelete
  10. Ja sam pak donedavno samo sjajila koristila, ali sada sve više kupujem ruževe. Deborah još nisam probala, ali su ove obje nijanse nešto za čim bih i sama posegnula. I ja dajem svoj glas za tvoj stil pisanja. Pratim te...

    Pozdrav!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala, i ja takodje pratim tebe! :) Za mene ovi nisu ispali nista posebno, ali tebi se mozda posreci sa Deborinim ruzevima. :*

      Delete
  11. Imam i ja ovaj sa brojem 20. Fenomenalan je, u času mi popravi izgled i onda kada sam bez ostale šminke na licu :))) ja ga u ovim zimskim danima mog kasper looka (inače sam užasno blijeda) koristim umjesto labela.

    P.S. odlično pišeš, samo nastavi. nadam se da ćemo se ubuduće družiti :DD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ah, jos jedna albino devojka! Ja zimi izgledam ko da iz kuce nisam izasla... :)
      P.S. Hvala i naravno da hocemo! :D

      Delete
  12. boje su prekrasne ova tamnija mi se jako sviđa

    ReplyDelete
  13. Koristila sam ove njihove ruzeve, fenomenalni su, boje su jako lepe i miris im je divan :)

    ReplyDelete

Hvala što ste izdvojili vreme i pružili povratnu informaciju. :)


*Komentari sa promo linkovima neće biti objavljeni.