21/02/2016

Cushion puderi + SEPHORA Wonderfull Cushion foundation

Cushion foundation trend je tokom prethodnih par godina apsolutno preplavio beauty industriju. Prošle godine je ovaj trend, kao i mnogi drugi azijski trendovi, postao i deo ponude zapadnjačkih brendova, te i postao dostupan daleko široj publici. Pa, zašto su ljudi opsednuti puderima u jastučićima?

Cushion foundation SEPHORA Wonderful Cushion

17/02/2016

Givenchy | Rouge Interdit Vinyl | Rouge Provocant

Kremasti i prozračni ruževi koji ostavljaju stain na usnama su među najkomfornijima i, samim tim, meni najdraži. Trenutni trend ekstremno mat usana i tečnih ruževa, potpuno je proredio ponudu moje omiljene formulacije, no moje su želje uslišene sa izlaskom nove mistične kolekcije ruževa kuće Givenchy - Rouge  Interdit Vinyl.

Givenchy Rouge Interdit Vinyl review swatch

15/02/2016

Nail Challenge | Raščišćavanje

Nakon završetka nekog projekta, koji je iziskivao dosta vremena, susretnem se sa svojom sobom i neopisivom željom da sve očistim. Usisavam, slažem, zatežem, bacam, brišem i u ekspresnom roku iz svoje kolekcije kozmetike izbacujem proizvode koji su dotrajali ili koje ne koristim. Ovog puta, suočila sam se sa svojom kolekcijom lakova za nokte. Svi su nabacani složeni u jednu veliku kutiju, koja je jednu bočicu udaljena od pucanja, te je raščišćavanje kolekcije u toku.

Nail Challenge nail polish declutter rasciscavanje