28/01/2015

Essence | Hello Autumn palete senki

Iako je jesen davno prošla, ova kolekcija je još uvek aktuelna kod nas. ESSENCE kolekcije su mi uvek simpatične, ali retko kupim više od jednog artikla. Kolekcija HELLO AUTUMN je iznenađujuće dobra! Pored kremastih ruževa, lakova i džidža-bidža koje uvek ubace, u ponudi su se našle i dve neutralne palete sa po 6 senki finog kvaliteta.


25/01/2015

Kako kupovati kozmetiku sa malo novca/ograničenim budžetom?

Kao student bez stipendije, definitivno se ne davim u parama i o svakoj svojoj kupovini dobro promislim. Kako sam sa svojim mecenom, zvanim mama, ostvarila dogovor da sama kupujem šminku i većinu kozmetike, morala sam da se snađem sa štednim planom. S vremena na vreme, kada se planete i zvezde poklope, ona mi kupi neki komad kozmetike, ali je to prava retkost. Pa, kako priuštiti sebi svu tu kozmetiku?


23/01/2015

Double or nothing!

Već druga godina mog blogerskog života je prošla. Kako je skromno i naivno sve počelo, više sam nego iznenađena razvitkom situacije. Ova godina je bila daleko uspešnija od prethodne i naučila me je da vrednujem svoj rad i vreme, te da ga ne poklanjam tek tako.


04/01/2015

Godišnji favoriti | 2014.

Iako sam ovaj post planirala za kraj prethodne godine, ipak je onaj o najgorim proizvodima koje sam probala u 2014. ostao kao poslednji gutljaj turske kafe. No, valjda je i to dobro - ostaviti sve negativno iza sebe i u novu godinu ući sa pozitivnim stavom. Zato danas pišem, samo o pozitivnim iskustvima iz prethodne godine.