07/06/2015

Rotacija #5

Pudrijera

Dugo nije bilo rotacija na blogu, iako se dosta toga menjalo u mojoj dnevnoj rutini nege (a i dekorative). Za početak, Sunce je upeklo, a T-zona se ozbiljno zamastila. Uz vedro vreme idu i jarkiji ruževi, ali ne nužno i identični lakovi.

Eucerin Sun Gel-Creme, Eucerin DermoPURIFYER aktiv konzentrat,  Glamglow THIRSTYMUD

Eucerin DrmoPURIFYER aktivni koncentrat

Na majskom Eucerin događaju bili su predstavljeni razni noviteti, a onaj koji je meni privukao najviše pažnje jeste aktivni koncentrat iz DermoPURIFYER linije, koja je namenjena masnokošcima. Naravno, ne ubrajam se u tu grupu, ali obećanje da ovaj vodenkasto-mlečni aktivni koncentrat može da reši problem sa mitiserima je meni bilo više nego dovoljno da ga stavim u svakodnevnu postavu. Sadrži mlečnu kiselinu, te se može koristiti i tokom dana, kada ja i preferiram da ga koristim. Blago matira lice, a što se tiče mitisera - još uvek ratujemo.

Eucerin Sun Gel-Creme

SPF i ja smo najbolji drugari. Osetljiva koža, sa alergijom na sunce jednostavno zahteva takav odnos. Kao i prethodni, i Eucerin Sun Gel-krema je namenjena pretežno masnokošcima, ali meni, sa kombinovanom kožom, je odlična! Matira lice, a ne zateže i ne isušuje, dok evidentno odlaže mašćenje nosa. SPF 30 mi je ok, s obzirom da slabo izlazim iz kuće ovih dana, ali u suprotonom bih se pre opredelila za SPF 50.

Glamglow THIRSTYMUD hidratantni tretman

Glamglow, the ultimate skin pamper. Poklonik sam dubinske hidratacije kože i obožavam hidratantne maske, koristim ih više puta nedeljno, a ponekad i kao zamenu za kremu.  Gelasto-kremasta formula THIRSTYMUD maske se dosta brzo upija u kožu, a miris relativno brzo nestaje. Baš taj miris je nekako specifičan. Mene asocira na kokos i (nemojte me gađati) jekoderm. Obožavam miris jekoderma, jer je to miris leta (čitajte: lečenja izgorele kože) i postoji neki komfor u takvom mirisu.

Eucerin Sun Gel-Creme, Eucerin DermoPURIFYER aktiv konzentrat,  Glamglow THIRSTYMUD
L-D: Eucerin Sun Gel-Creme, Eucerin DermoPURIFYER aktiv konzentrat,  Glamglow THIRSTYMUD (gore)

MaxFactor Elixir ruž - Intensly Coral; Artdeco Teint Perfect Concealer; Essie Maximillian Strasse her;

Artdeco Perfect Teint korektor

Bila sam ubeđena da nemam podočnjake. Onda se moje spavanje svelo na 5 i tamni kolutovi su došli na žur. Moj problem je što se većina korektora skupi u boricama i to prebrzo. Artdeco Perfect Teint to ne čini, jer je lagane formule, te je i prekrivenost koju pruža blaga ka srednjoj. Meni sasvim dovoljno, uz lagano setovanje sa puderom u kamenu/prahu. Nijansa 5 mi savršeno odgovara, s obzirom da i lagano posvetli regiju oko oka.

MaxFactor Elixir ruz - Intensly Coral

Volim Max Factor Elixir ruževe. Njihova kremasta formula, postojanost, činjenica da ne isušuju usne i ostavljaju stain na istim, je ono što me uvek vraća Elixir postavi. Do skoro sam imala dve nijanse, o kojima je ranije bilo reči, a ovog leta stiže i nova nijansa - INTENSLY CORAL. Pravi koralac, savršeno balansira između narandžaste i pink, a kremasti finiš daje prelep odsjaj. Koralni ruževi su mi omiljeni, tako da nije ni čudo što se nijansa Intensly Coral brzo našla u favoritima.

Essie Maximillian Strasse her

 U DM-u su Essie lakovi bili na sniženju od -35% u maju, tako da sam svojoj skromnoj Essie kolekciji dodala još par članova. Muljavi lakovi su moji omiljeni, a Maximillian Strasse her je baš takav - ni plav, ni siv, ali tu negde. Ovo je moja nude nijansa, ona koju bih uvek mogla da nosim, bez obzira na outfit, vreme i raspoloženje. Nešto je sivlji, nego na swatch-u.
MSH, pored idealne nijanse, ima i savršenu formulu - kremastu, ne previše gustu i sa 2 sloja se postiže savršeno prekrivanje, brzo se suši i postojan je. Savršenstvo.

MaxFactor Elixir ruž - Intensly Coral; Artdeco Teint Perfect Concealer; Essie Maximillian Strasse her;
L-D: MaxFactor Elixir ruž - Intensly Coral; Artdeco Teint Perfect Concealer; Essie Maximillian Strasse her;

Koje proizvode ste vi skoro ubacili u svakodnevnu rutinu?

*Neki od pomenutih proizvoda u postu su poklon od PR/distributera/uvoznika, ali to ne utiče na moje mišljenje o njima. Više o tome ovde.

17 comments:

  1. Shiseido korektori se ne skupljaju,pogotovo u sticku,pa eto ti dobrog resenja.

    ReplyDelete
  2. Odličan post!!! I ne-loša rotacija ;)

    ReplyDelete
  3. Baš su ti divne slike!
    Eucerin koncentrat mi je skroz lepo legao, kao i Artdeco korektor i GlamGlow maskica koja preeeeeedobro miriše :D

    ReplyDelete
  4. Meni ta GlamGlow maska miriše na karamel uz malčice kokosa :) Sviđa mi se i Artdeco korektor, a Eucerin planiram da koristim na letovanju, baš sam čitala sve same pohvale!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha, da može proći i kao karamela, ali jekoderm mi je prva asocijacija. :D

      Delete
  5. sviđaju mi se ovakvi postovi. već sam ar puta mislila sebi raditi ovakvu rotaciju da potrošim proizvode i da se isti ne gomilaju a s ovakvim tipom posta bi vidjela sto manje a sto više koristim

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ovo je post tipa mesečni favoriti ili trenutni favoriti. :) Ništa revolucionarno, ali svakako korisno.

      Delete
  6. I ja obozavam miris jekoderma!!! :)))

    ReplyDelete
  7. Želim Eucerin gel kremu, a nikako je pronaći u Kroejša :D Čini mi se kako je taman stigla.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sigurno će stići, baš je nov proizvod. :) Ako ne, a ti hajde malo do Beograda po kremicu i na kaficu...

      Delete
  8. Srećnice bez podočnjaka :) Artdeco korektor je odličan, a Maximillian Strasse her i ja tako doživljavam, lak za sva godišnja doba i sve prilike, neobična a praktična boja :)

    ReplyDelete
  9. Essie super izgleda, moraću da nabavim neku "muljavu" nijansu. ;-)

    ReplyDelete

Hvala što ste izdvojili vreme i pružili povratnu informaciju. :)


*Komentari sa promo linkovima neće biti objavljeni.