28/06/2015

Noviteti | Majsko - Junska edicija | 2015

Tokom maja su, u Beograd, stigli neki novi brendovi, dok su stari dopunjavali svoju ponudu. Ni jun nije zaostajao u igri, te se od prethodnog new in posta kod mene nakupilo noviteta. U moru proizvoda, jedan talas je zapljusnuo i mene, te vam predstavljam najinteresantnije komade.

Pudrijera noviteti

pudrijera noviteti weleda la roche posay naturalium eucerin

Blogosfera je puna ljubitelja badema, te će vas, ukoliko se pronalazite u toj grupi, obradovati činjenica da najnovija linija u Weledinoj ponudi jeste badem linija za negu tela. Tuš gel i krema za ruke savršeno mirišu, a mogu da vam potvrdim da je krema za ruke sjajna. Nije masna, već krajnje lagana, a opet nije vodenasta.
Kada je reč o fanaticima određenog mirisa, breskva je svakako u igri, a Naturalium losion za telo, iako diskutabilnog sastava, ima predivan i potpuno realan, miris breskve. Dok ga mažem imam osećaj da sam u voćnjaku zrelih bresaka. Ni drugi mirisi u ponudi nisu loši, ali ovaj mi je omiljen.
La Roche-Posay me je obezbedio i sa jačom zaštitom od sunca, u odnosu na onu koju regularno koristim. Anthelios XL 50+ UVA+UVB zaštita u vidu laganog spreja, ima nešto intenzivniji miris, ali ono što mi se dopada kod LRP-a jeste raspršivač, koji je kroz celokupnu ponudu brenda sjajan.
U širokom asortimanu novih Eucerin proizvoda, dezodorans za osetljivu kožu bih istakla kao prilično razočaravajuć. Navikla sam da dezodoransi bez aluminijuma budu slabiji, ali ovaj konkretno, me ,,štiti'' od neprijatnih mirisa oko 15 minuta.

pudrijera noviteti weleda vichy la roche posay pure altitude

Od pre nekoliko nedelja, podočnjaci (koji mi inače nisu glavni problem) su postali izraženiji, te sam se više posvetila nezi okoloočne regije. Samim tim sam oduševljena što je Vichy upotpunio svoju Aqualia Thermal liniju sa okoloočnim balmom. Nisam se pre susretala sa sličnom teksturom gde je balm prilično gust, no razmazivanjem postaje vodenkast. La Roche-Posay, takođe, ima novu okoloočnu kremu i to iz meni najdraže linije - Toleriane ULTRA. Pakovanje je identično kao i kod fluida iz iste linije, sa apsolutnim vakumom u vidu kesice koja se skuplja svaki put kada se proizvod ispumpa.
Za rođendan sam dobila nekoliko predivnih stvarčica, a ono što će me definitivno vratiti prirodnoj kozmetici jeste Weleda Iris noćna krema. Ah, sada jednostavno moram ponovo da kupim dnevni fluid/kremu. A, kako već imam jednu Pure Altitude masku - Fleurs de Givre, koja mi se jako dopada, drago mi je što sada imam i Nutrialpes masku za sjajan ten. Znamo da ja volim taj heavy glow.
pudrijera noviteti glamglow thirstymud youthmud brightmud
Ako postoji neki proizvod koji priželjkuju svi koji su čuli za njega, onda je to GLAMGLOW Youthmud. Teglica crnog blaga, iznenađujuće, nije moj favorit iz seta. Thirstymud je pre moj izbor, kao savršena maska za hidrataciju i hlađenje tokom vrelih letnjih dana. Okoloočne maskice -Brightmud, još uvek nisam probala.

bocassy serum krema srbija pudrijera

Novi brend kod nas jeste Bocassy. Reč je brendu posvećenom brizi o sastojcima, koji ulaze u proizvode, i posledicama koje njihova primena ostavlja na kožu i našu planetu, bile one dobre ili loše. U ponudi je oko 5 proizvoda, a ja sam isprobala serum koji učvršćuje i hidrira kožu i hidratantnu gel-kremu. Za serum još uvek ne mogu ništa konkretno reći, dok sa korišćenjem kreme neću nastaviti, s obzirom da sam je nanela dva puta i oba puta me je koža prilično pekla.

pudrijera noviteti toofaced semi sweet chocolate bar paleta real techniques cetke

Napokon sam i ja nabavila čuvenu Real Techniques četku za rumenilo, koju koristim i za bronzer. Nešto je grublja nego što sam očekivala, ali generalno odlično služi svrsi. S druge strane, savršeno mekane, puteraste i mirisne čokoladne senke TooFaced palete Semi-Sweet Chocolate Bar, su mali komad šminkerskog raja.

essie ridge filler sand tropez maximillian strasse her pudrijera noviteti

Essie lakovi su, tokom maja, bili na popustu, a kako je to moj omiljeni brend kada su lakovi u pitanju - morala sam sa par novih nijansi da osvežim kolekciju. Čuveni Sand Tropez je bio prvi, a pratio ga je Maximillian Strasse Her, koji je trenutno moj apsolutni favorit. Nešto kasnije uzela sam i Anti-age ridge filler, s obzirom na moje izrazito brdovite nokte.

pudrijera noviteti LA LAQUE artdeco maxfactor

Nisam propustila ni druge brendove, kada su lakovi u pitanju, pa su tako kod mene završili i novi Bourjois LA LAQUE u nijansi Are you reddy?, Artdeco u nijansi 716 (iznenađujuće pink nijansa, kakve inače izbegavam) i u novom pakovanju (koje je slično onima koje već decenijama praktikuju high-end brendovi), kao i najnovija nijansa klasične Max Factor Glossfinity linije - Candy Rose.


Ovde su već sami favoriti. Volim bujne trepavice, a moja omiljena maskara ima malo papreniju cenu, no Artdeco All in One Panoramic maskara je dostojna zamena. Artdeco Perfect Teint korektor je odličan za prekrivanje nešto tamnijih kolutova, a ujedno ih i posvetljuje.
Uz novu nijansu laka, stigla je i nova nijansa ruža! Max Factor Colour Elixir liniju ruževa već odavno volim, a nijansa Intensly coral je pravi ružičasti koralac.
Kada je u pitanju Alverde multikolor puder - napravila sam strašnu grešku! Nisam ga uzela kada sam ga prvi put videla, a posle nisam mogla da ga nađem. No, u junu mi se posrećilo i jedva čekam da vam pišem o ovom neverovatnom puderu. Sve što ću vam, za sada, reći jeste da ga pokupite kada naredni put budete u dm-u.

O čemu želite prvo da čitate?
*Neki proizvodi su poklon od dragih ljudi ili kompanija.

10 comments:

  1. Nestrpljivo se čeka recenzija za Alverde multikolor puder :D Koja mu je cena?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cim ga malcice jos testiram! :D 585 dinara je.

      Delete
  2. Joj ova Weledina linija od badema mi se čini divna. :)
    Iris kremu sam koristila i bila mi je super. La Laque lakovi su zavladali blogosferom. :D
    Glam glow <3
    odličan new in! :)

    ReplyDelete
  3. Multikolor puder! Prvo sam pomislila da je neki korektor...

    ReplyDelete
  4. Krasni noviteti! Weledina nova linija djeluje odlično. :)

    ReplyDelete
  5. Weleda badem, please... ;) Inače, noviteti su ti divni <3

    ReplyDelete
  6. Weleda badem!
    Videvši ovaj Naturalium losion, setila sam se da već neko vreme tražim losion(ili kremu) za ruke, ali da isto ima ovako pumpicu, da li možda ti ili neka druga bjutiholičarka može da mi kaže gde to da nađem (i koji je proizvođač)?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Naturalium je brend, a kod nas je uvoznik Mauricius. :) Moze sa naci u Lilly drogerijama i M drogerijama.

      Delete
  7. Divote ♥
    Weleda badem zvuči primamljivo, a Glamglow maske bih ti ukrala bez da trepnem :D

    ReplyDelete

Hvala što ste izdvojili vreme i pružili povratnu informaciju. :)


*Komentari sa promo linkovima neće biti objavljeni.