02/06/2015

GLAMBOX | Majska kutija + Poklončić

Ah, GLAMBOX. Do sada nisam pisala o sadržajima ovih malih kutija iznenađenja (izuzev jednog smećarnika), ali majska kutija mi je ulepšala jutro i neizmerno me nasmejala.
Iako sam dobila par proizvoda koje sam već želela, to zapravo nije (jedini) razlog zašto me je ova kutija prijatno iznenadila.

Glambox jun pudrijera

Sigurno ste već upoznati sa Glambox sistemom - naručite kutiju za jedan mesec ili se pretplatite na više meseci (a tako i uštedite), pa svaki mesec dobijate jednu kutiju iznenađenja. Ne znate šta je u njoj, ali po pravilu se nalazi nekoliko proizvoda u manjim, tester verzijama, kao i jedan full size proizvod. Ako do sada već niste isprobali Glambox, svakako preporučujem da to učinite barem jednom.

Glambox jun pudrijera

Moroccanoil tretman


U majskoj kutiji našli su se interesantni proizvodi, a moj favorit svakako je Moroccanoil tretman za kosu. Juče sam čitala o tretmanu na jednom hrvatskom blogu i patila misleći da se kod nas ne može naći. Namenjen je svim tipovima kose, a sadrži kompleks ulja i vitamina koji štite i hrane kosu. Iako je, za tu namenu, moj dosadašnji favorit bilo Orofluido ulje, Moroccanoil tretmanu ću svakako pružiti šansu. Za sada vam mogu reći da prelepo miriše, vanilasto, ali ne otužno.
Cena za 25ml - 1600 din.

Marigold stik za negu usana


Znamo ko je ovde navučen na mazalice za usne. Guilty as charged. Uljane i masnjikave formule su moje omiljene, ali to je ovde već objašnjeno. Nemam previše iskustva sa Marigold kozmetikom, ali kako me je blogosfera informasila da je reč o domaćem proizvođaču kvalitetne preparative, svakako mislim da ću im posvetiti više pažnje. Balzam za usne, ili kako ga oni krstiše - stik za negu usana, ima nešto intenzivniji miris nevena i gorčeg je ukusa, ali je prijatan na usnama. Sadrži ulje nevena i šargarepe, kao i kakao buter i pčelinji vosak, a za pohvalu je što nema parafinsko ulje.
Cena za 4,3g - 220 din.

marigold stik za negu usnaa moroccanoil tretman srbija

BURRA BB Active care


Kada je izjednačavanje tena u pitanju, uvek biram laganije formule - tonirane, BB i CC kreme. BURRA active care BB krema baš to i pruža - laganu prekrivenost koju obezbeđuju inkapsulirani pigmenti, te se krema prilagođava boji kože, kao i negu i SPF zaštitu. Zvuči odlično, sem činjenice da sam dobila nijansu Medium, koja je za moju prebledost, malo tamnija, iako verujem da bi većini bila idealna. Nijansa Light bi bila moj izbor, a postoji i Dark.
Cena za 20ml - 989 din.


burra bb active care pudrijera

No, popričajmo o mom inicijalnom oduševljenju. Glambox paketić je do sada uvek dolazio u bebi roze kutiji od čvrstog kartona, koje ja koristim za čuvanje razne kozmetike. Ovog meseca kutija je crno-bela. Smatram da je fantastičan potez izaći iz neke rutine, barem na momenat. Na moje iznenađenje, boje nisu tek tako birane. Kada sam otvorila kutiju unutra sam našla, pored kozmetike, 6 flomastera. Blago rečeno počela sam da se cerekam misleći da je to neki filler proizvod, koji samo popunjava prazninu kutije. Ili da mi iz Glamboxa poručuju da je sezona ispita i da treba više da učim. Ništa pozitivno meni ne može biti prva misao. Ali, činjenica je da su flomasteri tu sa razlogom. Naime, ovog meseca Glambox organizuje umetničko takmičenje! Dobijate beli poklopac i na njemu kreirate dizajn kakav biste voleli da vidite na nekoj od narednih kutija. Zašto? Zato što možete dobiti pretplatu za tri meseca! :D Tako da dozvolite umetniku u vama da izbije na površinu, a ako taj unutrašnji umetnik, kao u mom slučaju, ima 0,2% talenta - uposlite decu, društvo, napravite super fensi ,,Le Artist party''. ;) Sve je lepo objašnjeno u prospektu koji ja uredno izbegavam.

Glambox Jun pudrijera nagrada

No, kako ne mogu svi dobiti nagradu, ja vam nudim slatku utehu. Možete osvojiti jedan Rosal balzam za negu usana u novoj nijansi - Lovely Affair.

Više o originalnoj postavi (ink)Redible Colors balzama sam već pisala.
Da li vam se dopada majski GLAMBOX?
 
*U saradnji sa Glambox Srbija. Više o tome ovde.

24 comments:

  1. Super potez GlamBoxa :) Ja se radujem umetnickom stvaralastvu iako mislim da imam dve leve ruke :D Unapred se radujem mackanju tonirane kreme, nadam se da ce mi prijati! Ja sam umesto balzmama za sune dobila Marigold mleko za skidanje sminke :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Burra BB krema izgleda vrlo lepo, ne pruža posebnu prekrivenost, ali fino leži na koži.

      Delete
  2. Dajana Nikolić3 June 2015 at 11:32

    Glambox je ovog puta napravio izgleda pun pogodak. Biće zanimljivo videti kreacije :D Nego, ja mislim da je u pitanju majska kutija a ne junska? Malo su kasnili sa isporukom...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jeste, ja sam pogrešila. :) Dobila sam kutiju u junu, pa eto... Ispravila sam, sada.

      Delete
  3. Jaooo kako je ovo stravaa :) :) imam gomilu ideja za dizajn i ne mogu da se odlucim za jednu. Jako bih volela da pobedim, cak i ne toliko zbog besplatnih kutija, nego mi je jako kul da svi dobiju kutije sa mojim dizajnom :D :D a od proizvoda bura i moroccanoil su mi pun pogodak

    ReplyDelete
  4. Glam boxu još uvek odolevam (ne znam koliko ću još moći :)) I moram da pohvalim tvoje fotografije, sve su lepše i lepše :D

    ReplyDelete
  5. Dobra im je ideja ovo s flomasterima. Ja nisam nijednom naručila Glambox, bojim se da ne dobijem mačku u džaku.

    ReplyDelete
  6. Jedino mi se sviđaju balzami za usne, tako da se ne bih usrećila da sam poručila kutiju. Tonirana krema je pretamna, a tretman za kosu mi ne treba.

    ReplyDelete
  7. Box je super,svidja mi se sto ima i flomastera :-)

    ReplyDelete
  8. Meni je žao što kod nas nema takvih stvari :) slike su super!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Imam informaciju da mozda necete jos dugo cekati na ovako nesto. ;)

      Delete
  9. super odlican je blog i meni je zao sto kod nas nema takvih stvari :(

    ReplyDelete
  10. Dobra im je ideja ovo s flomasterima. :) Sjajan blog

    ReplyDelete
  11. Super ste ,sve je super i pokloni su super .Samo pohvale

    ReplyDelete
  12. Bas leppo napisano,odusevila me i ova ideja sa flomasterima,jedino bar za mene ne valja sto je preskupo za moje prilike.

    ReplyDelete
  13. Odilican post,nagrade super,odusevila me Burra,ali i ideja sa flomasterima koja podstice kreativnost,sve pohvale.

    ReplyDelete
  14. Mislim da niti ne moram reći da jednu ovisnicu o beauty kutijama jako boli činjenica da ih kod nas nema ;) Me like!

    ReplyDelete
  15. Divnoća. 😍 Više se ne čudim kad nešto nema. Začudilo bi me, zapravo, da ima. A flomasteri su odlična ideja

    ReplyDelete

Hvala što ste izdvojili vreme i pružili povratnu informaciju. :)


*Komentari sa promo linkovima neće biti objavljeni.