19/04/2015

Bioten SKINNERGY kreme za lice - Go moist!, Refresh it! i Break free!

Bioten me je prošlog meseca oduševio! Na tržište je plasirana SKINNERGY linija namenjena očuvanju mlade i lepe kože. Kako je reč o brendu čiji su proizvodi krajnje pristupačni, mislim da je odlično što su u svoju postavu uvrstili proizvode namenjene tinejdžerima i adolescentima. Naime, postoje tri kreme koje pokrivaju sve tipove kože - Go moist! za suvu kožu, Breakfree! za masnu i Refresh it! za normalnu ka kombinovanoj. Recenzije svih krema su tu, tako da ćete se u nekoj sigurno pronaći.

Bioten skinnergy break free go moist refresh it pudrijerica

Sigurno se sećate prošlomesečne akcije tokom koje sam pozvala čitateljke da se prijave za recenziranje Refresh it! kreme i, nakon više desetina pročitanih prijava, kremu je dobila Milica.
Naravno, priča ne bi bila potpuna bez još jedne blogerke, a ovaj put to je Ana sa bloga Beauty Stuff by Ana, koja je, po mom mišljenju, najpoznatiji i najiskusniji masnokožac u blogosferi.
Njihove i moje utiske o novim SKINNERGY kremama možete pročitati u daljem tekstu.


Bioten skinnergy break free go moist refresh it pudrijerica
Milica, 21, normalna koža

,,Moja koža je normalna i nije problematična, tako da je SKINNERGY Refresh it! krema bila pravi izbor za mene. Od kreme za lice očekujem da hidrira i dobro upije (ko još voli mastan feeling na koži?), da pruži zaštitu od UVA/UVB zračenja i da mi ne napravi džumbus na licu. Bioten tvrdi da ova krema obezbeđuje optimalan nivo hidratacije koja traje 24h, da se brzo upija i momentalno osvežava kožu poput energetske bombe. Obogaćena je 100% prirodnim ekstraktom gođi bobica, čija je uloga da poveća energiju, vitalnost i snagu kože, kao i da je zaštiti od prevremenog starenja. Sadrži i SPF 15.
Posle tri nedelje korišćenja, mogu da kažem da je mojoj koži odgovarala ova krema i zaista je ispunila sve što sam očekivala. Pokazala se dobro i kao podloga za šminku, tako da je i to plus. Moram da napomenem da ima intenzivan miris koji se, meni lično, nije svideo i nisam uspela da se naviknem na njega. Miris ostaje par sati na licu, tako da pomirišite pre kupovine da proverite da li će vam odgovarati. U suštini, mislim da je vredi probati, pristupačna je, radi svoj posao i, što je jako bitno, ne sadrži parabene, parafin i veštačke boje.''


Bioten skinnergy break free go moist refresh it pudrijerica Ana, 20, kombinovana ka masnoj i problematična koža

,,Skinnergy Break free! matirajuća gel krema namenjena je osobama sa masnom kožom. Obogaćena je prirodnim ekstraktom guave, moisture plus kompleksom, koji predstavlja kombinaciju hidrantnih sastojaka koji omogućuju momentalnu hidrataciju i stvaraju zaštitni film na površini kože, kao i SEPIMAT P koji štiti kožu od štetnog UVA/UVB zračenja.
Prvo što sam primtila kod ove kreme jeste intenzivan miris, koji mi je pomalo smetao, ali brzo nestane pa nije strašno. Krema je izuzetno lagana. Očekivala sam da će se brže upijati, ali joj je potrebno par minuta i kroz tih par minuta koža je nekako lepljiva. Kad se upije koža je mekana i glatka na dodir i, što je najvažnije - matirana je. Koža mi zapravo ostane matirana po 5-6 sati, prosijam minimalno na čelu, ali taj efekat ne bih pripisala samo ovoj kremi, već čitavoj armiji proizvoda koje koristim. Odlična je kao podloga za šminku, jer puder jako lepo sedne preko ove kreme. Rekla bih da je Bioten SKINNERGY Break free krema namenjena onima koji hoće da matiraju lice, dakle onima koji imaju izuzetno masno lice koje nije dehidrirano. S obzirom da krema, samostalno, ne hidrira dovoljno, mislim da bi mogla biti dobra u kombinaciji sa hidrirajućim serumom.  Pohvalno je što mi nije izazvala nikakve probleme na koži.''

 
Tijana, 20, normalna ka suvoj i dehidrirana koža

,,Kako imam izuzetno dehidriranu kožu, odlučila sam se da testiram kremu Bioten SKINNERGY Go moist! i mislim da nisam pogrešila pri izboru. Reč je o kremi sa ekstraktom ličija, koja bi trebalo da obezbedi hidrataciju tokom 24h. Nisam testirala tu teoriju, zato što se umijem barem dva puta dnevno. No, ova krema lagane kremaste teksture, se relativno brzo upija i odlično hidrira tokom 6-8h. S obzirom da sadrži SPF 15, logično je da je ovo isključivo dnevna krema koja, mojoj koži, pruža osećaj komfora kroz dan. Nije lepljiva i lagano zagladjuje kožu, te ne otežava blendanje pudera. Kao i druge kreme u SKINNERGY liniji, ne sadrži parabene, parafin i kolorante.
Ono što mislim da će mnogi označiti kao manu SKINNERGY linije jeste prilično intenzivan miris proizvoda. On se ne zadržava na koži, ali je svakako prisutan dok se krema razmazuje.
Ukoliko imate normalnu ka suvoj kožu, svakako preporučujem ovu kremu. Kombinovanu kožu će mastiti, dok onu ekstremno dehidriranu neće u potpunosti zadovoljiti.''


SKINNERGY kreme dolaze u plastičnim tubicama od 50ml, a cena je oko 500 dinara i mogu se naći u svim drogerijama.


 Sastav Refresh it, Break free i Go moist krema

Da li ste probali nove Bioten kremice?

13 comments:

  1. Dopada mi se post, tri iskustva, vrlo zabavno za citanje. Imacu u vidu ove kremice ! :)

    ReplyDelete
  2. Ja sam nabavila za masnu kozu, koristim je vec nekih 10ak dana svakodnevno i nisam primetila gotovo nista.. Lice mi jako brzo prosija, cak mi i ostane masno nakon ove kreme.. Ne znam da li je jos neka od vas imala slicno iskustvo ali ja mislim da u tubi nema 50ml vec barem 10ml manje :)

    ReplyDelete
  3. Ja sam kupila Skinnergy kremu sa guavom za masnu kozu, ali je jos nisam isprobala... jedva cekam, jer mi je koza jako masna, ali ne i dehidrirana.

    ReplyDelete
  4. Nekako sam očekivala mnogo više od ovih kremica. :/ Super je što smo dobili utiske za sve 3 kremice od različitih ljudi. :)

    ReplyDelete
  5. Kupila sam nedavno ovu za masnu kožu, ali je još uvek nisam isprobala. I meni se čini da tubica nema baš 50 ml proizvoda, deluje nekako praznjikavo.

    ReplyDelete
  6. Baš fora oblik posta, kao da čitam časopis :)

    ReplyDelete
  7. Dopada mi se ovakav tip recenzije, odlicno napisano. :)

    ReplyDelete
  8. Sve od Biotena me odusevljava,a pogotovu ova SKINNERGY Go moist,inace recenzije su lepo napisane,da je zadovoljstvo citati.

    ReplyDelete
  9. Moram reci da sam bas negativno iznenadjena mirisom ove kreme. Uzela sam za normalnu kozu, jer nemam problema na licu. Mislim da nijedna krema za lice ne treba da ima toliko jak miris. Moram da priznam da sam ocekivala vise od ove kreme.

    ReplyDelete
  10. Ja se kunem u Bioten CC kremu,nadam se da ce mi se ovo dopasti,

    ReplyDelete
  11. Baš lep post, u dahu sam ga pročitala. Trenutno isprobavam Break free kremicu i zadovoljna sam. Vidim da miris nije naišao na oduševljenje, ali meni je dodatan plus. Bukvalno me je miris kod ove kreme kupio. :D

    ReplyDelete
  12. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  13. Miris refresh it kreme za normalnu kozu je diiiiiivaaaan. Sve zavisi od vaseg izbora,mene jako podseca na parfem little red dress i avona. Prosto se ureze u pamcenje taj miris :) slatkast je

    ReplyDelete

Hvala što ste izdvojili vreme i pružili povratnu informaciju. :)


*Komentari sa promo linkovima neće biti objavljeni.