22/03/2015

Max Factor | EXCESS SHIMMER senke

Priznajem da mnogo češće koristim praškaste senke, te kremaste isto tako previdim i zapostavim - iako su praktičnije za nanošenje i zahtevaju manje truda. No, nova Max Factor EXCESS SHIMMER linija senki me je zaintrigirala zbog svog finiša koji je zaista popularan u poslednjih par sezona. Ako volite šljokice, sjaj i štras, ova recenzija je za vas.



Max Factor EXCESS SHIMMER kremaste senke* pružaju metalik finiš, skoro znojavog izgleda, na kapcima. Zahvaljujući njihovoj silikonskoj gel formuli moćićete da ispratite taj trend, koji je vrlo aktulean tokom cele godine. Možda zbog toga pomislite da je trajnost ovih senki slabašna, ali prevarićete se, s obzirom da se odlično drže na kapcima, a baza za senke svakako pomaže.
U ponudi se, kod nas, mogu naći tri nijanse - Onyx, Bronze i Crystal. Sve su penasto-kremaste teksture, poput musa i imaju šimer u sebi, ali na kapcima ne pružaju preterano šljokičav, koliko sjajan finiš. Veoma su mekane i glatko se nanose, a isto tako i lako blendaju. Mogu se koristiti samostalno, što ja preferiram, ali mogu i kao baza za druge senke.


CRYSTAL - Naziv joj savršeno pristaje, s obzirom da je reč o belo-srebrnoj nijansi, izuzetnog sjaja. Nije homogena koliko i druge dve nijanse, te se nešto teže blenda. Odlična kao baza za razne glitere i hajlajt unutrašnjeg ugla oka.
BRONZE - Topla bronzana, skoro bakarna nijansa sa izuzetno sitnim zlatnim šimerom koji joj na momente pruža vrlo karakterističan zlatni odsjaj. Moj favorit, jer je mogu koristiti za dnevne i večernje look-ove.
ONYX - San za smokey eye! Tamna, grafit siva, skoro crna nijansa sa srebrnim šljokicama je prelepa na očima! Svakako neophodna za one koji vole tamni smokey eye efekat, s obzirom da ćete to postići uz minimalan trud. Uz manju količinu, ONYX se više čini tamno sivom sa dosta šljokica, dok u koncentrovanijem sloju daje metalik-šimerast efekat.

MF EXCESS SHIMMER CRYSTAL, BRONZE i ONYX na dnevnom svetlu (senka), direktnoj sunčevoj svetlosti i sa blicem.

Max Factor  EXCESS SHIMMER senke dolaze u staklenim teglicama, imaju ,,zaštitni seal'' i sadrže 7g. Cena jedne senke, na zvaničnom sajtu JASMIN parfimerije je 1259 dinara i dostupne su u svim JASMIN parfimerijama.

Da li ste koristile MF EXCESS SHIMMER senke?
*Proizvod je poklon od PR-a/Distributera/Uvoznika i to ne utiče na moje mišljenje.

9 comments:

  1. Nisam ih koristila... zivo me zanima kako izgledaju na kapcima... xD sad cu da rovim po netu! Napokon i MF nesto novo da izbaci... :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Izgledaju onako mokro. :) Meni se baš dopada taj look.

      Delete
  2. Crystal mi izgleda baš lepo :)

    ReplyDelete
  3. Onyx mi je najlepsa. Deluje bas lepo. :)

    ReplyDelete
  4. Taj mokri izgled mi se baš sviđa! Moram ih malo bolje proučiti ;)

    ReplyDelete
  5. Hmmm, bronza deluje privlačno no sad videh da je malo blaga ipak.

    ReplyDelete

Hvala što ste izdvojili vreme i pružili povratnu informaciju. :)


*Komentari sa promo linkovima neće biti objavljeni.