13/03/2015

Bioten SKINNERGY + Pišite za PUDRIJERICU! (ZAVRŠENO)

Ako pratite facebook stranicu mog bloga, onda ste videli ovu objavu i najavu za nešto drugačiju saradnju. Nisam izmislila rupu na saksiji, ali prvi put radim ovako nešto i veoma sam uzbuđena.


SKINNERGY je nova linija kozmetičke kuće Bioten, a posvećena je mladim licima, u svojim 20-im koje ne brinu prvi znaci starenja. Naravno, lepu kožu želimo što duže da zadržimo u dobrom stanju i zato Bioten ima tri nove SKINNERGY kreme za različite tipove kože - Go moist! je namenjena suvoj koži, Refresh it! normalnoj i Break free! kombinovanoj ka masnoj.
Od Biotena sam dobila novu SKINNERGY liniju krema za lice, a kako imam samo jedno lice, a linija 3 kreme za različite tipove kože - odlučila sam da pokrenem malu akciju.
Go moist! kremu ću zadržati ja, Break free! ću pokloniti blogerki sa masnom kožom - Ani, a Refresh it! će dobiti čitatelj/ka.
Nakon određenog perioda testiranja, imaćete priliku da pročitate recenziju sve tri kreme.


Dobitnica je Milica V.


Srećno svima i radujem se saradnji! :D

20 comments:

  1. E šteta što ne mogu ja da se javim svi znaju moju nenormalnu ljubav pema Biotenu <3

    ReplyDelete
  2. Što ja volim Bioten, baš si me obradovala sa ovim novitetima! Sve iz one linije za mešovitu kožu im je odlično, pogotovo krema. Ne sumnjam da će i ova Break free za kombinovanu biti super, a drago mi je da si poverila Ani da uradi recenziju, pošto pratim njen blog i imamo sličnu kožu. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mislim da je Ana najpoznatiji masnokožac u blogosferi. :)

      Delete
  3. Menib,meni bi ova za normalnu odgovarala,obozavam bioten,samo izgleda da po godinama ipak ne odgovaram,ali nema veze kozmetika im je odlicna.

    ReplyDelete
  4. Poslala sam odgovor preko emaila, zaista bih volela da saradjujem i cekam recenziju Ane o Break free! kremi za mesovitu kozu. :)

    ReplyDelete
  5. I ja cekam recenziju kod Ane, jer sam i sama izuzetno masne koze lica :)

    ReplyDelete
  6. Obožavam da pišem! Ovo bi bila moja prva saradnja sa nekom o blogerki :) . Volela bih da isprobam proizvod jer mi je koža kombinovana. Samo se bojim jer je osetljiva i reaktivna, da ne bude još gore nego što jeste nakon korišćenja :D .

    ReplyDelete
  7. Ciao.Skoro sam kupila bioten cc kremu i nakon prvog nanosenja zadobila me je,na duze vreme.Ne mogu vam opisati kako lepe emocije u meni budi miris te kreme dok je razmazujem po licu i vratu.Zbog toga sam i raspolozena za dalje istrazivanje Bioten kremica,eto,ako me izaberes, radovacu se saradnji.Lep pozdrav,Milica.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Prijave se vrše putem e-mail adrese ili facebook-a. :)

      Delete
  8. Veoma mi se sidja ova akcija i jedva cekam da citam utiske od svih vas :)

    ReplyDelete
  9. Bas bi bilo divno saradjivati sa vama, ali steta sto je moja koza masna pa nisam idealna za testiranje ove kremice :)

    ReplyDelete
  10. Moja je koza trenutno kombinovana,sa obzirom da je zima jos uvek (preko je leta vuce ka masnijoj ali trenutno je takva) i volela bih da testiram i napisem recenziju.
    Volim da citam vase blogove,vidim da se sve lepo slazete i podrzavate jedna drugu. Zavidim vam i na akcijama koje organizujete jedna za drugu i stvrano zelim da pohvalim divnu atmosferu koja vlada na komplet blogosferi vezanoj za kozmetiku. Pravo je zadovoljstvo citati dobre recenzije za nove proizvode i nove savete.
    Ja licno volim kozmetiku,zahvaljujuci vama i svom licnom istrazivanju zainteresovana sam za svaku inovaciju ali imam i malo dete i full time posao i ne vidim sebe da bih nasla vremena da se bavim stalnim pisanjem bloga i testiranjem proizvoda.Sa druge strane mi je ipak drago kad god mogu nesto da napisem. Ako mene izaberete ne bi bio ni prvi put da pisem neku recenziju,ali kao sto rekoh nemam vremena da se konstantno time bavim. Mada ionako vi to prosto savrseno radite.
    Veliki pozdrav i samo tako nastavite!
    moj mail je marina84makeup@gmail.com

    ReplyDelete
  11. Steta sto nije i za nas iz RS.:-( iskombinovaces ti nesto ne sumnjam u tebe:-)

    ReplyDelete
  12. Off topic , da li bi mogla da napraviš recenziju proizvoda za dnevnu i noćnu negu lica ili tutorial na temu skin care routine? To bi mi značilo s obzirom na to da imamo identičan tip kože. Ako to već postoji, molim te, uputi me na link. Unapred hvala. :)

    ReplyDelete

Hvala što ste izdvojili vreme i pružili povratnu informaciju. :)


*Komentari sa promo linkovima neće biti objavljeni.