21/12/2014

Vodič za kupovinu poklona | Pokloni za NJEGA - Nega, parfemi & moda

Nakon što ste kupile sve za svoje drugarice, mame, sestre i podmetnule svojim muškarcima da pročitaju Vodič o parfemima i onaj o kozmetici, sugerišući šta sve to vi želite da vam Deda Mraz donese - vreme je za njega. Ne za Deda Mraza, već za vašeg muškarca.
Kupovina poklona za momke je nekada prava noćna mora, ali imam osećaj da se većina žena dobro snalazi u tome. Tako da su ovo više predlozi i ideje, nego ,,vodič''.

Pokloni za NJEGA

Nega
Jedna od najsigurnijih kategorija, s obzirom da muška populacija brine o nezi svoje kože samo kada im iskoči fatalna bubuljica ili ,,nešto se ljuspa''. Kreme za hidrataciju, osetljivu kožu i celokupni setovi za brijanje i negu su pokloni koji ih možda neće oboriti sa nogu, ali će vam biti zahvalni. Izuzetno zahvalni.
Za masne noseve, bubuljice i mitisere preporučujem ovogodišnjeg dobitnika Beauty Bloggers' Favourites nagrade - Freeman glinena maska sa nanom i limunom će ga rešiti tih problema, a možete i zajedno da uživate u korišćenju. Ne treba zaboraviti svakodnevnu negu, te za nešto manje budžete, opredelite se za Alverde kremu za čišćenje sa crvenom glinom ili Balea piling masku sa vulkanskim kamenjem (efektno, a i zvuči totalno manly).

Nivea Revitalising eye roll-on - iako će on možda prevrtati očima kada vidi ovo čudo, lepo mu objasnite kako se koristi i čemu služi. Vremenom će okoloočna kremica postati njegov verni saputnik.
Ukoliko imate nešto veći budžet, moj predlog je Biotherm. Jedna od njihovih najpoznatijih muških linija je Bio - Aquapower namenjena hidrataciji kože, a u spektru kolekcija nalazi se nešto i za masnokošce iz linije T-Pur. Ako niste sigurni za šta da se odlučite, uzmite jedan proizvod koji rešava više problema - Biotherm Bio Total Perfector - namenjen oštećenoj koži sa blagim znakovima starenja.
Ljubitelji klasike (i neki hipsteri) će se obradovati old school setu za brijanje brend L'occitane - krema za brijanje, četka i brijač = pun pogodak.
Pokloni za NJEGA

Parfemi
Igrom slučaja sam primetila da muškarci uglavnom nose parfeme koje su njihove devojke izabrale (oni toga, naravno, nisu svesni), ako je to i vaš slučaj, idite u malu mirišljavu avanturu i otkrijte vaš njegov novi omiljeni miris. Paco Rabanne je jedan od onih klasičnih mirisa, koji parfemskim neznalicama miriše kao i većina muških parfema. Jedan je od najprodavanijih je Million i šanse da ćete omanuti su male. Kuća PR takođe nudi i nešto za vašeg velikog sportistu - Invictus! Kada vidi bočicu, rado će izložiti ovaj parfem da ga svi vide.
U rangu jeftinijih, ali i dalje dobrih mirisa nalazi se STR8. Sigurno ste čuli za njega i vaš tata, brat, dečko ima barem jednu limenku od ovog parfema. Same toaletne vode koštaju ispod 1000 dinara, a možete izabrati jedan od 5-6 različitih mirisa. Često se nalaze i u setovima zajedno sa dezodoransom i gelom za tuširanje.
Pokloni za NJEGA

Moda
Odeću nikada ne kupujem onima koji se u modu razumeju i koji imaju vrlo izdefinisan stil. Strah od razočarenja u poklon me uvek navede da kupujem neke osnovne i svakodnevne stvari. Tako su rukavice, kape i šalovi uvek dobar izbor. Izaberite neke koje se slažu uz karakter vašeg muškarca - kožne rukavice za one ozbiljnije, rukavice za touch screen za sve one koji ne ispuštaju telefone iz ruku i kapice - od običnih sivih do onih sa raznim printovima. Takođe, dobar kožni novčanik je dobrodošao ili neke lude kućne papuče.
Pokloni za NJEGA

Šta vi najradije poklanjate vama dragim muškarcima?

21 comments:

  1. S obzirom da nam je uskoro stogodišnjica veze :D, svašta se poklanjalo. Za Novu Godinu planiram da mu kupim zimsku kapu u H&M :)

    Odlični su predlozi, drago mi je da si obuhvatila pristupačnije stvarčice, jer dosta nas nismo milionerke koje bi mogle da pljusnu kintu za Rolex i oduševe dragog :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da mu bude topla glava! :D Haha, rolex neka kupi sam sebi kada postane uspešni biznismen, a neka onda i tebi kupi jedan. :D

      Delete
  2. zamisljam svog u ovim homer simpson papucama... inčristiiiing :D :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ima ih u H&M-u, ali sam vidjala i u random radnjicama. :D

      Delete
  3. Kupila mu pidzamu u woman's secret, pise mens secret al bacio je pakovanje i kesu da niko ne vidi :D cak ne da ni mami da vidi, kaze naucit ce jednom engleski pa ce me za***avat :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dobila nagradu i odjednom si too big to answer the comments :D Necu ti vise nikad ni ostavit komentar, treci dan se vracam da vidim dal si sta odgovorila :D Nunca mas!

      Delete
    2. Forgive me, my love! :D Ali eto sada znamo koja je to tajna.

      Delete
  4. Ja ovom svom ne kupujem kozmetiku jer uvek dobije za rođendan od drugih i onda to rasteže narednih godinu dana jer lenština ne koristi preparate svakodnevno.
    Pre neki dan sam mu kupila bademantil, to još nema.

    ReplyDelete
  5. U pravu si totalno sto se tice ovog da mirisu onako kako se nama svidja:-)Eto ja neki dan posnjofala u Dm-u novi Davidoff i kupila ga dragom za Bozic jer hocu da mi tako mirisi!!A on kao ni vecina njih toga nije svjesno,hahaha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha, u tome je caka, oni misle da su ONI izabrali miris. Hah...

      Delete
  6. Ovi prijedlozi su stvarno odlični. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala, trudila sam se da pokrijem malo širi spektar. :D

      Delete
  7. Ja sam svome dečku ove godine kupila i rukavice i parfem, a bome i novcanik.Samo me zanima sta cu kupiti sljedeci Bozic..hahah >.<
    P.S. posjeti i moj blog, tek ga počela pisati,a novih čitatelja nikad dosta :) Ako želiš možemo se followati na GFC,samo se javi na mom profilu, da ja tebe zapratim ;)
    XOXO
    Ness
    http://nessielicious.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. Ja sam mom coveku kupila dva duksa, koje vec dugo zeli, a tog brenda nema kod nas (ne mogu da docekam da mu dam :) ), u pansport-u sam mu uzela shaker, i Loreal losion za negu posle brijanja... + slatkisi i sve to ide u novogodisnju kesu, kao pravi paketic :)

    ReplyDelete
  9. Kao muškarac, bio bih najsretniji kada bih dobio poklon kupon iz raznih trgovina pa bih sam sebi odabrao što mi se sviđa. :) Ali nisam te sreće... :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha, baš sam danas kupovala poklon za najboljeg druga i kada više nisam znala šta bih mogla, mislila sam da mu kupim poklon karticu. ALI ni on nije te sreće, dobiće nešto drugo. :D

      Delete
  10. mislim da bi se mom gosponu sve svidjelo ovdje haha :D Home papuče već ima, kapice i rukavice su uvjek dobro došle kao modni detalj :) Kupila sam mu balea kremicu za ove hladne dane i skroz mu se sviđa a nerijetko krade gel za umivanje od mene :D

    A da nadodam super prijedloge za bradate muškarce (i one manje bradate) Lush - Ambrosia krema za brijanje, odlična stvarčica :D olakšava brijanje i ne iritira i Kalamazoo kremasti sapun za bradu, fino čisti, fino miriše i brada bude super mekana :) (čak sam ga natjerala i da recenziju napiše hahaha)

    ReplyDelete
  11. Ja idem u krug set Nivea,pa set STR8 pa neki parfemčić i nema greške ,mada najviše uživam mužu da kupujem garderobu,majice naročito :)

    ReplyDelete

Hvala što ste izdvojili vreme i pružili povratnu informaciju. :)


*Komentari sa promo linkovima neće biti objavljeni.