01/05/2014

Rotacija #2

Vreme je za novu postavu! Prvi je maj, neradni praznik rada. Moj omiljeni oksimoron. Pa pređimo na neke proizvode koji su obležili proteklih par nedelja za mene.


Bioten | CC krema
O njoj sam već pisala OVDE. Koristim je svakodnevno i svaki put se oduševim. Lagana prekrivenost, fina hidracija i postojanost. Šta više poželeti? Ne guši kožu i predivno izgleda na licu. Naravno, matiranje je obavezno! Ja kombinujem dva pudera za matiranje - jednim matiram kući, a drugi mi je za ,,on the go''. Sve u svemu odlična tonirana krema ukoliko nemate mnogo toga za skrivanje.
Količina: 50ml
Cena: 450 RSD (€4)

Fashion Make up | Trio senki
Prošle nedelje sam ušla u Višnjicu i malo razgledala. I tako nabasala na trio odličnih senki po smešnoj ceni! Uzela sam No.6 koji čine rozikasto-ljubičasti tonovi. Tačnije, jedna roze, slabo pigmentovana, prava taupe lila nijansa, koja je kao i najtamnija sivo-ljubičasta, odlično pigmentovana. Sve imaju sitan šimer i prelepo se blendaju. Od kada sam ih kupila, nosila sam ih skoro svaki dan.
Količina: 5,6g
Cena: 180  RSD (€1,5)

Balea | Enzym mask
Zašto sam toliko oklevala da kupim ovu masku? Već duže od godinu dana čitam kako je sjajna i uvek sam se plašila da će mi spaliti lice. Nakon što sam isprobala jednu termo masku za koju su svi tvrdili da im je izgorela lice, a mene nije ni peckala, hrabro sam odmarširala do DM-a i kupila masku. Isto sam se veče zaljubila. Bolji piling nisam doživela! Bez grebanja, trljanja i maltretiranja kože. Jedna zamerka je što se dosta brzo troši, ali je cena pristupačna, tako da nema veze.
Količina: 50ml
Cena: 330 RSD (€3)
 
Velnea | Shower Cream Lemon & Tea Tree
Imala sam misiju. Pravu misiju da nađem sredstvo za tuširanje sa mirisom limuna, koje će zapravo mirisati na limun, a ne na abrazivno sredstvo, razvodenjenu limunadu, šećer i slično. Dobro sam se nanjuškala i na kraju ostala oduševljena pred mirisom Velnea krem gela za tuširanje. Pre svega, to je najbliže mirisu limuna što će drogerijski gelovi ikada doseći. TAČKA! Ako neko uspe bolje - Molim da se cisterna doveze do moje kuće! Pored mirisa, tekstura je divna, to je kao kremasti čvrsti gel. Ne isušuje kožu i miris se ne zadržava na koži (nažalost).
Količina: 250ml
Cena: 200 RSD (€2)

Da li ste vi otkrile neki proizvod proteklih nedelja?

kissi&kissi
LeClaire

16 comments:

  1. Imam ovu enzimsku masku, i ja sam procitala nekoliko negativnih recenzija pa sam mislila da ni meni nece odgovarat, ali gle cuda, postoji nesto sto moja koza prihvata, a tudje ne :D Bas ostavi mekanu kozu nakon ispiranja...

    Ja hocu i hejt u tvojoj rotaciji :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Planiram jedan all hate post :* a što se tiče maske - slažem se, koža baš bude mekana.

      Delete
  2. Trio sjenila mi se baš sviđa. Baš su nosive nijanse <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vrlo nosive, a nisu ni preterano pigmentovane tako da su super za ,,on the go''. :)

      Delete
  3. super recenzije:) dobro si primjetila to za limun, stvarno je teško naći nešto da stvarno miriše na to:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Toliko ih ima sa citrusnim mirisima i ništa ne miriše na citrus. -,-

      Delete
  4. Baš si me nasmejala sa mirisom abrazivnih sredstava, stvarno tako mirišu :D
    Želim Balea masku!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Masku svakako probaj, ako mene nije iziritirala, neće nikoga. :D

      Delete
  5. I ja se slažem za limun, iako mi je jedan od omiljenih mirisa retko kad nešto miriše baš kako treba...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja obožavam sveže citrusne mirise s proleća, ali je umetnost naći dobar. :)

      Delete
  6. Jesi li probala gel za tuširanje "Palmolive - Aroma therapy - Morning tonic". Isto je zelene boje, miriše na limun fenomenalno osvežava. Dosad nisam našla bolji, ali posle tvoje recenzije probaću i ovaj Velnea.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nisam, ali baš ću onjuškati kada odem u radnju. :)

      Delete
  7. Eh ženo, ja se bojim ove Baleine maske jer su mi sve do sada izazvale negaivne reakcije no kad je preparativa u pitanju ja moram sve probati.. :D zapisujem u rokovnik i kupujem :)))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Svakako probaj! :) verujem da imaš iskustva sa enzimskim pilinzima, ali za svaki slučaj prvi put drži samo pet minuta. :)

      Delete
  8. ništa od ovog nisam probala, a otkrila sam Afrodita Clean Phase pjenu i odstranjivač okoloočnog make up-a, super proizvodi <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Videla sam da je stigla nova linija, ali nista nisam probala. :)

      Delete

Hvala što ste izdvojili vreme i pružili povratnu informaciju. :)


*Komentari sa promo linkovima neće biti objavljeni.