23/04/2014

Event | U 3 koraka protiv celulita sa Weledom

Prošle nedelje nekoliko žena se okupilo da priča o svom glavnom neprijatelju - celulitu. Da, svi ga imamo i nikome ne stoji. Pa kako da ga se otarasimo? Weleda ima predlog! U 3 laka koraka, malo istrajnosti i vremena, rešićete se celulita, opustiti se i pročistiti organizam. Zvuči dobro, zar ne?


Sok od breze - Organski proizvod koji se preporučuje za detoksikaciju organizma ili ako imate problem sa zadržavanjem tečnosti. Ukoliko ste skloni konzumiranju biljnih čajeva onda vam ukus soka neće biti težak za prihvatanje, dok onima koji su zavisni od gaziranog i ušećerenog, trebaće malo privikavanja. Preporučuje se konzumiranje u prolećnim ili jesenjim mesecima, tako da će vas lepo osloboditi toksikacije nakon zimskih praznika, a potom vas i spremiti za iste.
Piling od breze - Pre nastupa velike zvezde, treba da se postavi crveni tepih. Piling uklanja mrtve ćelije kože kako bi se ulje bolje upilo. Takođe, podstiče mikrocirkulaciju i stimuliše obnavljanje kože. Weleda piling od breze ima blago citrusni miris, kremaste je teksture i sadrži perle karnauba voska. Laganim pokretima na gore, ovaj blagi, ali efektivni piling, spremiće vašu kožu za dalju negu.
Anticelulit ulje od breze - Glavna zvezda! Pre svega, ovo ulje predivno miriše, nekako citrusno bez one arogantne kiselosti. Nanosi se na blago vlažnu kožu i podstiče ravnotežu iste popravljajući njenu teksturu uz pomoć aktivnih sastojaka iz listova breze, ruzmarina i ruskusa. Ručnom masažom ili uz pomoć nekog masažera, postićićete najbolji efekat.

Ovo je Weledin predlog za prirodnu borbu protiv prirodnog neprijatelja. Svi proizvodi mogu se naći u Metropoliten parfimerijama.

Koje korake vi preduzimate u borbi protiv celulita?

kissi&kissi
LeClaire

8 comments:

  1. Svi ga imamo i nikome ne stoji dobro. Moj način nošenja s njime je negiranje njegovog postojanja zimi, i prihvaćanje sebe kakva jesam ljeti :D
    A sad ozbiljno. Kad me pobere surova stvarnost shvatim da je vrijeme da krenem s vježbanjem ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. U suštini bez dobre ishrane i vežbanja nema rezultata. :)

      Delete
  2. Iako nisam fan Welede mogla bih probati čaj! Ja sam uvijek za detoksikaciju :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. To je zapravo sokić, ali ukusom sliči čaju. Ma moraš da probaš ako si detox freak! :D

      Delete
  3. Sokić od breze! Vau :) Zanimljivo zvuči sve skupa.

    ReplyDelete
  4. Ovaj sok planiram već danima da uzmem, to je ono što mi treeeeba :D

    ReplyDelete
  5. kao prvo: aman nikako mi nije jasno zasto ja ovdje nisam member kada imamo ocigledno slicnu traumu od pricanja sama sa sobom :D
    sto se tice weleda-proizvoda: mislim da su odlicnog kvaliteta, iako moja koza njih nikako nece :( generalno "prirodne" proizvode lose podnosim tj dobijam raznorazne osipe *bljak*
    I jos nesto pozitivno: birke = breza (tj poboljsanje maternog jezika)
    veliki poz iz beca

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha, eto našle smo se! :D Prirodni proizvodi definitivno nisu za svakoga, ali eto ja sam se (za sada) dobro snašla sa njima i odgovaraju mi, PU PU da kucnem u drvo. ;)

      Delete

Hvala što ste izdvojili vreme i pružili povratnu informaciju. :)


*Komentari sa promo linkovima neće biti objavljeni.