01/02/2014

Sephora | Cream Lip Stain

Hey, gurl! Kako ste? Ja, evo, malo gubim glavu i razum sa fakultetom, ali mislim se svi su preživeli - preživeću i ja. Danas je prvi dan februara, što znači da *drums please* LIP GALORE može da počne! Jeej, ludilo, žene vrište, padaju u nesvest i ostaju bez pameti. Kao Čolin koncert. No, rešila sam da počnem sa mojim najmilijim miljenikom koji je moja prva zvanična kupovina pod uticajem blogosfere. Da, tada je sve počelo.


Sephora 'Cream Lip Stain' tj. kremasti dugotrajni tečni ruž ima svoju interesantnu priču. Zapravo, on je bio zvezda mog 18. rođendana, jer je tema bila ,,Crveno''. Samim tim, crveni ruž se podrazumevao i imala sam jedan jedini uslov - da bude postojan. BAŠ postojan. Da nema otiska crvenih usana na čaši. I tako sam krenula u potragu, gde sam prvenstveno htela 'YSL Rouge Pur Couture Glossy Stain' koji ima paprenu cenu, pa sam unaokolo razgledala u nadi da ću naći nešto jeftinije. Nakon nekoliko neuspeha, setila sam se Zlatanine recenzije i otišla do Sefore, gde sam se susrela sa svojim prvim tečnim ružem. To je, od tada, moja omiljena formulacija.


Pre svega, postojanost je nenadmašiva! Na meni je i nakon 7 sati izgledao kao kada sam ga nanela.  Nakon toga počeo je da se kruni sa unutrašnje strane usana, ali tada sam ja već bila oduševljena postojanošću, pa mu to ne zameram. Ovaj ruž se ne preslikava, ni kada jedete, pijete ili se ljubite. Savršen je za nadolazeći ljubavnički praznik. ;)
Ovaj 'Cream Lip Stain' je, zapravo, mat kremasti tečni ruž izuzetne trajnosti. ,,Stain'' je onda kada pokušavam da skinem ovo čudo i izgledam kao klovn koji je imao burnu noć sa partnerom.
To me dovodi do još jedne stvari - ovaj ruž ne trepa popravljati! Nikako. Čak i ako boja malo izbledi nakon nekog vremena. Probala sam i užasno ljuspavo i ,,cakey'' izgleda. Zato kada primetim da sam karmin ,,pojela'' sa unutrašnje strane, skidam ga i mažem opet. Naglašavam da se ovaj ruž ne može ,,pojesti'', ali kako je nijansa dosta jaka, a ja ne volim da se vidi jasna linija između usana i sluzokože, onda volim taj deo da popunjavam.
Finiš je potpuno mat i baršunast, zbog toga i svoje postojanosti zna da isuši usne nakon 5-6 sati, pa savetujem da ne preskačete piling i dobar balzam za usne. Ja uvek uradim piling (šećerni ili četkicom, nije bitno), a zatim, pre nego što počnem sa ostatkom šminke nanesem debeo sloj nekog masnijeg balzama i onda kada dođe red na usne, skinem maramicom višak i mažem Sephora 'Cream Lip Stain'. Tako moje usne ne pate previše, a izgledaju fabulozno.
A sada, malo o nijansi koju ja imam - 01 Always Red. To je prava crvena, kao iz tube. Mislim da je primernija hladnim tonovima, ali je i topliji mogu izneti. Nije previše narandžasta niti plava (iako plava malo preovladava), pa je samim tim i pravila dosta problema prilikom fotkanja. Moj fotoapart je izvlačio dosta plave, pa sam pozvala drugaricu sa pro mašinom i kod nje je bio previše oranž.  Dva sata se mučila i ja sam joj beskrajno zahvalna na vremenu i strpljenju. Dina, nakon ovog poduhvata spremna si za sve fotografske podvige. ;)


'Cream Lip Stain' dolazi u pakovanju tipičnom za tečne proizvode za usne sa sunđerastim aplikatorom koji lepo razmazuje njegovu kremastu teksturu. Sadrži 5ml i košta oko 1200 RSD (11), a ja sam svoj uzela pre skoro dve godine na nekoj akciji. Takodje, nakon skoro dve godine izgleda kao potpuno nov i nema ni znaka isušivanja ili gubitka predivnog mirisa keksića od vanile.

Koji je najpostojaniji ruž koji ste koristili?

kissi&kissi
LeClaire

40 comments:

  1. Izgleda divno! Iako rijetko nosim baš crvene, ovakav uvijek treba :) uglavnom proizvodi poput toga isušuju usne, ali da, dobar piling i balzam riješe stvar. I da, usne su ti <3 <3 <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha, ko će prvi na ovakav post, nego ti!? :D Ali ne isušuje preterano, nije kao neki kreč na usnama. Komforan je, ali posle nekog vremena malo zateže.
      Hvala ti! :*

      Delete
  2. WOW *.* I za fotke i za predivan proizvod! Obožavam mat mazalice, trenutno su mi NYX matte lip cream-ovi opsesija, ali ću definitivno uskoro do Sephore da pogledam i ove lepote *.*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nisam probala NYX, ali verujem da ne mogu da se takmiče sa postojanošću koju ovaj ima. :)
      Hvala. :D

      Delete
  3. Divan je!jos ne mogu prezalit odlazak Sephore iz Hr:-(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ali možeš učestvovati u nagradnoj igri, ako ti je za utehu. :)

      Delete
  4. Aaaaa..kako je dobra boja :) Mnogo mi se svidja kako ti stoji :)

    ReplyDelete
  5. Predivna, hoću da te vidim sa nekim crvendaćem sledeći put kad se budemo videle :*

    ReplyDelete
  6. Trebalo je da staviš natpis STOP! Sexy usne, zabranjeno za mlađe od 18 godina i osobe sa slabim srcem :D
    Ruž ti extra stoji, ali extra! Po opisu formula me podseća na MF Lasting nešto ruž...Uglavnom, odlično je da znam da postoji crvena otporna na poljubce :D
    A drugarica sa profi mašinom ima nick na ružičastom forumu inabrown, jesam li upravu? Zadovolji mom fotografskom pamćenju ludu znatiželju odgovorom :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha, ok, hvala. :) Taj MF su mi prvo predlozili u parfimeriji, ali ja sam bila u snobskom fazonu ,,Ic ma brzdej, necu maxfactor!'' Verovatno je ona, kada mi odgovori potvrdicu ti.

      Delete
  7. Crveno, volim te crveno :D Odličan! U tubici nije ni blizu lijep kao na tvojim usnama :)

    ReplyDelete
  8. Prekrasna nijansa. Dopada mi se što je i postojan. Ja sam obožavala Lipfinity, ali me je nerviralo što sam stalno morala onaj njihov balzam da dodajem.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nisam probala Lipfinity, ali verujem da ne može da se takmiči sa ovim. :D

      Delete
  9. Woooooow kako doooobro izgleda na tvojim usnama. Ludilo!!! Kako ja nisam znal da je ovo tako dobro?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Imam osećaj da mnogi preskaču Seforin brend kada udju u Seforu. Barem je kod mene to bio slučaj. :)

      Delete
  10. Love it, želim i ja! Pohvala, velika, lepo si prezentovala, baš :*

    ReplyDelete
  11. Neverovatno lepo stoji :love:love:love:
    Sad ću da "iskopam" koje još nijanse imaju ^_^

    ReplyDelete
  12. Savrsen crveni ruz, nadam se da cu ga pronaci sledeci put kad odem :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jedino što ima samo ova nijansa crvene, tj. ima još jedna ali više vuče na neku nijansu trulog dela jagode. Opis ftw! :D

      Delete
  13. Uuuuh, savršen je! I moj prvi crveni ruž kupljen je sa mojih 18. godina i isto je bio tečan :D Doduše ja sam tada otkrila da nisam tip za crvene ruževe i to do dana današnjeg nisam promenila.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha 18-a godina je očigledno bila prekretnica! :D Ovo nije moj prvi crveni, ali je prvi crveni koji je dugotrajan. :) Ja sam skoro otkrila da nisam tip za pink ruževe, pogotovo one fuksija nijanse.

      Delete
  14. Vau, kako je samo lijep! <3 <3 <3 Kako bi bilo krasno da jednom odem do Sephore, nikada se ne zna :D

    ReplyDelete
  15. Sluzokože, that sounds just ijuuuuuu :D :D E, predivan je, stvarno predivan!!! Kako sam tužna što se kod nas Sephora zatvorila. To je bilo prije mog početka opsesije šminkom pa sam je uvijek zaobilazila. Kme.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, zvuči grozno ali tako se zove! :D Ukoliko želiš možeš učestvovati u nagradnoj igri!

      Delete
  16. Replies
    1. Možeš učestvovati u nagradnoj igri! Otvorena je za sve zemlje. Samo ostavi mejl adresu.

      Delete

Hvala što ste izdvojili vreme i pružili povratnu informaciju. :)


*Komentari sa promo linkovima neće biti objavljeni.