11/02/2014

Rimmel London | Kate Lasting Finish

Ukoliko pratite moju facebook stranicu, znaćete da su ruževi koje sam danas planirala da recenziram zapravo nedostupni, tj. reformulisani su i boje su promenjene. Ruževi su inače sjajni, a novu formulu nisam probala. Onda kada sam tražila koje ruževe umesto njih da recenziram, saznala sam da i ti više nisu dostupni. Tako da pre nego što pređem u ,,full on rage mode'', da vam lepo predstavim jedan ruž koji sam ja kupila sa toliko entuzijazma, a izvan kuće nosila sam ga jednom.


Rimmel London ,,Kate Lasting Finish'' kolekcija je došla ovde pre nekoliko godina i medju prvih 5 nijansi našla se i nijansa 14, koju ja imam. To je bio period kada sam ja već intenzivno zaglibila u svet lepote i kozmetike. Nakon mnogo odgledanih tutorijala i klipova pomislila sam da je ,,nude'' ruž ono što meni treba u životu. Ignorišimo činjenicu da ja tada nisam znala da ,,nude'' ne označava samo korektor bež nijansu ruža. Mladost glupost ludost. Tako sam, kada je ova kolekcija stigla, uletela u Lilly, zalepila se za stalak i dok sam se žvrljala testerom oči su mi se caklile jer - ja sam našla nude nijansu. To nije ,,nude''. To je ,,mrtva sam samo mi još uvek nisu javili'' nijansa. ,,Leš je još topao i evo ga Poaro'' nijansa.


Kao što sam već rekla, ovo nije nude, barem ne za mene. Nude treba da bude ,,moje usne, ali bolje'' nijansa. Nijansa 14 je topla tamnije bež nijansa koja ima neku mutiranu roze primesu u sebi. Kada se izblenda, tj. u malom sloju utapka u usne, praktičnija je za nošenje, jer ta roze probije nekako. Ukoliko se pućite Suncu, ta će nijansa roze takođe biti više primetna.
Ruž je izuzetno pigmentovan i to me oduševljava. U jednom nanosu boja se iskazuje u potpunosti.
Postojanost je osrednja, jer je ruž dosta kremast. Ne naglašava suve delove usana, ali nakon sat vremena počinje da bledi. Naravno, ukoliko konzumirate bilo šta - od vode do ljubavnikovih usana - ovaj ruž vas neće podržati i u protestu će napustiti vaše prisustvo.
Miriše na neku veštačku malinu, malo je intenzivniji miris i slabo bledi, pa ko je osetljiv, neka onjuši tester.



Tako da ukoliko tražite fini, jeftin i kremast ruž - Kate Moss kolekcija za Rimmel vas neće razočarati. Ukoliko tražite nijansu koja će vas vratiti u prvu sezonu ,,Seks i Grad''-a onda vas ni nijansa 14 neće razočarati. No, nove nijanse stalno izleću, tako da ćete sigurno naći svoja 4g sreće po ceni od oko 700-800 RSD (€7-8).

Koji ruž imate i skoro nikada ne nosite?

kissi&kissi
LeClaire

P.S. Ako i ova nijansa nije dostupna, neka ovo bude muzejski uzorak, jer ja ću ostati bez materijala za recenziranje. Sve što imam se ne proizvodi. Pa nisam toliko matora. A nije ni da se ne čašćavam. Ovo je viša sila.

37 comments:

  1. Ja dosta nude ruževa ne nosim i zapostavljam ih. Ali Rimmel ima jako dobre ruževe :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja volim my lips but better nijanse, koje su zapravo nude. Slažem se za Rimmel ruževe! :D

      Delete
  2. ,,Leš je još topao i evo ga Poaro'' hahahahaha :D Ne volim ovakve nijanse, i mene bi ova boja umrtvila, ali skroz. Imam sličan ruž koji sam dobila na poklon i koji nijednom namazala nisam.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Poaro <3 Očigledno ne volim ni ja ovakve nijanse. Probam nekada da je nosim kada se zanesem sa tamnom senkom, ali i tada toliko ga izbledim.

      Delete
  3. Ja ga imam, i na meni je vise pink nego na tebi, ne znam da li je do fatografija ili je i uzivo tako, bas si me podsetila da ga nosim mal nisam dugo :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Na meni izgleda baš kao na fotkama, sada jedino zavisi od monitora, jer i osvetljenje utiče na izgled nijanse na fotografiji. :) Drago mi je da ti se ruž dopada, voli ga, kada već drugi ne mogu! :D

      Delete
  4. Čitam ...čitam i kontam pa zar je moguće da je nijansa toliko bezveze i ružna i kad sam došla do slika na usnama vidim da nije i po meni je ovo baš jedna lijepa nude nijansa hehhe sad ne znam kakav je cjelokupan dojam ali na usnama je baš divan :) :)))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha, ne znam valjda je to dosta subjektivno. Meni se uopšte ne dopada, što ne znači da se drugima neće dopasti. :)

      Delete
  5. Kao strastveni nosac "nuda", za mene je ovo previse braon. U svakom slucaju, Les, Poaro i Sex i grad me rasplakase - od smeha. Kraljica!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baš tako previše braon. :D Drago mi je da si uživala!

      Delete
  6. Ja se nikako ne nalazim s nude ruževima :D izgledam bolesno s njima :D pinky, crveno i ljubičasto je moj đir :D

    ReplyDelete
  7. Bas mi se ne cini da izgledas leshasto s njim. Mada za to bi morala ipak celo lice da vidim. Ja mnogooo volim ovakve boje. Imam jedan slican mada mislim da je tamniji i na meni izgleda odlicno. Na meni su mrtve samo one braon koje vuku na sivkasto. Imam samo jedan takav. Mladost glupost :PP

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ne volim svoj odraz u ogledalu kada nosim ovaj ruž, jednostavno oduzima život. :)

      Delete
  8. Hahahah kakvi opisi, ludilo!
    Jeste, ove nijanse su jako pipave i svako od nas je imao fazu ''ja, divno mi stoji'' a nakon godinu dana nam zakuca Poaro :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha, da svi prođemo tu fazu i to ne samo sa nudaćima.

      Delete
  9. Baš si me nasmijala s ovim postom :))) Imam i ja jedan nude koji nikad ne nosim, baš sam ga uslikala prije neki dan...a nije da su ružni ovako kad ih vidiš na slici, samo mi izgledamo leshasto s njima, što jest, jest :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Drago mi je! :) Da, definitivno slika ume da se dodvori, a u realnosti....

      Delete
  10. Ha ha ha, pratim te vec duze vreme, ali sad si me rasplakala od smeha :) Ulepsala si mi jutro :) Taj ruz me malo podseca na Avonov Latte, imam ga i meni je previse vuce na braon nego na nude :) Ako trazis korektor nijansu ruza probaj Nyx-ov Circe, jedini ruz koji ima boju pudera a ja ne izgledam mrtvo sa njim :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Drago mi je što sam ti ulepšala jutro! :D Jao, Avon ima te braon smeđikaste boje, ali definitivno ne tražim novu korektor nijansu. Jedna je dosta.

      Delete
  11. Ja sam dugo u potrazi za svojom nude nijansom. Taman sam je nasla kad ono pogodi sta - vise ne proizvodi. :D Do duse nije bas nesto ni postojan (Essence In the nude) ali mi nijansa bas odgovara. Ni meni ne bi stajao ovaj tvoj Rimmel jer vuce na braon. U novoj liniji GR mat karmina ima lepih nude nijansi pa se nadam da cu naci odgovarajucu. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Te proklete kompanije i prestanak proizvodnje! Gah, dovodi me do ludila!

      Delete
  12. Dakle, ovaj post ima dušu :D
    Od "Kate" kolekcije mislim da imam 109. Iskreno ova tvoja "leš" i ne izgleda tako loše.
    Ja imam..pa više karmina koje skoro nikada ne nosim ili još nisam...Kod mene i ruževa je problem to što ja moram da kupim boju koja mi se sviđa, jer me uhvati panika: Šta ako mi u nekoj kombinaciji sutra baš ta zatreba, a ja je nisam kupila iz nekog prinicipa??

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha :D Ja bih volela da mogu da kupim tako sve nijanse koje mi se dopadaju, ali i kada sam pri novcima, jednostavno ne mogu. Ekonomični frik sve proračuna.

      Delete
  13. Volim Katicu i nju i sve što ona napravi pa tako i Rimmel ruževe. Dugo nisam jedan kupila, baš bih mogla koji. :)

    ReplyDelete
  14. Nisam probala ništa iz Kate Moss linije, ali inače su mi njihovi ruževi odlični!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Linija je sasvim solidna, ukoliko ti dugotrajnost nije najbitnija. :)

      Delete
  15. baš si me nasmijala :))))
    ni za mene ovo nije nude boja i ne bi bila moj izbor :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Drago mi je! :) Sada ne bi bila ni moj izbor. :)

      Delete
  16. Pokušavam da se setim koji ruž imam iz ove kolekcije i vrlo moguće da je baš ovaj. Slabo pamtim nazive, šta ću :D
    Inače je lista ruževa koje uopšte ne nosim dugačka i deprimirajuća, ne želim ni da se prisećam šta sve držim u ladici za ruževe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jao meni bude tako žao da ih ne koristim. Zato pazim da ne kupujem slične nijanse. :)

      Delete
  17. Meni se ovaj karmin ne dopada, mozda zato sto ne gotivim i ne stoji mi ova boja iako je Rimmel po mom misljenju zakon za ruzeve :D, obozavam njihove boje. Jos jedno razocaranje koje posedujem je Rimmel airy fairy.

    ReplyDelete
    Replies
    1. To je njihov najpoznatiji ruž, inače. Mislim na AF. Meni se kod Rimmel-a ne dopada što su im ruževi uglavnom sa šimerom i sedefastog sjaja.

      Delete
  18. A ja bas nekako volim ove nijanse :) mada volim i tu prvu sezonu, nikad nisam bila moderna :p trudim se da bacam sve sto ne nosim ali imam jedan majko mila braonkasto zuckasti sa zlatnim shimerom, onako frostovanim :) i sad se pitam zasto ga imam i dalje :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha, volim i ja da pogledam prvu sezonu, ali neki trendovi treba da ostanu u 98-oj. Možda ga čuvaš kao opomenu - to više ne kupovati. :D

      Delete
  19. ahahah)) mnogo sam se smejala dok ovo citala.)
    imam iz te kolekcije dve nijanse - 111 i 109. kad sam kupila onu prvu brzo shvatila da mi treba nesto manje upadljivo :)
    ali ipak mi je taj karmin savrsen bez obzira da nije dugotrajan.

    ReplyDelete

Hvala što ste izdvojili vreme i pružili povratnu informaciju. :)


*Komentari sa promo linkovima neće biti objavljeni.