27/02/2013

LUSH | Coal Face

Pošto nas LUSH zvanično napušta 28. februara, rešila sam da danas pišem o još jednom njihovom proizvodu koji redovno koristim. Nekako se vodim logikom, ako sada sve napišem lakše ću podneti odlazak, ali...ali.... Možda previše lično (a svakako previše dramatično) shvatam ovaj odlazak. Imam osećaj kao da je neko raskinuo sa mnom. Uzimajući to u obzir očekujem da očaj uskoro preraste u bes, a onda ću verovatno pisati e-mail pun mržnje vlasniku Lush-a ili njihovom PR-u. To mi dođe kao uža struka, tako da ako ste nekada ljuti i treba vam neki 'angry e-mail', zovite me u pomoć! ;) Možda da navedem to kao talenat u CV-u... Ok, dosta o tome, pređimo na Uglješu.


24/02/2013

LUSH | Angels on Bare Skin

Dragi Lush-u,
Nisi fer! Sve sam ti dala! Dobro, ne baš sve, ali skoro sve! Volela sam ono što nudiš, misao kojom se vodiš, a ti si me izdao. Eto, sad se osećam i diskriminisano - pa zar ja ne zaslužujem prirodnu kozmetiku? Zar je i od tebe napravljena đavolja korporacija? Zar si se i ti izopačio i prestao da brineš o drugima?
Već drugi put se rastajemo. Ostavio si me pre nekoliko godina i trebalo ti je dve godine da se vratiš, a kada si se vratio svi su te dočekali raširenih ruku i otvorenih novčanika, a ti? Iskoristio si nas i otišao! Zašto? Da nije zbog Jasmina? Veruj mi, dragi, ja se tek povremeno viđam s njim! Ili je možda Sefora? Ali tu mi niko ne nudi ono što ti nudiš! Ne postoji drugi.

Prvi je kupljen preko sajta, a drugi u prodavnici

23/02/2013

Prvi mesec

Dobro jutro, drage moje!
Da li ste već popile svoju prvu kafu? Ako niste, onda ste baš lepo spavale. :)
Ovo je malo drugačiji post i biće relativno kratak. U suštini moj blogić danas proslavlja svoj prvi mesec postojanja! Jeej, pile mamino što je poraslo! Kao što ste mogle da vidite u mom prvom postu, ovaj blog sam započela sa namerom da podelim svoja iskustva sa određenim proizvodima i planiram da tako i nastavim.
Ja ovim putem želim da vam se svima zahvalim na ukazanom poverenju. Nadam se da su vas moji postovi nasmejali(barem malčice) i da ste nešto korisno saznale iz istih.
Posebno bih htela da se zahvalim svim devojkama koje me konstantno podržavaju i redovno prate postove(ne uhodim vas, već sudim po komentarima), a još posebnije dragoj Coxy za koju znam da me je spomenula, tačnije, predstavila na Ana forumu, čiji ja nisam član, iako zveram tamo ponekad.

Razmišljala sam šta bih mogla da vas pitam, da saznam nešto više o vama i zaključih da me zanima kako ste smislile imena svojih blogova ili svoje 'nick-ove'?
Meni je 'Pudrijera' čisto palo na pamet, nakon očajničkog traženja inspiracije po sobi, jer je svako prethodno ime bilo zauzeto. A LeClaire je moja kovanica, nastala od Leclerc. Ako ste gledale ''Alo, Alo'' znaćete da se tako zvao jedan dedica koji je imao karakterističnu rečenicu ''It is I, Leclerc'' i pri tom bi podizao svoje naočare. Ja sam mislila da se to piše 'Leclaire', jer nikada nisam učila francuski, pa sam tako i ostavila. A ovo veliko slovo je čisto stilski. :)
Eto, toliko od mene, za sada.
Nadam se da ćemo se još dugo družiti i da ćemo zajedno uživati u mnogim 'godišnjicama'.
Ukoliko imate neku sugestiju, komentar ili grdnju, molila bih vas da iste ostavite u komentarima ili pošaljete na e-mail, jer sve je u svrhu napretka.

kissi&kissi,
LeClaire
P.S. Sutra ću objaviti normalan post, obećavam. :)

21/02/2013

Maybelline | Volum' Express Lift-Up mascara

Iju, pa znate li vi koliko je sati? ČETVRTAK! Do sada sam uvek objavljivala postove sredom i subotom, ali juče sam bila tako lepo raspložena, da mislim da je bolje da nisam ustala iz kreveta. Šta se desilo? Apsolutno ništa. Samo mi je raspoloženje u roku od 5 minuta rangiralo od očajnice do serijskog ubice. No, nakon ovog kranje optimističnog uvoda, pređimo na ono zbog čega smo svi ovde - šminkica! :D
Danas je reč o jednom mom draganu koji mi skoro svakodnevno otvara oči...

#SlikaUSnegu

16/02/2013

AURA | Star Dust eye shadow

Prošlog vikenda je padao sneg i Beograd je bio Beo( koliko li su puta to ljudi rekli kada ovde padne sneg?!), te sam ja iskoristila taj isti sneg na mojoj veštačkoj girlandi kao podlogu za fotografisanje par proizvoda, pa nemojte se čuditi ako u narednih par postova bude malo više snega nego napolju. :)
Današnji model koji je vrlo fino pozirao na 'ladnoći je jedna senka kojoj će rok trajanja isteći 16 puta pre nego što joj uopšte zagrebem površinu.
Reč je o Aurinoj senci iz 'Star dust' linije u nijansi '308 Desert'...


13/02/2013

MaxFactor | Kohl Pencil

Ah, sreda, sreda... Mislim da mi je to najomrženiji dan.  Ne zato što je preterano zahtevan, nego mi je nekako ni tamo ni 'vamo. Još neće vikend, ali hvala Bogu ponedeljak prođe. Pa s obzirom na moju prinudnu insomniju, moji podočnjaci su plavi poput safira(ne, ni poređenje sa draguljima neće ih ulepšati), a lice mi je ko krpa posle ribanja poda. No, danas nije reč o 'tim' proizvodima, već o jednoj slatkoj olovčici koja čini da moje oči izgledaju malo otvorenije i budnije.



09/02/2013

AVON | Ultra Color Rich lipstick

Nakon recenzije 'Oriental' EDT-a, ja i dalje imam želju da razvučem još malo taj dašak orijenta i to uz pomoć jednog ruža(naravno!). Već sam delimično objasnila moj krajnje strastven odnos sa ruževima, ali i ovog ću puta to naglasiti. Da sam ja Sulja, neki ruževi bi bili moja Hurem. Sve je fino, lepo, volimo se, ali će me zezati s vremena na vreme. Takav je i ovaj mistični, zavodljivi, očaravajući džentlmen...


06/02/2013

Zara Woman | Oriental EDT

Verovatno ste sve ušle u Zaru u proseku milion puta i možda ste tek par puta zapravo pogledale, pardon, pomirisale toaletne vode koje oni imaju. Za to delimično krivim same menadžere radnje. Čija je brilijantna ideja bila da se toaletne vode stave tačno ispred kase? HALO! Kada dođem do kase ruke su mi već pune, a novčanik je prošao rigoroznu šoping dijetu. Da neću možda da se odreknem te slatke male tašnice zarad neke toaletne vode? Gde im je glava? GDE? Diši, diši....DIŠI!
Ah, ok, znači toaletna voda ili kako je ja zovem EDT(bukvalno e-d-t, jer pri pokušaju izgovaranja francuskih reči izgledam ko mentalno zaostala osoba, bez namere da ikog uvredim)...


02/02/2013

Alverde Quattro | Chocolate palette

Dugo sam mozgala šta da 'recenziram' u svom sledećem postu i izbor se sveo na senke. Pa mislim da bi bilo fer da počnem od onih koje možda nisu idealne, niti moje omiljene, ali su svakako one koje koristim skoro svaki dan.
Radi se o Alverde Quattro paleti pod nazivom ''37 Chocolate''. Da budem skroz iskrena, stvarno nisam oduševljena ovom paletom, ali odrađuje svoj posao i svoju cenu potpuno opravdava.