10/12/2013

Rosal | (ink)Redible Colors

Već duže vreme sam u potrazi za nekom ,,my lips but better'' nijansom ruža, za svaki dan. Do sada nisam imala previše sreće u potrazi, jer su nijanse uglavnom ili previše bež ili previše pink, što me u jednom slučaju čini mrtvom, a u drugom izgledam smešno.
Kada sam videla reklamu za Rosal ,,(ink)Redible Colors'' balzame, odmah sam poželela da probam ,,Morning Rose'' nijansu, jer sam računala da je to ipak balzam, te da ne može biti preterano pigmentovan.
Da li sam se prevarila?


Mislim da nisam, jer balzam zaista nije mnogo pigmentovan, tu je tek malo boje, ali sasvim dovoljno. Takodje sadrži i sitan gliter, za koji sam ja prvo mislila da je šimer, ali posle se ispostavilo da i onda kada mi boja nestane sa usana - sitne šljokice ostaju. Meni to nije neki veliki problem, jer samo ponovo namažem usne i sve je ok, ali ukoliko zaboravim da nanesem proizvod nakon nekog vremena, onda izgledam kao devojčica koja je jela gliter.
Sama tekstura je kremasta i na usnama je zaista lagana, nikako lepljiva i pristojno hidrira. Ovo svakako nije balzam za neku dubinsku hidrataciju i negu, već je za svaki dan, za bezbrižnost i za ,,nije me briga, ali hoću da izgledam pristojno'' dane.
,,Morning Rose'' u tubi izgleda kao zagasita tamno roze, ali kada se nanese u tankom sloju daje jedva primetan dašak boje, dok u malo jačem sloju izgleda kao malo hladnija roze.
Na meni je boja trajala oko pola sata, uz priču, naravno. Onda kad sam rešila da gucnem i čalabrcnem nešto boja se odmah skidala, a ukoliko sam (iz nekog razloga) ćutala, onda je trajala i oko sat vremena. Ja ovime svakako nisam razočarana, jer budimo realni, to je samo balzam za usne.


Što se tiče mirisa, ima neki klasičan miris balzama, mada mene podseća na one penaste slatkiše.
Ono što me je najviše razočaralo je pakovanje. Ne, zapravo ni pakovanje, toliko koliko način na koji je sečen balzam. Prvo isečen je pod vrlo oštrim uglom, a površina je velika i ne prijanja lepo uz usne, takodje pošto je otvor sečen ravno, znači da moram do pola da izvadim proizvod, kako se proizvod ne bi gulio na obodu tokom nanošenja, a to stvara rizik da se sam balzam prelomi. Nadam se da razumete o čemu pričam. :) Poenta jeste da je i obod pakovanja trebao da bude koso sečen ili da balzam bude ravno sečen, po mogućstvu sa zaobljenim ivicama, radi boljeg prijanjanja. Daleko od toga da je nemoguće koristiti ga,  i posle nekog vremena već ću uspeti da oblikujem balzam kako hoću, ali bilo bi lepo da je u startu savršenog oblika.

A sada, ,,My Lips GALORE''!

 Gole usne ^

..(ink)Redible Colors'' balzami za usne sadrže vitamine A i E, UVA i UVB zaštitu, a pravljeni su bez mineralnih ulja i parabena.Ostatak sastojaka možete videti ispod:


Ovaj balzam možete naći u apotekama i drogerijama, a 4 g platićete oko 250 RSD.
O drugoj nijansi iz ove linije ,,Violet Touch'' možete čitati kod Snow - OVDE.

Koji je vaš ,,nije me briga, ali hoću da izgledam pristojno'' proizvod?

kissi&kissi
LeClaire

55 comments:

  1. Fino, fino, kao sto rekoh u mojoj prici o ljubicanstvenom, kupicu i ovaj, bas mi se svidja, a njega mi je dovoljna. Meni je to super za dan, jesam beauty blogerka, al ne sminkam se puno, nevjerovatno, ali istinito. :-)
    I like it. :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. I ja isto, svakodnevna sminka je na jednom osnovnom nivou. :)

      Delete
  2. ukoliko sam (iz nekog razloga) ćutala, onda je trajala i oko sat vremena. - HAHAHAHAHA.
    ja imam onu drugu nijansu, violet nešto, fina je. nosim je na posao stalno. samo što je 3 kao karmin i 0 kao balzam. ali je fina boja, i jeftino je a može se staviti bez ogledala. morning rush, here i come. :D

    ReplyDelete
  3. ma kako ja nisam vidjela taj gliter, baš sam ćorava, sutra ću da zagledam. :D imam oba, ali meni su usne strašno suhe zadnjih dana, pa mi se ovaj balzam samo uhvati za one ljuskice. onaj drugi fuksijasti je malo hidratantniji. najbolji ruževi-balzami koje sam probala su bili flormarovi deluxe stylo gloss i nabavila sam ih čak u 5 nijansi XD a odlični i njeguju i stite od isušivanja i daju malo boje i zamaskiraju sve suho i ispucalo.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bas cu probati! I meni se cini da bi se ovaj hvatao za ljuspicave delove, ali ja redovno radim piling. :)

      Delete
  4. Meni se baš dopada kako stoji na usnama. Nešto nisam oduševljena "drogerijskim" balzamima za usne. Imam jako, jako suve, pa mi retko koji proizvod pomaže na duže staze :/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja imam par drogerijskih favorita, ali vecina na trzistu, koji imaju neku povoljniju cenu, zaista nisu dovoljni za negu usana.

      Delete
  5. Sad mi se i ovaj sviđa a već imam onaj drugi, tamniji :) Namerno sam ga uzela (jer su mi sve mazalice za usne neke neutralne boje) i iznenadila se koliko je jako pigmentovan...ipak je to proizvod za negu usana.
    Lidija

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha, verujem da ces naci sredstava u budzetu da uzmes i ovu nijansu. ;)

      Delete
  6. Replies
    1. Verujem da si u originalnom komentaru, koji zbog svoje brzopletosti nisi poslala, bila mnogo elokventnija. Iako se ti ovde foliras, ja tebe takodje(i dalje) volim. :* <3

      Delete
    2. Sanjaj. I u prvom sam rekla da te ne volim. Srce je zalutalo.

      Delete
  7. Bas je lijep, čitala sam još kod nekoga o njemu mislim da ću ga potražiti, balzama nikad dosta :)))

    ReplyDelete
  8. Simpaticno. Ali sad kad sam videla obe varijante po blogovima definitivno bih pre kupila tamniji jer je vidljivija boja :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jest vidljivija, ali meni ne pristaju te berry nijanse. :)

      Delete
  9. Mislim da ću ga preskočiti, nisam baš luda za tim "ni tamo ni vamo" proizvodima mada lepo izgleda na usnama.

    ReplyDelete
  10. Koji je vaš ,,nije me briga, ali hoću da izgledam pristojno'' proizvod? Essence All about cupcake.:D Moram da priznam da su me privukli noviteti iz Rosala, ali koji god kanal da pustim vidim reklamu pa čak i na stanici ima par postera ovih mazalica i moram da priznam da me nervira kad mi nešto ,,čak i iz frižidera izlazi" tako da im za sada odolevam. :D Tebi super stoji ovaj, a sviđa mi se kako stoji Snow onaj drugi. Tako i kad budem rešila da kupim, teško ću se odlučiti. :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jeste, preteruju! Pocece da iskacu iz svih pukotina! Ali ako za koji god da se odlucis neces pogresiti. :)

      Delete
  11. Da li si probala Eos,da li vredi?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nisam, jer kod nas nisu dostupni. Volela bih da probam, svakako, jer su misljena dosta podeljena. Neki su odusevljeni, a drugi govore da nije dovoljno hidratantan.

      Delete
    2. Ja sam probala eos...Meni je mnogo dobar. Imam jagodicu i zaista mi oporavi usne preko noci. Mazem ga jaaako cesto, zarazan je. Miris mu je divam, a moram da priznam i ukus :)

      Delete
    3. Ah, verujem ti da je divnog mirisa! :)

      Delete
  12. Ja bih radije onaj berry! :D Mada ja za noćnu njegu preferiram Nuxe balzam a onda preko dana se maljam ruževima :Đ

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ovaj definitivno nije za nocnu negu. :) I ja isto preferiram ruzeve, ali ima dana kada ne mogu da se kanim sa ogledalom. :)

      Delete
  13. Ja ludim kad neki proiyvod toliko reklamiraju kao ovaj , pa ni ne pogledam u radnji! Ali ovo super izgleda na usnama, mozda uzmem :)

    ReplyDelete
  14. Kako god ovo je zanimljivo, a možda bi bilo dobro prije ovog balzama nanijeti pravi balzam da ne isušuje usne :D Ili možda pretjerujem? :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ne mislim da je potreban jos jedan balzam, jer ovaj nece dodatno isusiti usne. :) No, ako postoje suvi, ljuspavi delovi, predlazem piling pa onda ovaj balzam. :)

      Delete
  15. Ovih dana gde god da pogledam vrebaju ovi balzami :D
    Mislim da cu morati da probam i to bas ovu nijansu, mislim da mi ona druga ne bi stajala ;) Ova je nekako prirodnija ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, ova je za nas malo preplasenije od boja. ;) I da, kada otvoris frizider i odatle ce iskociti! Resila sam sada da recenziram, jer velika je pompa nastala, pa da vidim da li je opravdana. :D

      Delete
  16. Najviše mi se sviđa zbog ovog diskretnog šimera. Mada ću ga verovatno preskočiti, bar dok ne potrošim neki jer imam previše mazalica. Samokontrola :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zapravo je sitan gliter koji daje simerast odsjaj. Meni se dopada. Jos na ovom suncu, jos kada sve bude belo..ah... :)

      Delete
  17. Bas mi se sviđa! Morat cu ga potražiti :)

    ReplyDelete
  18. divnoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

    ReplyDelete
  19. Kupila sam ga konacno! :) Volim proizvode ovog tipa i mogu reci da je ispunio moja ocekivanja. Ni meni se ne dopada kako je secen.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mislim da je nacin secenja jedina falicna stvar.

      Delete
  20. Kupila sam ga posle tvoje recenzije, baš ovu nijansu i sviđa mi se :) Inače su mi ga dan pre toga promoterke u Liliju nudile uz neki poklončić, ali sam mislila da je običan balzam pa nisam ni pogledala. Izgleda da sam jedina koja nije videla tu reklamu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kako nisi videla? Na tv-u, na autobuskim stanicama...SVUDA SU! :D

      Delete
  21. Mene ovaj balzam doziva svaki put kad čekam bus, ispričamo se slatko :) Kako život, muž, mačke? Kako su ti ispucana usta? Kada ćeš da me kupiš leba ti? :D (mometi, odlepitisa)

    A zbog ovakvih momenata te obožavam :

    "Na meni je boja trajala oko pola sata, uz priču, naravno. Onda kad sam rešila da gucnem i čalabrcnem nešto boja se odmah skidala, a ukoliko sam (iz nekog razloga) ćutala, onda je trajala i oko sat vremena."

    :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha, pa moras da ga kupis, barem jedan! :) Inace da, vecita sam brbljivicai

      Delete
    2. I ja sam brbljivica, ali kada si ti u pitanju ja otkinem na red reči, red misli, način na koji si napisala. Sedim, čitam, čitam mužu i smejem se. I divim ti se :)

      Delete
    3. http://i3.kym-cdn.com/photos/images/original/000/345/169/bc7.png

      Delete
  22. Baš mi je drago da vidim recenziju jer kad god vidim reklamu, zapitam se kakvi su!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Koliko se reklamira cudi me da nema vise recenzija. :)

      Delete
  23. inače sam jako voljela rosal balzame, sa me ovaj privlači unatoč tim manama koje si nabrojala :)

    ReplyDelete
  24. Ja baš volim balzame u boji, omiljeni mi je Labellov od višnje. Samo što ne smijem pretjerati s njim jer me znaju usne peći. Baš ono kak si rekla, staviš labelo i boli te briga.. Ja nisam podlegla reklamama da kupim ovo ali i da jesam, ne bi me bilo briga jer mi se čini boja OK.

    ReplyDelete
  25. posle duzeg vremena preko preporuke dosla sam do stranice na fejsu komsinica sikret koja ima u ponudi eos kuglice,uzela sam mandarinu medecinsku,drzim je po ceo dan u dzepu toliko sam zadovoljna da bih je pojela.mackam se sa njom po ceo dan

    ReplyDelete
  26. Meni se pomenuti Rosalov proizvod izuzetno svidja. Lepo ste rekli, nije ni karmin, niti labelo. Ali, bas zbog toga, nekako izgledam prirodno dosta, kao da nisam nista uglavnom stavljala, a usne mi izgledaju negovano i lepo :) da li se slazes sa mnom?

    ReplyDelete

Hvala što ste izdvojili vreme i pružili povratnu informaciju. :)


*Komentari sa promo linkovima neće biti objavljeni.