09/03/2013

Noviteti | Februarsko - Martovska edicija

Videla sam da su postovi po principu 'New In' postali popularni u blogosferi, a zna se da je jedna od mojih parola - gde svi tu i ja. Ne zato što ja volim da se sjedinim sa masom, ali tamo gde je gužva uvek se nešto zanimljivo dešava. Tako da evo i mog prvog 'New In' posta. Čisto da s nekim podelim euforiju oko novih stvarčica. Izvol'te uživati...

*Hajde dečice svi da se slikate, brzo, okupite se*



Prvo što sam pre par nedelja pazarila jeste Eveline micelarna voda, jer mi je nestalo Biodermine 'Sensibio', a i nije mi se nešto davalo 1500din. kada sam mogla da dam 500. Malo sam rizikovala, jer je mogao da ispadne haos, ali Bog kozmetike se smilovao na mene i ispostavilo se da je ova micelarna sasvim ok.
Ostatak sam juče kupila na akciji, tako da još nisam formirala mišljenje o proizvodima:
- MaxFactor 'Xperience Weightless' tečni puder u  nijansi '45 Raw Silk';
- Rimmel London 'Stay Matte' puder u kamenu, u nijansi '001 Transparent'. Jedini utisak koji sam do sada stekla je da uopšte nije transparentan;
- Aura 'Blusher' rumenilo u nijansi '855', koji je na akciji bio zaista povoljan, pogotovo zato što se dobiju dve nijanse;
- Ebeline pufne za puder, koje su stvarno mekane.



Naravno akcija se nikako ne bi isplatila da ja nisam kupila barem jedan ruž, a kupila sam dva(Sreća, sreća, radost!) i to MaxFactor 'Elixir' ruž u nijansi 'Pink Brandy 825', koji je u radnji izgledao narandžasto, a posle kada sam videla ličio mi je na zagasitu roze, da bi u suštini u pitanju bila neka nijansa oranž koralna. Ovaj karmin krstiću imenom Kameleon. Pored Kameleona, tu je i Artdeco 'Hydra Lip Color' u nijansi '08 Soft Coral', koja je fina nijansa roze, a ne koralne i stvarno je hidratantan ruž. Treće na slici je bonus, tačnije uzorak Artdeco 'Lip Brilliance' sjaja u nijansi 'Brilliant Romantic', koji je nežno roze obojen lepak. Inače  akcija traje do 19.03.  a podrazumeva dobijanje uzorka sjaja uz bilo koji kupljeni proizvod iz prolećne kolekcije.


Evo jedne šokantne činjenice - nisam imala Essence gel ajlajner.  Probala sam ga kod drugarice i kada sam htela da ga kupim nikada nije bilo crne nijanse. Onda sam igrom slučaja ušla u jedan Lilly i šokirano blenula u teglicu, jer nisam mogla da verujem da imaju crni! Odmah sam ga kupila, naravno. Pored njega je L'Oreal Paris 'Volumissime Carbon Black' maskara. Zar se ona inače ne zove Voluminous? Kako god, još je nisam koristila, čekam da mi se malo isuši maskara koju trenutno koristim, jer ako otvorim novu, stara pada u večni zaborav. *dramatična muzika*


I na kraju, jedan veseli mališa. U suštini pokušavala sam da nađem zamenu za Rimmel London 'I <3 Fruties' lak u nijansi '053 Apricot Punch', koji obožavam, ali krenuo je da se zgušnjava, a bio je deo limitirane kolekcije. U radnji mi je Miss Sporty 'Clubbing Colors' lak u nijansi '452 Coral Gum' izgledao identično, ali posle se ispostavilo da je malo više narandžast. Svidja mi se, svejedno! :)

Toliko od mene, mog novčanika i bjutiholičarskih akcija. Nadam se da ste i vi nešto fino kupile sebi na svim ovim akcijama.

Da li odobravate ovakve postove i da li ste kupovale nešto od kozmetike u poslednje vreme?

kissi&kissi
LeClaire

73 comments:

  1. Nemam ništa od ovoga, iako već dugo škicam ovaj MF ruž. Ja sam bolesna otkad je ovaj mjesec počeo, tako da nisam ništa kupovala jer sam samo ležala u krevetu i odmarala. Ali nadoknadit ću ja to vrlo brzo :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nadam se da ćeš brzo ozdraviti i nadoknaditi sve propušteno! :)

      Delete
  2. Ja volim ovakve postove jer lepo mogu da podelim svoju radost sa devojkama koje me razumeju i zajedno uzivamo u svemu...
    Fina kupovina :) Samo ja vise volim da post o februarskim novitetima objavim poslednjeg u mesecu ili recimo 1.marta... :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja sam morala odmah da se oglasim o svojoj kupovini! :D A kupovala sam u poslednjoj nedelji februara i prvoj nedelji marta, tako da sam ni tamo ni 'vamo, ali nadam se da mi necete zameriti. :)

      Delete
  3. odlična kupovina. misliš da ćeš se na ovom zaustaviti u martu? :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ne znam, ali ako bude još nekih stvarčica, objaviću Martovsku ediciju II. :D

      Delete
  4. Nisi imala gel lajner???? :O :O
    Šalim se :D
    Fina gomila, fina, bilo bi zanimljivo čitati o Aurinom rumenilu, a i ruževi deluju lepo. Kad bolje razmislim, zanima me i micelarna ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Biće uskoro recenzija proizvoda iz posta! A što se tiče micelarne odmah mogu da ti kažem da odlično skida šminku. :)

      Delete
  5. Meni ovaj Max Factor puder, na zalost nije odgovarao, dok su ovi njihovi ruzevi stvarno odlicni, mislim da ces se oduseviti :)
    Na Artdeco stvarcicama ti ba zavidim, ovde ih nema u prodaji ... I jedva cekam recenziju Aura rumenila :) kao i Rimmel stay matte :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Recenzije pudera i rumenila će morati da pričekaju, jer želim dobro da testiram sve, kako ne bih posle menjala mišljenje. :)

      Delete
  6. Ruževima sam očarana!Potreban mi je neki koji je hidratantan (posto mrzim one koje staviš a onda sve linije po usnama) tako da mi dade ideju lepo :)
    Rumenilo odlično, a lak imam iz iste kolekcije samo žuti, jeste da blješti malo više ali makar u crtačke svrhe :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha, vidim ja da ćeš ti opelješiti Artdeco štandove! ;)

      Delete
    2. Volim šminku koja je kvalitetna, ima lep dizajn (možda preterujem ali ja to gledam) i pristojnu cenu, tako da su oni za mene BINGO.
      ps. E jesmo lude, malo sam na svom blogu pa dotrčim ovde :D

      Delete
    3. I ja isto gledam dizajn kakav je, zato i diskriminišem mnoge brendove, jer su im pakovanja očaj blagi.
      P.S.Hahaha, nama nema druge nego - chat. Sad sam baš komentovala na tvom blogu, naravno Raško je u pitanju. :P

      Delete
    4. A viiidela sam i ismejala sam se :D :***

      Delete
  7. Veselim se recenziji Micelarne jer me baš zanima s obzirom da su podijeljenja mišljenja oko eveline micelarne. A ovu još nisam vidjela. Molim te napiši obavezno sastav, kako skida šminku sa očiju i nagriza li oči. Hvala puno. :)

    ReplyDelete
  8. Ruževi su ti divni, a Artdeco sjajilo je odlično. Imam jedno i baš sam oduševljena s njim.
    Volim ovakve postove, samo mi se WL povećava :D
    I naravno da sam kupovala.. :D samo čekam da sve stigne da mogu poslikat i složit post :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meni se sjaj nije dopao, ali više o njemu u nekom postu! :) Jedva čekam da vidim šta si pazarila!

      Delete
  9. Ja pokusavam da ne kupujem, pokusavam, pokusavam i ugledam snizenje na clinique i hoce mi srce onu bb kremu.....

    Ja imam taj navodno transparentni ali posto sam ja skoro pa transparent, citaj duh-nijansa, meni odgovara :)

    Maskaru trazim novu a nikako da se nadjem ni s jednom, nazalost.

    Micelarnu imam bioderminu, pa de ti malo napisi o toj jeftinijoj varijanti :D uporedi ih :)) nije na odmet stednja para :)
    iiiijaaaooojj trebam i te pufnice.. ma bas divnokrasno, zelje ce me ukopat :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Samo najjači uspevaju da se odupru popustima! :D A što se tiče micelarne, pokušaću da ih uporedim, pa očekujte post za jedno 2 nedelje. :)

      Delete
  10. meni krivo što kod nas nema te Aura kozmetike, baš mi zanimljivo izgledaju njihove stvarčice

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dobar je brend, solidan kvalitet i razumna cena. :) Valjda će i kod vas doći. :)

      Delete
  11. Ovu Loreal maskaru jako volim inače, često joj se vratim.. Artdeco mi ovaj ruž izgleda genijalno <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja sam cula sve dobro o njoj, pa reko da i ja osetim tu magiju. :)

      Delete
  12. Super su ti noviteti, jedva čekam da uradiš recenziju za rumenilo!

    ReplyDelete
  13. Jel to sad znaci da samo ja nemam essence gel liner????? :D
    Super soping!Hoce li biti recenzije aura rumenila?Bas izgleda zanimljivo!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha, ne mogu da verujem da postoji jos neko ko ga nema! Bice recenzija rumenila, a verovatno i svih proizvoda. :)

      Delete
  14. Ovaj rimmel puder obožavam, ali imam drugu nijansu, moja majka koristi ovaj "transparentan" jer je baš bleda, kao i ovaj puder. Ja mislim da transparentan puder i ne postoji :) A obavezno javi utiske za ovo Aura rumenilo, da li vredi kupovati :) Što se essence gel liner-a tiče, bila sam u dosta DM-ova, nikad nisam uspela da nađem, uvek se rasproda :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja sam mislila da ce biti vise prozracan, ovaj u sustini ima boju - porcelan bela. -,- A sto se tice gel liner-a, ja sam ga nasla u Lilly-ju na pijaci na Banovom brdu. Nikada nisam isla tamo, cak je malo zavucen ulaz, ali tamo sam nasla i bilo je jos par pre nedelju dana. :)

      Delete
    2. I nije ti nestao komentar, nego prvo moram da potvrdim njegovu objavu. :) Necu objaviti taj, posto je isti kao prethodni. :)

      Delete
    3. To sam tek posle drugog komentara koji sam poslala videla, stranica mi je nestala (uključio se neki drugi blog, ne znam kako) pa nisam uspela da pročitam onu porukicu :) Ja "transparentni" koristim preko korektora skroz svetlog (onako da konturiram lice kao Kim Kardashian). Ja nisam išla u taj Lilly skoro, a najbliži mi je :)

      Delete
    4. Ma ne brini nista. :) Svrati kad ti je vec blizu, jer tamo ima stvari kojih uglavnom nema na drugim mestima.

      Delete
  15. Hmm. Napisah komentar i nestade negde :@ Ponovo. Ovaj rimmel puder u kamenu obožavam, ali taj "transparentni" je sve samo ne to :) Koristi ga moja majka, ona je jako bleda. Mislim da transp. puderi i ne postoje. I ja jedva čekam recenziju za rumenilo, htela sam da kupim čim su izašli, ali nisam bila sigurna. Bila sam u nekoliko DM-ova i nikad nigde nije imao gel eyeliner, svi su uvek bili rasporodati :(

    ReplyDelete
  16. U odlicna kupovina! Bas dosta od nabrojanog merkam u poslednje vreme i ne znam da li da kupim ili ne. Jedva cekam recenziju Eveline micelarne, Aura rumenila, kompaktnog pudera, Essence linera (kako si zaboga nasla crni?!?!?). Mada i maskara i Artdeco karmin me bas zanimaju. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vec sam gore napomenula da sam nasla ajlajner u Lilly-ju na Banovom brdu, na pijaci. :) Uskoro recenzije! :D

      Delete
  17. Naravno da odobravam ovakve postove, kao i svi voajeri :-) A o tome šta sam kupila ću uskoro pisati na blogu, haha.
    Super su stvarčice, naročito ruževi i veseli lakić.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Drago mi je i jedva cekam da vidim sta si ti kupila! xD

      Delete
  18. Samo ti na ovim slikama fale senke za kompletan mejkap. :) Odlican soping! Jako mi se dopadaju boje karmina i sjaja. I rumenilo je bas lepo. I mene cudi da su maskari promenili naziv. Nekad se stvarno zvala Voluminous. Bas me zanima kakva je. Nekada au bile stvarno odlicne (pre jedno 10-12 godina :D) al ih odavno nisam kupovala. I zaboravih da kazem da je lak ludilo! Moracu ga i ja kupiti. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bas sam juce razmisljala - sve sam kupila, jos senke i eto mi ga 'look'. :D Maskara se svuda zove Voluminous, ali kod nas se uvozi izgleda iz Spanije/Portugala, jer ispod pise na spanskom/portugalskom. :)

      Delete
  19. Super karmini! Aura rumenila merkam vec neko vreme i jedva cekam recenziju da vidim kako si zadovoljna :)

    ReplyDelete
  20. Meni se Eveline micelarna nije svidjela.isprva mi se cinila ok,i onda sam shvatila da me od nje svrbi lice i peku oci.Imala sam onu rozu,jos su je dosta i hvalili.To rumenilo planiram uskoro uzeti,jako mi se svidja, bas sam ga skoro na blogu pominjala, onako na pipkanje testera mi se cini ok

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja prvi put koristim nesto od Eveline kozmetike i za sada nemam problema sa micelarnom, a koristim je skoro dve nedelje. :)

      Delete
  21. Super kupovina, bas volim ovakve postove! Kupila sam sve i svasta a mart tek poceo :)

    ReplyDelete
  22. Supper shopping! :D
    Jedva čekam čuti tvoju recenziju micelarne, ja sam ju jako htjela kupiti, ali se bojim hijaluronske kiseline-alergična sam, ali samo u određenoj dozi..tako da ne znam isplati li mi se riskirati. :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Posle skoro dve nedelje koriscenja nisam imala nikakve reakcije, niti me peku oci i sl. Ne bih znala da ti kazem da li ti smes da koristis s obzirom na tvoju alergiju, ali moj savet je da ne rizikujes. Nije vredno. :)

      Delete
  23. Obožavam ovakve postove ! Bome lijepo si se obnovila, meni se najviše sviđa rumenilo i ruževi i čekam recenzije :)

    Ja stalno nešto šopingiram, zadnje je balzam za usne Dermalogica i Illamasqua pigment za obrve :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja ne kupujem stalno, ali kada kupim olaksam se za dobre novce. xD

      Delete
  24. Kako prekrasno izgledaju svi na okupu, možeš biti ponosna :) Ti si lijepo shoppingirala :) ja sama sebi uvijek kažem da je novčanik pod ključem, šteta što kartice nisu, haha ;) I onda se uvijek dogodi da si nešto naručim i svako malo paketići stižu na adresu :)
    Btw, baš me jaaaako zanima ovaj Artdeco 'Hydra Lip Color' ruž za usne, nadam se da ćeš napraviti detaljniju recenziju, boja mi se jako dopada!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mislim da cu njega prvog recenzirati, s obzirom da ga ''najduze'' imam, a i bas sam ga koristila u proteklih par nedelja. :)

      Delete
  25. AD ruz je savrsena letnja nijansa. Dobar je i po ostalim stavkama. Ni ja mu nisam odolela, iako nisam neki ljubitelj njihovih ruzeva. I dobih isti mali sjaj :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja sam mislila da ce nijansa, zbog naziva, biti vise koralna, a ispala je roze. :D

      Delete
  26. bas si lepe stvarcice kupila :)
    ja sam na snizenju u idei kupovala same pudere, kao ludak :D doduse stvaaarno su mi trebali :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja sam samo jedan kupila, da ne bude da sam propustila fantasticne popuste na pudere! :D

      Delete
  27. Odlični noviteti! Ovaj essence eyeliner je super. :)

    ReplyDelete
  28. Artdeco ruž mi se jako sviđa. :D

    ReplyDelete
  29. Pa vidim da ti bas lepo puderises taj svoj nos, hihihi Ja volim ovakve postove, jer tudji komentari i iskustva mogu da pomognu nekad i bolje nego sopstvena. Narocito kada se radi o proizvodima koje je neko vec kupio :) Ja koristim samo osnovno od kozmetike, nisam bas puno navucena, tako da su mi onda jos vazniji komentari onih "navucenijih"..

    ReplyDelete
  30. molim recenziju ovog preeeeeeeekrasnog laka koji me hipnotiziraaaa *_*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joj, recenzirala bih ja, ali me sramota zbog svih onih devojaka sa savrsenim noktima i manikirima.

      Delete
  31. Volim te postove... Utaže moju želju za novim, a ipak ne kupim baš svaku stvar koja mi se svidi (hvala Bogu!) ;)

    Pozdrav!

    ReplyDelete
  32. Jedva čekam cijelu recenziju od Rimmel London 'Stay Matte' puder

    ReplyDelete
  33. Interesantan mi je Artdeco ruz, mislim i ja neki uzeti uskoro :)
    Sto se tice Voluminous (definitivno je Voluminous) meni nesto i nije legla na moje trepe. Svima se svidja i stvarno je hvaljena no, eto, ima i izroda poput mene :))
    Super shopping!
    Ljubac :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja sam takodje videla da je ova maskara jako hvaljena, pa da okusam srecu s njom. :)

      Delete
  34. Savrseni koralac za prolece i tople dane :) Odlicna kupovina!

    ReplyDelete
  35. Ja se ne usudim stavljati te New in postove, dođu mi kao dokaz vlastite bolesti koliko trošim :(

    ReplyDelete
  36. Obožavam ovakve postove, nekako se stvarno osećam kao da sam ja pokupovala sve te stvari i malo se smirim :) Drugo, mnogo mi pomaže kad neko ko mnogo više koristi šminku od mene nešto isproba i kaže da vredi, posebno ako sam to nešto šmekala pre toga, odmah odem i kupim
    I mene zanima kakvo ti je iskustvo sa essence gel lajnerom, koliko ti dugo ostaje na kapcima i da li bledi. I čime ga nanosiš? A zanima me i ova micelarna pošto vidim da sve zanima, a ne znam ni šta je to ni zašto se zove micelarna :D Zvuči mi kao da je za lečenje nečega ali vidim po postovima da je za skidanje šminke :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bice recenzija, tako da ce biti i detaljnijih objasnjenja, ali gel ajlajer ne mogu ni smirglom s oka skinuti, niti bledi, niti se skida! A micelarnu ja koristim za skidanje sminke i ok obavlja taj posao. :)

      Delete
  37. love everything ! I just realized I bought a lot of new items that you did too ! great !

    ReplyDelete
  38. Super noviteti!Ja volim ovakve postove,sto neko rece,pravi voajeri:-))
    Volim kad vidim da nisam jedina koja gomila kao krtica:-)
    Pisi nam o ruzevima,MF je bas hvaljen na blogovima,on me zanima.
    I lak je bas lep,simpaticna bojica:-)

    ReplyDelete

Hvala što ste izdvojili vreme i pružili povratnu informaciju. :)


*Komentari sa promo linkovima neće biti objavljeni.