21/02/2013

Maybelline | Volum' Express Lift-Up mascara

Iju, pa znate li vi koliko je sati? ČETVRTAK! Do sada sam uvek objavljivala postove sredom i subotom, ali juče sam bila tako lepo raspložena, da mislim da je bolje da nisam ustala iz kreveta. Šta se desilo? Apsolutno ništa. Samo mi je raspoloženje u roku od 5 minuta rangiralo od očajnice do serijskog ubice. No, nakon ovog kranje optimističnog uvoda, pređimo na ono zbog čega smo svi ovde - šminkica! :D
Danas je reč o jednom mom draganu koji mi skoro svakodnevno otvara oči...

#SlikaUSnegu

Maybelline je poznat po izuzetnim maskarama i  redovno izbacuju nove, te možda i niste primetili 'Lift-Up' iz kolekcije ''Volum' express'' jer su uvek zabijene u onim rupicama negde pri dnu. Ja je isto tako ne bih primetila, nego sam imala kupončić i rešila sam da ga iskoristim. Nisam se pokajala, jer je ova maskara skoro savršena za moje potrebe. U suštini ja ne volim maskare koje čine da moje trepavice izgldaju kao u trandže. ,,Reci ne grudvicama i slepljenim trepavicama!'' - To je moja parola.
Maybelline obećava 3 puta veći volumen, što je s obzirom na ostale koje obećavaju 200-300 puta veći volumen( jeste, jeste, još pere i pegla, a i kuva) sasvim ok. Zaista daje volumen, ali ništa ekstravagantno. Takođe razdvaja trepavice koliko je to moguće, a grudvice su minimalne, skoro da ih i nema. Takođe blago produžava trepavice, ali pošto joj to nije primarna svrha, to vam dođe kao bonus. Jedini problem koji ja imam sa ovom maskarom jeste što se nakon 5-6 sati mrvi tj. dolazi do stvaranja crnih tačkica ispod oka. Nije tragično, ali nije ni poželjno.
Samo formula nije mokra, kao što je slučaj kod većine Maybelline maskara, ali nije ni suva. Sredinom trećeg meseca postaje jako suva i trebalo bi je zameniti.

Samo pakovanje je ok, a oduševljava me roze obod, nijansa je so najs. Četkica je blago zakrivljena i potpomaže uvijanje i podizanje trepavica. Gusta je, srednje veličine i nije silikonska, što meni odgovara. Primetila sam da mi se trepavice u toku dana ne spuštaju i ne ispravljaju.
Ova maskara, s obzirom da nije vodootporna, lako se skida, bez trzanja i čupanja trepavica.

Bez maskare(BUUU!)
 Jedan sloj maskare^
Dva sloja maskare^

Ja uglavnom stavljam samo jedan sloj, nekada dva, ali nikako više, jer onda nastaje haos.
Svakako bih preporučila ovu maskaru za neku dnevnu varijantu jer daje efekat 'moje trepavice samo bolje'. Možete je naći u većini drogerija/parfimerija po ceni od oko 700din. Ja sam je sa DM kuponima kupila za oko 500din. ako se ne varam.


Da li ste probali ovu maskaru i koja je vaša omiljena?

kissi&kissi
LeClaire

40 comments:

  1. Lepo izgleda. Meni hitno treba nova maskara, ali se dvoumim između Maybelline i Pupa.

    ReplyDelete
  2. Ni ja nisam ovu probala. Jesam nekoliko njihovih i sve su bile bas dobre. Nista magicno ali ne bih im nista ni zamerila. Na slikama mi se bas svidja kako izgleda kad se namaze.:) takodje tvoja parola za maskare vazi i kod mene. I nikad ne stavljam tonu da bude jako ocigledno.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meni se od Maybelline-a jedino nije svidela One by One. Trudila sam se da slike budu verodostojne. :)

      Delete
  3. Bas deluje prirodno na trepkama... Super je :)

    ReplyDelete
  4. "Maybelline obećava 3 puta veći volumen, što je s obzirom na ostale koje obećavaju 200-300 puta veći volumen( jeste, jeste, još pere i pegla, a i kuva) sasvim ok"
    ahahha, plačem!
    iako se uopšte ne šminkam, volim da čitam tvoje postove, super pišeš!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala i drago mi je što uživaš u mojim postovima! :*

      Delete
  5. Ja bas volim kad mi maskare urade nesto ovako trepavicama, samo mali crni cesljic i dosta mi je :) Sad sam u potrazi za nekom sa mekanom gumenom cetkicom jer su mi dosad te najvise odgovarale.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Srećno u potrazi! Čula sam da je Maybelline Rocket dobra, ali ne mogu da tvrdim sa sigurnošću. :)

      Delete
    2. O njoj bas razmisljam :) ali nesto sam osvojila pupino pa cekam da dodje, ima i maskaru izmedju ostalog. Ako ne bude odgovarala, moram do dm-a, cm-a i sl :D

      Delete
  6. Baš dobro izgleda!
    Nažačost meni njihove maskare iritiraju oči :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Stvarno? O.O A koju maskaru koristiš svakodnevno?

      Delete
  7. Do dela sa mrvicama ispod očiju zvuči kao moj tip maskare :) Što se tiče lošeg dana, ja to rešavam tako što spremim par postova kad sam dobre volje tako da uvek imam neki u šteku za dane kad mi nije ni do čega.

    ReplyDelete
  8. Probala sam dosta njihovih maskara i sve su odlicne. Ovu nisam probala ali cu rado kad vidim kako tebi lepo stoji. Stvarno vickasto pises :)

    ReplyDelete
  9. nemam je ali mi se jako svidja kako izgleda na tvojim trepkama :)
    lepe oke :)

    ReplyDelete
  10. Hahhahahahha, trandža! Zakon! Nisam probala niti jednu Maybelline maskaru. Nikada. Ne znam zašto. U mojoj okolini ju nitko ne koristi da bi ju isprobala. Imam par provjerenih i od njih se ne odvajam. A nekako mislim da ove ni nema kod nas. Baš ću pogledati idući puta u DM-u. Jedino što mrzim su te grudice. Zato sam odmah odustala od nje.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma daj, niti jednu??? Ja sam bila ubeđena da su svi probali Colossal volume ili the Falsies... :D

      Delete
  11. Joj ja nikako s njihovim maskarama da se složim :-( doduše kod tebe su trepavice duge i krasne pa vjerujem da ti većina maskara odgovara dok su moje pokratke i rijetke pa maskara mora biti stvarno dobra da bi mi odgovarala

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meni su na jednom oku trepavice vidljivo kraće(barem je meni to vidljivo), a na drugom su ređe, pa ja moram da cinculiram sa maskarom. Niko ne stavlja maskaru tako dugo kao ja. :* Moja omiljena je MF 2000 Calorie, koja daje odličan volumen, ali ne produžava. Ne znam da li si nju probala?

      Delete
    2. Jesam i bila mi je ok, osim što mi se brzo osušila, ali to je bilo prije nekoliko godina, možda su joj i mijenjali formulu pa je sada bolja

      Delete
    3. Nova verzija je znatno vlažnija od prošle. Proverila sam! :D Bila sam bezobrazna i koristila maskaru 4 mesece, iako treba da se baci posle trećeg. Ali bila je i dalje ok za korišćenje pa mi bilo žao. :*

      Delete
    4. Eh onda moram ponovo da je probam..... volim maskare za volumen mada mi podjednako trebaju i one za dužinu.....hvala na info ;-)

      Delete
    5. Ma kupiš maskaru za volumen i top coat maskaru za produžavanje i voila!

      Delete
  12. Od Maybelline-a mi je definitivno omiljena the Falsies. Ovu nisam probala a koliko vidim odlicna je! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cenim da je the Falsies najbolja maskara koju Maybelline pravi. Jedino mi je malo prevlažna, pa mi je savršena nakon par nedelja korišćenja.

      Delete
  13. Super izgleda :) ja ne volim Maybelline, meni se njihove maskare uvijek truse :(

    ReplyDelete
  14. Na tvojim trepavicama stvarno super izgleda, a i sviđa mi se četkica :)

    ReplyDelete
  15. draze su mi 'normalne' četkice jer sam tako imala jednu za uvijanje ali sa njom nikako na zelenu granu i nikad namazat trepavice

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha, ja nisam probirljiva po pitanju oblika, već materijala od kog je četkica napravljena. :)

      Delete
  16. Lepo izgleda,samo još ubaci uvijac za trepavice ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Koristim uvijač, ali su mi trepavice baš prave. -.-

      Delete
  17. Odlicna maskara je Maybelline Illegal lenght mascara :) Ja prezadovoljna. Produzava, a i cini trepavice guscim, dobra za dan, dobra i za noc. Lagana je. Meni su sve Maybelline maskare dosta teske na trepavicama, ali ova nije. Ne mrvi se, lako se skida. Stvarno odlicna :) Preporucujem! Jelena

    ReplyDelete
    Replies
    1. E tu nisam probala, ali cula sam da stvarno dobro produzava. :)

      Delete
  18. Joooj ja sam veliki ljubitelj njihovih maskara, mislim da sam ih skoro sve isprobala i slazem se, One by One je blagi uzas, nije im ta trebala. Licni favorit mi je Volum' Express Colossal Cat Eyes, nesto je devojke ne koriste preterano, ali se meni mnogo mnooogo svidja. Slicna je ovoj, trepavice budu prelepe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja nisam sve, ali vecinu. Za Cat eyes nisam cula mnogo hvalospeva, uglavnom kazu da je prosek.

      Delete

Hvala što ste izdvojili vreme i pružili povratnu informaciju. :)


*Komentari sa promo linkovima neće biti objavljeni.