24/02/2013

LUSH | Angels on Bare Skin

Dragi Lush-u,
Nisi fer! Sve sam ti dala! Dobro, ne baš sve, ali skoro sve! Volela sam ono što nudiš, misao kojom se vodiš, a ti si me izdao. Eto, sad se osećam i diskriminisano - pa zar ja ne zaslužujem prirodnu kozmetiku? Zar je i od tebe napravljena đavolja korporacija? Zar si se i ti izopačio i prestao da brineš o drugima?
Već drugi put se rastajemo. Ostavio si me pre nekoliko godina i trebalo ti je dve godine da se vratiš, a kada si se vratio svi su te dočekali raširenih ruku i otvorenih novčanika, a ti? Iskoristio si nas i otišao! Zašto? Da nije zbog Jasmina? Veruj mi, dragi, ja se tek povremeno viđam s njim! Ili je možda Sefora? Ali tu mi niko ne nudi ono što ti nudiš! Ne postoji drugi.

Prvi je kupljen preko sajta, a drugi u prodavnici

Verujem da su mnogi probali barem jednog, ako ne i oba anđelčića. Tako im i ja nisam odolela. Danas je reč o golišavku. Pre svega, moram vam reći da ja imam izuzetno osetljivu kožu koja je sklona hiperpigmentacji. Takođe je i izrazito mešovita, sa jako masnom T-Zonom i ostatkom lica suvljim od Sahare. Sada kada je to ustanovljeno, da pređemo na tehnikalije. LUSH kaže da se 'Angels on Bare Skin' na osetljivoj koži može koristiti kao piling dva puta nedeljno, ali ko ima izdržljiviju kožu može ga i češće praktikovati. Ja ga koristim, po nalogu, dva puta nedeljno i to je sasvim dovoljno. Posle njega koža mi je 'škriputavo čista'. Nikada nisam imala iritaciju prouzrokovanu ovim proizvodom. Neki od sastojaka koji igraju vodeće uloge su bademi, glina, lavanda i ružina vodica. Znam da neki ljudi odreaguju na lavandu kao da je bič, ali meni se to nije desilo.

Stariji i malo suvlji

Koristim ga tako što malu količinu u šaci pomešam sa vodom dok ne dobijem strukturu tečnije paste i onda deo po deo nanosim na lice i lagano umasiram u kožu. Posebno obraćam pažnju na konture nosa i delove oko usana kao i čelo, jer tu imam osećaj da mi se najviše mrtve kože nakupi. Nakon ispiranja vodom, koža me ne zateže, ali svakako nanosim gušću kremu, radi regeneracije.

Noviji, sa sitnije mlevenim komadićima badema i lavande

AOBS je mogao da se nabavi u dragoj nam Srbiji po ceni od 874din. za 100 g proizvoda(koliko je meni još ostalo u šteku), ali od sada ćemo morati u bratske, susedne zemlje po zalihe.

Da li ste koristile AOBS?

kissi&kissi
Veri sed LeClaire

41 comments:

  1. Ništa tužnije od neuzvraćene ljubavi :))))
    Nisam od onih koje će naročito patiti za Lushom, nema mnogo njihovih proizvoda koje sam zavolela, a to malo lako ću kupiti kod zapadnih suseda ;) No dobro, ne volim kad bilo koji brend odlazi iz Srbije, to mi jeste krivo.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mma ja cu morati pola familije da angazujem! :) Evo sada cekam da mi brat ode u Cesku, pa da se ponovim!

      Delete
  2. Kod nas je iz Splita otišao još dok sam ja studirala i onda sam se veselila svakom putu u Zagreb jer smo obilazili Lush dućane i natrpavali se proizvodima koji nam trebaju :) Probala sam većinu toga od šampona, dozodoransa, kuglica za kupke do krema za lice, ali nisam nikada koristila njihov peeling.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kod nas ide iz države, komplet. Eto izgovora da se skokne do Zagreba ili Budimpešte...

      Delete
  3. E verovali ili ne ja AOBS nisam probala. Ne znam zasto. Ali planiram. Ne znam da li si bila skoro do njih? Ja planiram da odem sledece nedelje dok jos rade. Nadam se da je nesto ostalo. Pretpostavljam da jeste posto nisu snizavali cene. Ja sam em razocarana sto odlaze jer nemaju profit, em sto iako odlaze nisu snizi cene. Razocaravajue.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nisam. Bila sam poslednji put sredinom januara, a posle sam preko sajta naručivala. Samo što sajt nisu 'update-ovali' pa sam onda menjala porudžbine. Ne znam šta im je ostalo u radnji, verovatno sapuni ili nešto čega su imali u izobilju. Najtragičnije mi je što Dark Angels-a nema uopšte već duže od mesec dana.

      Delete
  4. Krivo mi je svaki put kada nas neko napusti :(
    Ima par proizvoda koje sam koristila i koje bih opet kupovala ali avaj...
    Ove andjelke nisam probala jer nisu za moj tip kože ali znam da su svi oduševljeni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Uopšte mi nije jasno zašto nas napuštaju. Ja kada god sam ušla u LUSH bio je pun.

      Delete
  5. Jesmo svi propali izgleda, doduse samo jos u Hrvatskoj neki brendovi uspjevaju a Bosnu i Srbiju zaobilaze u sirokom luku :D :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ne bih bas rekla u sirokom luku, ali da odlaze - odlaze.

      Delete
    2. Pa doooobro, luk i nije tako sirok ako zahvataju Hrvatsku :D

      Delete
  6. Ja sam koristila AOBS i bila sam sasvim zadovoljna. Šteta je što odlaze ali očigledno nismo pravo tržište za njih, kao i za mnoge koje čekamo koliko godina već. Ali, da pređemo preko, nikakav problem makar na 2 dana :)

    ReplyDelete
  7. moram probati ovo, treba mi takav neki proizvod. kod mene, na sreću, ima lush, ali stvarno tužno što ga u srbiji više nema.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Veruj da ne moze a da ti se ne svidi. :D

      Delete
    2. moram da ti prijavim da sam ga danas konačno kupila i probala, odličan je!

      Delete
    3. Bas mi je drago da ti se dopada! :)

      Delete
  8. velika je steta sto nam odlaze... nisam isprobala ni deo proizvoda koje sam zelela a u trenutku kada su pocela snizenja na paket koji je sadrzao 90% proizvoda koje zelim da probam nisam imala para nazalost :( ali svakako je dobar izgovor otici u zagreb :)
    nisam probala ovu carobnu stvarcicu a bas bih volela :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma na sledecem putovanju ces sigurno skoknuti do nekog lush-a :D

      Delete
  9. velika je steta sto nam odlaze... nisam isprobala ni deo proizvoda koje sam zelela a u trenutku kada su pocela snizenja na paket koji je sadrzao 90% proizvoda koje zelim da probam nisam imala para nazalost :( ali svakako je dobar izgovor otici u zagreb :)
    nisam probala ovu carobnu stvarcicu a bas bih volela :)

    ReplyDelete
  10. Moram priznati da sam shvatila dramatiku trenutka i totalno te kužim. Nama su zatvorili Sephoru i još uvijek mi dođe- šmrc- kad se toga sjetim. AOBS još nisam probala, ali ga stavljam na listu.

    Pozdrav!

    Btw, i meni je čudno da proizvodi nisu sniženi prije zatvaranja. Mislim, LUSH, koja je to spika?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ni ja ne kapiram, mislila sam da ce spustati 50-70%, ali nista. Valjda da nam iscede i poslednje pare..

      Delete
  11. Imam samo peeling za usne od Lusha i to je sve. Nekako mi nije lush zanimljiv. Nemam pojma zašto. Možda zbog cijena. Mrvicu su mi preskupi za neke stvari.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja nikada nisam kupovala njihov piling za usne, pravim sama svoj za smesne pare. :) AOBS mi se cini pristupacnim s obzirom da mi traje oko 2 meseca.

      Delete
  12. Da nisi napisala sta je ja bih za ovo u providnoj kutiji prvo pomislila da je alva. :D Mmmmm! Nisam ama bas nista njihovo probala i ne zalim nesto zbog toga. :D Nekako mi je uvek bio odbojan jak miris koji se sirio iz radnje. :( Nacice se nesto bolje definitivno! Nemoj da zalis. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jao alva! Hahaha dobra si! Cekaj jos malo da patim, pa cu vec naci neku parfimeriju da utoli tugu mog novcanika... ;)

      Delete
  13. Nisam probala AOBS ali sam mnoge njihove proizvode probala i taaaako mi je zao sto odlaze :(

    ReplyDelete
  14. Ja ipak volim sama doma napraviti svoja pilinga.

    ReplyDelete
  15. Nisam probala ovaj piling, ali mi je svakako žao što su nas napustili. S druge strane, to je za naš jadni standard malo skuplja radnja tako da me ne čudi toliko, žene koje imaju decu da izdržavaju će kupiti kremicu od 200 din, a ne od 800 i više.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Njihove su kreme bile 1500+! Ali, sta da radimo, prokleta ekonomija...

      Delete
  16. ja sam jedna od onih kojima je zao sto idu, jer nisam isprobala ni priblizno onoliko njihovih stvari koliko bih zelela, prosto nisam stigla... ovaj piling sam imala i odlican mi je, s tim sto mojoj kozi vise odgovara onaj mracniji andjeo :)

    ReplyDelete
  17. Jako mi je krivo sto se zatvaraju i odlaze. Ja obozavam njihov Lemony Flutter, kupila sam rezervnu kutijicu. Kad nju potrosim nemam pojma kako cu i sta cu dalje :( Stvarno nisu fer.

    ReplyDelete
  18. nisam nikad uzimala od njih pilinge pa nemam tako loših iskustava

    ReplyDelete
  19. Nisam isprobala, nemam Lush u blizini, ali svakako bih željela isprobati. Nisam baš na ''ti'' s pilinzima, malo sam lijena :$

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja obozavam pilinge, ali ne preterujem sa istima, jer ipak treba kozi dati malo oduska :)

      Delete
  20. Ja inače nisam ljubitelj Lusha i malo toga sam probala, jučer sam baš dobila uzorak ovog pilinga i zapravo jedva čekam da ga probam!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bas me zanima sta mislis! :)

      Delete
    2. Odličan piling ! Koža je baš kako si napisala, škriputavo čista. Malo je nezgodan za nanošenje jer ga ima po svuda ali odličan proizvod !

      Delete
    3. Jeste, nered veliki, ali vredi. :) Drago mi je što ti se dopao.

      Delete

Hvala što ste izdvojili vreme i pružili povratnu informaciju. :)


*Komentari sa promo linkovima neće biti objavljeni.