26/01/2013

Ziaja | Cocoa butter hand cream

Zima je. Ako je to za vas novost, onda je vreme da podignete roletnu i ugledate svetlost dana. Ono što ide u paketu sa zimom, pored snega i hladnoće, jeste suva koža. Nakon promrzavanja i boravljenja u prostorijama sa suvim vazduhom, moramo se nekako odužiti našoj koži. Ziajina krema zadužena je za dubinsku negu mojih ruku.

Ovaj brend je relativno nov kod nas. Možda ne toliko nov koliko jednostavno zanemaren. Ali, kada sam videla kremu na akciji u DM-u, odlučila sam da je došao taj momenat. Nisam se pokajala, jer ova krema je dosta gusta i puterasta. Samim tim dubinski hidrira kožu, ali je pre svega neguje.


Kao što i sam naziv kaže, u sebi sadrži kakao buter, kao i njegovog vernog saputnika - ulje repice (nama poznatije kao 'canola oil'). Iako zbog sastojaka možete pomisliti da će vam na rukama ostati uljani ostatak, to svakako nije istina. Ono što će, svakako, ostati jeste baršunast osećaj.
Divan miris kakaa je veoma postojan i prevlačiće se preko vaših ruku skoro ceo sat, a nekad i malo duže.
Ne propustite priliku da sebi udovoljite ovom jeftinom, a po svemu luksuznom, kremicom koja će učiniti ove oštre dane malo nežnijim.

kissi&kissi
LeClaire


*Cena: ~300 RSD za 80ml proizvoda

15 comments:

  1. Volim Zlaja kremice, mada imam samo jednu, zeleno pakovanje sa maslinovim uljem. Ta mi je pogodnija za letnji period. Moracu da pogledam i ovu, deluje odlicno za ove hladnoce :)

    ReplyDelete
  2. Nisam probala ovu kremu ali kako si je opisala svidja mi se, pa posto ce mi uskoro trebati nova krema, probacu ovu :)

    ReplyDelete
  3. zvuci jako zanimljivo, volela bih da je probam :)

    ReplyDelete
  4. Ja sam stalni gost u dm.-a, ali uopće nisam primjetila ovu kremicu :( Meni je zima znak suhe i dehidrirane kože i u potrazi sam za dobrom kremicom. Hvala ti!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Proveri da li drže Ziaja brend, ako ga drže garant ima ta krema(mora biti barem u nekom DM-u). Inače i ja prečesto posećujem DM, uglavnom uđem da se ižvrljam 'swatch-evima' ko malo dete. :)

      Delete
  5. Da li je koza brzo upija? Deluje super iz tvoje recenzije, potrazicu je... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rekla bih 'relativno brzo', jer ne upija je instant čim se stavi, ali posle par minuta sve je ok. :) Ja imam naviku da umasiram kremu u ruke, pa razmazujem sve dok nemam više šta da razmažem.

      Delete
  6. hiljadu puta sam prolazila u dm-u i pored losiona za telo, i kupke i kreme (iz cokoladne kolekcije, posto sam ja cokolada-manijak), ali nikako da se usudim da probam nesto od njih, ali eto, mogla bih da pocnem sa kremom za ruke :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja imam i gel za tusiranje, mislim da bi ti se dopao, jer ce ti kupatilo mirisati na cokoladu! :D

      Delete
  7. Imala sam je i svidjela mi se, meni se dosta brzo upijala a opet je dobro njegovala, dobar mix! :)

    ReplyDelete
  8. Joooj izgleda kao krema za sunčanje, još ima i kokos, prva asocijacija odmah na sunce i ljeto i more! A ne glupu zimu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iako mirisom može neke asocirati na leto, meni ipak je preteška za vrele dane.

      Delete
  9. Ova kremica je predivna, kao i losion i krema za tuširanje iz iste kolekcije :)

    ReplyDelete

Hvala što ste izdvojili vreme i pružili povratnu informaciju. :)


*Komentari sa promo linkovima neće biti objavljeni.