29/01/2017

Najbolji tečni ajlajneri | L'Oreal, Bourjois, Sephora...

Jedan od osnovnih komada u svakoj kolekciji šminke svakako je ajlajner. Savršena završnica svakog make up look-a, za mene, je tanka linija omiljenog ajlajnera. Među formulama postoje kremasti kholovi, suvkasti u vidu olovke, pigmentovani gelovi i, moji omiljeni, tečni. Najbolje se snalazim sa njima i najlaše izvlačim prilično tanku liniju, što je za mene ključno, s obzirom na moje spuštene kapke, koji čine da uz iole deblju liniju izgledam kao tinejdž pankerka. No, na putu do omiljenog - onog koji je pigmentovan, povoljan, postojan i sa dovoljno tankim aplikatorom, isprobala sam svašta - one u bočicama, olovkama i u obliku flomastera. Koji ajlajner je najbolji? Koji je zadovoljio sve zahteve?

Recenzije Loreal Super Slim, Benefit They're Real push-up, Essence liquid ink, Bourjois Mega liner, Avon Mega effects, Sephora colorful ajlajnera na blogu pudrijera.

21/01/2017

Gori sveta zemlja! - Favoriti 2016. godine

Sad kada je praznična euforija splasnula, vreme je da pogledam 2016. u oči i kažem joj tačno šta mislim, a kako se o bivšima uvek govori samo najbolje, jer zajedljivost stvara bore, početak godine neka obeleži priča o svim lepim proizvodima minule godine. Od upoznavanja novih proizvoda do primenjivanja tehnika za koje sam smatrala da nikada neću primeniti, prošla godina je, šminkerski, bila odvažna.

Koji proizvodi su vredni pažnje? Oni proizvodi koji su mi bili omiljeni prošle godine! Među njima lagano kremasto rumenilo, konturisanje za početnike, pepeljasti bronzer, bordo usne, postojani ruževi, serum za hidrataciju i francuska nega.