30/11/2015

Jednosmerna karta u dekadentne snove

Mala carstva delicija, popularno nazvana poslastičarnicama, su savršena skrovišta za beg od vreve grada. Dok se kroz staklo vitrine ili sa stranica kataloga smejulje slatkiši preliveni snovima, birate svoju kartu za put u neku drugu dimenziju, gde je vreme usporeno, a svaki je zalogaj propraćen blagim smeškom i usnulim pogledom.


11/11/2015

Čokoladni snovi | Too Faced | Semi-Sweet Chocolate Bar paleta

Čokolada, ta magična supstanca koja putem nepca zavodi um. Jednom kada se upustite u grešni svet slatkih delicija, ne postoji put natrag do nevinosti. Gleda vas iz vitrine, sjajna i savršena. Već je želite, a za nju je flert tek počeo. Topi se pod vašim prstima otpuštajući opijajuće mirise kakaa, sve dok ne može da oseti vaš dah, nakon čega nestaje u eksploziji hedonizma.
I kako onda odoleti paleti koja je inspirisana ovom ekstazom?

Too Faced Semi Sweet Chocolate bar palette swatch review pudrijera

02/11/2015

SEPHORA | GIFT ODYSSEY | Božićna kolekcija 2015 | Pregled i cene

Ove zime Sephora nas upozorava da će se bomba božićnog uzbuđenja rasuti po make-up štandovima uz pomoć kosmičke Deda Mrazice - Cosmo devojke, i njenog vernog pratioca - Galaktičkog pingvina! Oni će proći kroz sazvežđe magičnih poklona i Šljokičasti put, posipajući Beauty kosmos čarobnim komadima kozmetike, a na kraju će sleteti u centralu Beauty planete - Seforu.

SEPHORA Christmas kolekcija 2015 cene