28/06/2015

Noviteti | Majsko - Junska edicija | 2015

Tokom maja su, u Beograd, stigli neki novi brendovi, dok su stari dopunjavali svoju ponudu. Ni jun nije zaostajao u igri, te se od prethodnog new in posta kod mene nakupilo noviteta. U moru proizvoda, jedan talas je zapljusnuo i mene, te vam predstavljam najinteresantnije komade.

Pudrijera noviteti

24/06/2015

Sigurni pod suncem | dm SUN DANCE

Svake godine, sada već tradicionalno, krajem proleća u blogosferi kreće priča o zaštiti od sunca. Ove godine nije ništa drugačije, iako varljivo vreme može navesti na drugačije mišljenje. Kako praktikujem nanošenje SPF-a skoro tokom cele godine, činjenica da ove sezone letovanja za mene neće biti, nikako ne znači da se i u gradu neću zaštiti od štetnih sunčevih zraka.
dm sun dance light lotion balsam pudrijera spf

21/06/2015

Neka bubuljice postanu prošlost | Noreva Actipur + POKLON

Male nesavršenosti na koži su deo svačije svakodnevnice. Kod nekih su manje izražene nego kod drugih, ali svakako utiču na izgled i samopouzdanje. Pored pigmentacije, glavni predstavnici nesavršenosti jesu bubuljice i akne. Oni koji se bore sa njima imaju samo jedno pitanje: ,,Kako da se rešim akni/bubuljica?'' - Noreva ima odgovor.

Neka bubuljice postanu prošlost Noreva Actipur POKLON

18/06/2015

Novo na drogerijskim policama - Vidal, Hawaiian Tropic, Alverde, Max Factor...

Opet sam obilazila drogerije. Ako sam prošla pored neke - ušla sam u nju. Jednostavno je tako. Skoro mi je i drug rekao da mi ne veruje da žurim na bus uveče, već da samo hoću da odem u neku drogeriju/parfimeriju. Muškarci. Nemaju pojma da se, na našu žalost, skor sve zatvara u 21h. No, pričajmo o onome što je bitno - šta je to novo u našim drogerijama?

NOVO U drogerijama pudrijera

07/06/2015

Rotacija #5

Pudrijera

Dugo nije bilo rotacija na blogu, iako se dosta toga menjalo u mojoj dnevnoj rutini nege (a i dekorative). Za početak, Sunce je upeklo, a T-zona se ozbiljno zamastila. Uz vedro vreme idu i jarkiji ruževi, ali ne nužno i identični lakovi.

02/06/2015

GLAMBOX | Majska kutija + Poklončić

Ah, GLAMBOX. Do sada nisam pisala o sadržajima ovih malih kutija iznenađenja (izuzev jednog smećarnika), ali majska kutija mi je ulepšala jutro i neizmerno me nasmejala.
Iako sam dobila par proizvoda koje sam već želela, to zapravo nije (jedini) razlog zašto me je ova kutija prijatno iznenadila.

Glambox jun pudrijera