27/04/2015

Smećarnik | Edicija GLAMBOX (Orofluido, Shiseido, Eucerin, Revlon, AYNA, MeiLab...)

Krajem prošle godine i kod nas je došao čuveni sistem kutija iznenađenja. Ja svakako podržavam GlamBox akciju, jer bih ja uvek sve probala i treba mi još jedna koža da namackam sve što želim. Nakon četiri kutije, koliko sam ih imala, vreme je za jedan emtpies post.

smecarnik glambox poklon

22/04/2015

Nova AVON Nutra Effects linija + POKLON

Pozitivno dejstvo primene raznovrsnog semenja u ishrani je odavno poznato. U zavisnosti od toga o kom je semenu reč, lekovite moći se iskazuju na različite načine. Da li se moć odredjenih semena može primetiti i kada je njihov ekstrakt aplikovan direktno na kožu? Stručnjaci iz AVON-a kažu da može. Zato je  AVON lansirao novu NUTRA EFFECTS liniju koja se bazira na ekstraktima semena čije, nara i rajske ptice.

19/04/2015

Bioten SKINNERGY kreme za lice - Go moist!, Refresh it! i Break free!

Bioten me je prošlog meseca oduševio! Na tržište je plasirana SKINNERGY linija namenjena očuvanju mlade i lepe kože. Kako je reč o brendu čiji su proizvodi krajnje pristupačni, mislim da je odlično što su u svoju postavu uvrstili proizvode namenjene tinejdžerima i adolescentima. Naime, postoje tri kreme koje pokrivaju sve tipove kože - Go moist! za suvu kožu, Breakfree! za masnu i Refresh it! za normalnu ka kombinovanoj. Recenzije svih krema su tu, tako da ćete se u nekoj sigurno pronaći.

Bioten skinnergy break free go moist refresh it pudrijerica

15/04/2015

Makaronsi su djavolji proizvod! #NeUreduJe

Ukupno tri puta u životu sam pokušala da napravim famozne, totalno precenjene i posh šećerne komore vazduha koje nazivaju makaronsima. Isto toliko puta im je nešto falilo. Jednom su izgoreli, drugi put se nisu ispekli, a treći put (kao i svaki prethodni) nisu imali suknjicu.


08/04/2015

Ne, u redu je. (Stvarno jeste)

Pre svega - ne. Neću prestati sa pisanjem recenzija, jer znam da vi ne biste bili živi da vam ja ne napišem ,,Krema je kremaste teksture''. Imam razumevanja - čovek sam. Naravno da bi opale prodaje, vi ne biste znali šta, ni gde, tako da pre nego što počnete da gubite dah znajte da ćete i dalje imati na raspolaganju moje mišljenje o svemu iz sveta kozmetike.
No, pored svakodnevnog ,,Jel' ovo previše rumenila?'', u toku dana mi prođe hiljadu misli kroz glavu i ja sam rešena da odgovorim na neka od životnih pitanja iz čuvene zbrike ,,Tijanin fokus i posledice nepostojanja istog'' tomovi I - DCXLVIII.

03/04/2015

U ringu | TOO FACED | Better Than Sex & Lash Injection maskare

Too Faced je uvek bio brend za krajnje zanimljivim proizvodima i slatkim pakovanjima. Onda je rešio da bude intrigantan i tvrdio da je jedna maskara bolja čak i od seksa. Svi su je voleli i ja sam morala da zadovoljim svoju znatiželju.  Kada sam je prvi put nanela, shvatila sam i zašto je postala kultna maskara. No, da li je i onima koji vole minimalistički izgled, Better Than Sex maskara ipak bolja od samog seksa?

Pudrijerica Blog Too Faced Better than sex lash injection cena