29/03/2015

Najgalantnija dama među džentlmenima - Juliette Has a Gun | Gentlewoman

Njeni koraci ne zvekeću, oni odjekuju. Krv se sledi i udisaji staju. Gazi srditim hodom i ne prihvata ništa manje od divljenja. Melodiju senzualnosti svira svakim svojim pokretom. Nosi svoju gorčinu i, na momente, osvežava živote.
Ona je vizija elegancije i požude.


22/03/2015

Max Factor | EXCESS SHIMMER senke

Priznajem da mnogo češće koristim praškaste senke, te kremaste isto tako previdim i zapostavim - iako su praktičnije za nanošenje i zahtevaju manje truda. No, nova Max Factor EXCESS SHIMMER linija senki me je zaintrigirala zbog svog finiša koji je zaista popularan u poslednjih par sezona. Ako volite šljokice, sjaj i štras, ova recenzija je za vas.


15/03/2015

Smećarnik | Edicija X

Nakon ruževa, saveta i drugih peripetija, vreme je da se vratimo klasiku - empties post! Prvi put, ove godine, pisaću o stvarčicama koje sam potrošila ili izbacila. Sva oduševljenja, razočaranja i mogućnost ponovne kupovne - u desetom smećarniku.

Smecarnik Empties

13/03/2015

Bioten SKINNERGY + Pišite za PUDRIJERICU! (ZAVRŠENO)

Ako pratite facebook stranicu mog bloga, onda ste videli ovu objavu i najavu za nešto drugačiju saradnju. Nisam izmislila rupu na saksiji, ali prvi put radim ovako nešto i veoma sam uzbuđena.


SKINNERGY je nova linija kozmetičke kuće Bioten, a posvećena je mladim licima, u svojim 20-im koje ne brinu prvi znaci starenja. Naravno, lepu kožu želimo što duže da zadržimo u dobrom stanju i zato Bioten ima tri nove SKINNERGY kreme za različite tipove kože - Go moist! je namenjena suvoj koži, Refresh it! normalnoj i Break free! kombinovanoj ka masnoj.
Od Biotena sam dobila novu SKINNERGY liniju krema za lice, a kako imam samo jedno lice, a linija 3 kreme za različite tipove kože - odlučila sam da pokrenem malu akciju.
Go moist! kremu ću zadržati ja, Break free! ću pokloniti blogerki sa masnom kožom - Ani, a Refresh it! će dobiti čitatelj/ka.
Nakon određenog perioda testiranja, imaćete priliku da pročitate recenziju sve tri kreme.


Dobitnica je Milica V.


Srećno svima i radujem se saradnji! :D

08/03/2015

AURA | Final Matte ruževi + POKLON (ZAVRŠENO)

Izgleda da su u poslednjih par godina mat ruževi apsolutni hit. Tako ni AURA nije zaostala za ovim trendom i, nakon kremastih mat ruževa, izbacila je i tradicionalne ruževe. Kako sam čitala samo reči hvale o novoj Final Matte liniji karmina, moja očekivanja su u startu bila prilično visoka.