29/10/2014

U ringu | Maybelline Colordrama VS NYX

Jedna od mojih velikih ljubavi su ruževi, a oni postoje u mnogo varijanti od kojih posebno popularan tip jesu ruževi u olovci. Ovde nije reč o trendu buckica koji je pokrenuo Clinique, već o potomcima lipliner-a. Ruževi u olovci su duplo deblji od klasičnih lajnera za usne, a vremenom su formule od suvih postale potupuno kremaste. Danas upoređujem dva ruža u olovci koji se mogu naći kod nas na tržištu.

Jumbo Lip Pencils

25/10/2014

Smećarnik | Edicija VIII

Finalni post ,,Djubretarskog serijala'' je posvećen dekorativi i lakovima za nokte. U Ediciji VI, koja je započela serijal, pisala sam o preparatima za negu i stilizovanje kose, a u Ediciji VII je bilo reči o nezi lica i tela. Pa, da započnemo završnicu ovog, slučajnog, serijala Smećarnika.


22/10/2014

Smećarnik | Edicija VII

U prošlom postu sam pričala o potrošenim proizvodima namenjenim nezi i stilizovanju kose, te objasnila otkud jednoj normalnoj osobi ovoliko smeća. Ovde će biti više reči o proizvodima za negi tela i lica.

19/10/2014

Smećarnik | Edicija VI

Dugo nije bilo posta o praznim pakovanjima, a kako je moja soba skoro bila renovirana, mislim da je ovo idealno vreme da kozmetičko smeće, zajedno sa starim nameštajem, leti napolje. U ovom postu reč je o proizvodima za negu i stilizovanje kose.


09/10/2014

VICHY | Liftactive Supreme + GIVEAWAY (Završeno)

U udobnosti Promenade i u društvu blogo-dama, prisustvovala sam Vichy prezentaciji noviteta u borbi protiv znakova umora i starenja - Liftactive Supreme dnevna krema. Sloganom ,,Godine nisu jedine koje odaju starost kože, već i sati i dani koji prolaze'' je započela priča o novom članu Vichy familije.