31/01/2014

Prvi blogorođendan & GIVEAWAY (Završeno)

Srećan ti rođendančić, moja slatka bebice! Pa kako si mi fino porasla, ma kao juče da sam sva prestravljena objavila svoj prvi post. Ma kako sam te lepo udesila, sva se sijaš! Samo godinicu imaš, a tako mnogo si mi pružila - toliko prilika, poznanstava, toliko osmeha. Jako sam ponosna i zahvalna što te imam.


Da, moje čedo danas slavi godinu dana od kako sam prvi put stavila koje slovce u svoj delić interneta.
Blog sam započela jer sam želela da podelim sa drugima svoje putovanje kroz džunglu kozmetičkih proizvoda koji samo iskaču i obećavaju magične transformacije. Znam, nisam konstantno objavljivala, ali mislila sam da je ipak bolje da ne objavljujem jadan i bezličan sadržaj, jer svakako nisam bila u poziciji i raspoloženju da kroz laganu, šaljivu priču uz kaficu predstavim neke proizvode.
No, pre i posle te pauze, trudila sam se da sadržaj bude intresantan, relevantan, blago humorističan i naravno, iskren.
Nisam ni zamišljala da ću upoznati toliko finih ljudi preko bloga, a sa nekima sam već dosta bliska. To je ono što čini blogovanje tako divnim iskustvom i sigurno bih zažalila da nisam otvorila blog.
Ali, nova godina označava i nove početke, pa tako i neke male promene na blogu. Ništa drastično, ne brinite! :) Rešila sam da se vratim na prvobitni raspored objavljivanja postova - sredom i subotom.  Kada sam pratila raspored, logično, redovnije sam objavljivala, te sam se mnogo više vezala za blogosferu i bila aktivnija. Možda u obzir uđu neki drugi dani, ali o tome ćemo već raspravljati kasnije.
Takodje, pošto sam malo zapostavila dekorativu, u februaru ću pisati samo o proizvodima za usne - ipak su mi to omiljeni. Pa spremite sa za invaziju fotografija mojih usana u februaru. Cmok cmok! :*
I poslednja stavka - GIVEAWAY! Želim svima da se zahvalim za ogromnu podršku, svaki savet i kritiku. Zato, ovom prilikom želim da darujem verne čitateljke ovog bloga sa jednim proizvodom koji i sama imam i čini da se osećam fabulozno - Sephora Lip Stain tj. dugotrajni tečni ruž u nijansi po izboru (ponudu možete videti OVDE).
Pravila učestvovanja:
Ukoliko ste barem jednom komentarisali na nekom od ranijih postova:
- Treba samo da me pratite na jednom od navedena tri - Facebook, Bloglovin', GFC.
- U komentarima ostavite e-mail adresu na koju vas mogu kontaktirati i gde me pratite.
Ukoliko niste komentarisali ili ste komentarisali kao anonimus:
- Treba da me pratite na jednom od navedena tri - Facebook, Bloglovin', GFC.
- Odgovorite na pitanje ,,Da sam ja Sulja, ko bi bio moja Hurem?'' i odgovor pošaljete na adresu it.is.leclaire@gmail.com sa naznakom ,,Suljine intrige''.
*Mala pomoć - reč je o jednoj vrsti kozmetičkog proizvoda, a odgovor možete naći u jednom postu iz februara prošle godine.
*Mogu da učestvuju svi, bez obzira na mesto stanovanja.

Igramo se do 12h - 14.02.2014.

Šta biste želeli da vidite na mom blogu? Da li imate nekakav predlog ili kritiku?

kissi&kissi
LeClaire

14/01/2014

Nivea | Aqua effect Peeling

Neki su već upućeni u moju beznadežnu potragu za dobrim, efektivnim, a blagim pilingom. U postu o godišnjim favoritima rekla sam da mi je LUSH 'Angels on Bare Skin' omiljen piling i to stoji, ali, da se ne vrtim kao pokvarena ploča - LUSH-a ovde više nema. Probala sam nekoliko pilinga od kada sam poslednji AOBS potrošila i većina njih na tržištu je sa mlevenim košticama, uglavnom kajsije. Ti mali grebajući djavolčići meni su pravili haos na licu. Onda sam u ,,Ljubičici'' naišla na, nećete verovati, devojku od pomoći! Kada sam joj objasnila šta tražim i da ne želim Vichy piling, ona je sve police pregledala i preporučila mi Nivein 'Aqua Effect' piling sa mikro zrncima.

06/01/2014

Avène Paris | Extremely Gentle Cleanser & Eau Thermal

Prvi članak ove godine! Kako uzbudljivo! Razmišljala sam o čemu da vam pričam i setih se svoje nove rutine za negu lica, koju sam pratila skoro dva meseca. Rešila sam da vam predstavim par, za mene, novih proizvoda.
Početkom novembra sam otišla na svoj prvi dermatološki pregled i nisam bila zadovoljna svojom doktorkom, pogotovo jer sam išla privatno i fino sam platila tu zabavu. No, ona je meni prepisala Metronidazol gel da mažem par puta dnevno, na iritirane delove. To je antibiotski gel i prvih par puta mi je bio ok, čak su mi se neki delovi lica umirili, ali to nije bilo dugog veka jer mi je koža ubrzo poprimila jedan čudan osećaj, skoro gumenast na dodir i ljuspala se kao luda. Haos! Odmah sam pretražila internet i posavetovala se u apoteci gde su mi potvrdili da je Avène Paris dobar izbor za sada.