26/08/2013

You don't mess with the Pudrijerica!

Ideja o ovom postu pala mi je na pamet nakon što sam pročitala post kod Martine koja je pisala o tome šta uraditi sa proizvodima ukoliko ne možete, iz nekog razloga, da  ih koristite za one za šta su originalno namenjeni. Nakon mog odgovora shvatila sam da dosta žena ne zna(ili ne primenjuju) svoje pravo da povrate proizvod. Ovo pravilo važi u radnji, koju ćemo zvati DojčeMarketen (u daljem tekstu DM), kao i, uz blage izmene, u radnji koju ćemo zvati Ljubičica. Slede neke od najintrigantnijih situacija...

15/08/2013

Sephora | Kohl and liner - waterproof

Koliko sam puta započinjala ovaj post, dobro ću ga napisati do kraja nedelje. Krenem jutros da kuckam - ogladnim, moram da doručkujem. Krenem da kuckam, pa se setim da zovem drugaricu jer ne mogu danas da izlazim, pa da dodje do mene. Krenem da kuckam vidim lak mi se iskrzao na noktima, pa da nalakiram nokte. Sad će drugarica doći, pa kafa, pa trač, pa nikako sesti i napisati. Ali obećala sam da će biti danas i planiram da ispunim ovo obećanje, jer ne želim da ostanem poznata kao ona kojoj se ne sme verovati na reč kada je vreme u pitanju.
Tako da, današnji proizvod sam izabrala za recenziju jer svi kače slike sa mora i odmora, a ja čamim u ovom sparnom Beogradu. Pa vi možda imate more, ali ja imam ajlajner boje dubokog mora. Ok, vi pobedjujete.

10/08/2013

Mixa | Optimal Tolerance Bi-Phase Make up Remover

Beogradjanke, da li ste osetlie ovaj povetarac nade koji se jutros viorio gradom? Mislim da su mi oči zasuzile. Onaj ko ne zna, u Beogradu je proteklih par dana bio pakao i kao da to nije dovoljno, duvao je najtopliji vetar ikada. Kolike su temperature? Recimo da sam mogla da gurnem glavu u rernu da bih se ohladila. No to mene, naravno, nije zaustavilo da nosim neki minimalac šminke, koju je posle trebalo i skinuti. A skidala sam je novim čudom novog brenda kod nas, koji je napravio pravi bum. Ma kakav bum, eksploziju!


08/08/2013

Pudrijerica a.k.a. Nestala u akciji: Part Deux

Ja se izvinjavam za moje fatamorgansko ponasanje. No kada sam mislila da ću imati vremena, jer sam završavala sa školom, nisam ni slutila koliko me posla čeka. Gde sam bila? Sta sam radila? Da ne bih razvlacila, evo su sličice, neke sa instagrama neke ne. :)

Slavila sam rodjendan sa društvom, uz picu u kafeu Kelvin - divna divnota.

Moj brat je rešio da je ovo idealan poklon za moj rodjendan.

Potom sam zvanično poslednji put otišla u srednju na nastavu.

Onda sam pisala maturski, naravno, veče pre poslednjeg dana za predaju.

Polagala sam maturski iz engleskog i srpskog...

...i odbranila maturski rad iz geografije.
Smučile su mi se pripreme iz matematike i otišla sam na kafu. Naravno, to je bio momenat u kome sam rešila da ipak ne želim da upišem fakultet za koji sam se spremala pola godine.

Doslo je vreme za maturu i šminkicu!

Matura je prošla, a ucenje dva potpuno nova predmeta je počelo.

U isčekivanju konačne rang liste obrstila sam par vama nepoznatih radnji.

I onda je lista izašla i ja sam se upisala na fakultet. Jej ja!

Sa društvom sam slavila uz ,,Akademski gradjani'' mafine


 i na kratko sam se odsekla od sveta...

..dadoh duši odmora

No, evo me. Tu sam. Veselo 'pinujem' dok čekam da se gomila fotografija učita.

Šta ste vi radile dok me nije bilo?

kissi&kissi
LeStudent

P.S. Mojim izvinjenjima nema kraja. Trebalo je da se bavim politikom.

05/08/2013

Eucerin | Mattifying Sun Fluid SPF 50+

Nema me nema, kao u zemlju da sam propala. Nisam. Sunce me je spržilo. A čak sam veoma pasivna poslednjih par dana, jer se sva smorim kada vidim vremensku prognozu gde se sve brojke kotiraju oko 35+. Nikada nisam volela leto, kao što ga ni moja koža preterano ne ceni. Naime, ja sam ,,alergična na Sunce''. Znam, znam, zvuči glupavo, ali tako je. Čim temperatura skoči i ja se usudim, greškom, da izađem iz kuće bez zaštitnog faktora - koža mi pocrveni i počnu da mi iskaču neke male neravnine. Nisu bubuljice, jer nisu ,,ispunjene'' nekim intrigantno šarmantnim sastojkom poput gnoja, već samo tako stoje i eventualno postanu ljuspice koje se mogu skinuti pilingom.
Pošto sam vas upoznala sa još jednim fenomenom moje kože, pređimo na današnju zvezdu u usponu.