21/05/2013

Pudrijerica a.k.a. Nestala u akciji

Jeste, jeste, novi post! Sad prestani da vrištiš od ushićenja i diši duboko. Da, da i ti si meni nedostajala.
Nema me mesec dana, kao da su mi ruku odvalili. Krivite staru centralu i menjanje nekih gluposti. Zlobnici prokleti koji su me rastavili od mog blogića i vas, mojih najdražih dama. Mnogo vam postova dugujem i sve ovo vreme, što smo bili razdvojeni, ćemo nadoknaditi.
A ja ću ove što mi drže internet da prokunem i da napravim one vudu lutkice i ima da ih izbodem.
Naravno da nećemo kriviti slatku malu mene što sam disciplinovana koliko i nadrogirani vojnik i što sam sve svoje obaveze ostavila za kraj. Jer naravno dani će se magijom produžiti i ja ću sve postići!
No, u ovo kratkom, čisto obaveštajnom, postu donosim vam, dugo očekivana, imena dobitnica nagrada.

Prvu nagradu dobila je Lea Nicic
Drugu nagradu dobila je Sara Nyx

Dobitnicama čestitam, poslaću im mejl u toku dana i nadam se da će mi odgovoriti. :)

Drago mi je što smo se igrali i zahvaljujem svima koji su učestvovali. Biće još darivanja u budućnosti, tako da ne brinite. Nadam se da ću sledeći put uspeti da ispoštujem rok. Ali i ovaj put uglavnom nisam ja bila kriva. Dobro, jesam malo kriva za ovako dugo čekanje. Ne možete da me krivite, barem ne danas, jer mi je rodjendan! :)
Ja svoj rodjendan volim da obeležavam kao nacionalni, a od skoro i internacionalni praznik. Uzmite slobodan dan! Napravimo feštu! Podelimo ovu virtuelnu tortu! :D


Nadam se da niste previše ljute i  da me nećete mnogo grditi. Kupiću vašu ljubav kolačima!
Do sledećeg posta šaljem vam puuuno poljubaca.

Tijana
kissi&kissi

P.S. Želim samo da kažem jedno veeeliko hvala svim devojkama (i onima koji se tako osećaju) za sve one slatke male poruke i komentarčiće.  <3>