30/01/2013

Deborah Milano | Atomic Red lipstick

Evo, pišem već drugu recenziju, pa već osećam određenu bliskost. Pa kada smo već tako bliske, da vam otkrijem jednu tajnu - ja obožavam ruževe! Dobro de i nije baš neka tajna, ali poenta je da nikada nisam bila ljubitelj sjajeva, tako da su ruževi moj slatki greh. Verovatno jedino što volim više od njih su labela i balzami. No, kada mi treba malo boje da osveži moje prebledo lice, karminčići su samo par zavrtaja udaljeni!
Iz ovog kratkog opisa moje slabosti, pomislili bi neki da ja volim sve ruževe. Iskreno, malo je onih koji mi nisu prirasli za srce, ali ne mogu mi svi biti omiljeni. Takvi su Deborini ruževi iz 'Atomic Red' linije. Ja ih imam u dve nijanse, slične koliko severni i južni pol (sličnost: polovi su), '20' i '08'.

Deborah Milano - Atomic Red ruževi u nijansama '08' i '20'

26/01/2013

Ziaja | Cocoa butter hand cream

Zima je. Ako je to za vas novost, onda je vreme da podignete roletnu i ugledate svetlost dana. Ono što ide u paketu sa zimom, pored snega i hladnoće, jeste suva koža. Nakon promrzavanja i boravljenja u prostorijama sa suvim vazduhom, moramo se nekako odužiti našoj koži. Ziajina krema zadužena je za dubinsku negu mojih ruku.

23/01/2013

I tako je počelo...

Da li ste videli onu devojku sa licem poput meseca?  Da, baš tu. Ta čije je lice uništeno korišćenjem pogrešni, neproverenih proizvoda. Da je niste sreli u prolazu, tu na hodniku, u holu, u odrazu ogledala? Ja sam ta devojka. Ta čiji je nos zapečaćen mitiserima bolje nego devičanski pojas srednjevekovne mlade.
I ko sam ja da pričam o rešenju problema? Pa, mislim da sam kvalifikovana. Položila sam najteži ispit - napuni kupatilo proizvodima na čijim etiketama se nalaze bolje bajke od onih braće Grim, a onda propadni kroz oblake i deprimiraj se. Uh, taj je ispit bio skup. No, nisam našla TAJ proizvod! Ali trudim se. Tražim. Gledam. Isprobavam. I verujem, silno verujem, da moja koža može da se regeneriše svaki put.

Zato, dame, ako ste voljne - pridružite mi se na ovom putovanju u Narniju kozmetike i nadjimo ono što tražimo - TAJ jedinstveni magični proizvod.

Napuderišite nos, popravite ruž i polećemo!

kissi&kissi
LeClaire